CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH

Odpovědět
BextrH
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
Kontaktovat uživatele:

Re: CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH

Příspěvek od BextrH »

Přesně tak. Není nainstalován ...curl. Tedy se nic nemůže stáhnout. A pak to tedy nemůže ani najít stažené soubory.

Buď si v ZOOMu najdi hned na hlavní stránce ....instalace CURL
Potom uvnitř použij volbu číslo 5 ...curl (feed)
Tím se pustí příkaz na stažení a instalaci z feedu.
V podstatě ten příkaz který psal ...mfpman
Jen nemusíš odcházet k počítači.

Pokud máš hotovo, můžeš vyzkoušet, jestli ti curl funguje.
Pomocí ...curl TEST
A pomocí ...curl INFO zjistíš jakou verzi tam máš.

Těchto pomůcek tam je spousta. Myslel jsem skoro na vše :-)
nedrobil

Příspěvek od nedrobil »

Děkuji za odpovědi. Už to funguje.
BextrH
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi,
než vám popřeji vše dobré, shrnu, co tu máme za tento rok.
Máme tu plugin ZOOM, stále ještě funkční, ač na hraně.
Máme tu plugin Stream Hunter, také zatím ještě funkční.

Zoom jsem před pár dny trochu resuscitoval a zachránil ještě pár serverů.
Nyní, po mém ladění ZOOMu, asi dva dny zázračně bez jediného záseku.
Možná proto, že o té opravě ještě nikdo neví. Takže kdo ještě neudělal a chce:
...aktualizujte ZOOM.

Dále jsem ve Stream Hunteru udělal pár oprav a vylepšení. Například na Přehraj.to – více stránek nalezeného videa.
Opraven YouTube. Ale nedokážu, aby chodil jako plnohodnotný, takže používá servery, které převádějí videa z YouTube. Video vám tak naskočí buď hned, nebo je možné to zkusit později. A může pak už jít.
Při puštění se vyšle požadavek na převod a vytvoření streamu. Prostě tomu zkuste dát šanci a zkuste to za chvilku znovu.

Pozor! Některé přístroje přehrají jen zvuk.

Dále jsem v minulosti přidal pár XXX 18+ rubrik, které mají i náhledy. Stačí ve Stream Hunteru posunout nahoru do skrytého menu.

Aktualizace tohoto pluginu se provádí v hlavním menu ZOOMu. Stačí stisknout na ovladači (8) a pak (1) a Stream Hunter se automaticky přeinstaluje (aktualizuje).

To je asi tak všechno. Nebudu vám slibovat, že tu káru budu dál tlačit další roky, ale možná časem ještě něco přidám a vylepším. Nicméně nevím dopředu, co bude a nebude. Určitě si pamatujete, že už jsem několikrát končil a pak zase něco vymyslel – a nebylo to jen jednou. Nebo jsem se snažil předat pádlo, ale nakonec zase vesluju sám.

Závěrem vám přeji do nového roku vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a lásky. To je to nejdůležitější, ostatní se dá koupit. Tak ať se vám v roce 2025 daří a co nejméně se to seká.

Čus pičus 2025. :occasion5: :occasion9: :beer:
BextrH
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

:idea: Vážení přátelé a kamarádi.
Momentálně nemám co bych tak nějak přidal nebo vylepšil.
Ale něco přeci jen. I když je to zase jen plácnutí do vody.
Tam kde jde v ZOOMu spustit (free) VPN. (V ZOOMu první volba a pak INFO) Tak jsem tam ještě přidal volbu na instalaci OpenVPN.
Bez toho ta free VPN nefunguje.
Protože to mohl vyzkoušet jen ten, co měl OpenVPN již nainstalovaný. A navíc se tam hodí ta funkce, na odstranění.
Mě osobně se stávalo, že jsem tam měl tu VPN zaplou i po stopnutí. I když jsem restartoval přístroj.
Ale ta free VPN to je opravdu jen jako taková hračka na nějaké pokusy. Já byl tenkrát rád že jsem něco takového vůbec sehnal, udělal a
za druhé, že to vůbec fungovalo, na to že tomuto skoro vůbec nerozumím. Ta free VPNka je dobrá spíš jen na stažení nějakého CCcam serveru, který je jen jeden na jeden den. Nejsem si jist, jestli tam ještě takový vůbec máme. Už je všech fakt málo. Jinak ty free VPN jsou mizerné, přenosová rychlost minimální.
No a pak tu je jedna dobrá zpráva. Jak jsem kdysi vytvořil ten plugin ...my_KCCCAM.
Tak on stále funguje. Ale trvá docela dost dlouho, než se vygenerovaný server aktivuje. Proto jsem tento plugin přidal do ZOOMu do ...instalace dalčích pluginů. Je dole jako poslední. Pokud někomu nešel nainstalovat, nebo mu to psalo chybu, zkuste to nainstalovat z tohoto.
Přidal jsem do něj jiný restart, takže by se nemuselo po vygenerování řádku se serverem ještě restartovat CAM.
Dělám to tak, že tento plugin zapnu a vidím tam nějaký příklad, třeba (1+5) tak z toho pluginu vyskočím a zase ho zapnu. Tím se aktualizuje příklad.
Když je příklad stejný, opakuji postup. Když se příklad změní, třeba ...(3+8) zmáčknu OK. Na virtuální klávesnici přepnu modrým na čísla.
Nacvakám tam 13 a zmáčknu zelený. Během chvilky se napíše ...buď že to bylo neuspěšné, nebo ...že to bylo úspěšné + to napíše řádek se serverem.
Tím mám první část za sebou a čekám. V opačném případě opakuji postup. Jak už jsem řekl, trvá to dlouho než se aktivuje a naskočí obraz. Šel jsem si ven zakouřit a když jsem se vrátil, šel už obraz. A potom již celý den bez seknutí. Pozor!!! Když to uděláte i na jiném přístroji na stejném internetu. Vygeneruje vám to tam stejný server. Může pak jeden z přístrojů zasekávat, možná oba. Mě šli oba v pohodě. Možná štěstí. Použil jsem na jednom pak tu VPNku o které jsem mluvil a po dlouhém hraní si a trpělivosti jsem na druhém přístroji vygeneroval již jiný řádek (myslelo si to že mám jinou IP adresu) ...k tomu to slouží.
Ale ta VPN to je opravdu jen pro někoho kdo se momentálně nudí, nebo má hodně času a chce si hrát. Pro běžného uživatele (koukače na TV) ...k ničemu.
To vše jsou jen takové drobnosti, které si tu můžu dovolit vytvořit, při hlídání dětí, než půjdu na dvanáctku.
Dělají tu bordel, takže se omlouvám, kdyby to někdy nedávalo ...hlavu a patu.
pro přidání těchto možností ... aktualizijte ZOOM ale nic jiného nového tam není
:poklona:
Petr

Příspěvek od Petr »

Dobrý den vážení přátelé. Zkoušel jsem nainstalovat tento zoom do vu+una 4kse ale neoběvyl se a nenainstaloval. Je mě to líto, protože ten původní mě fungoval suprově. Ale jelikož mě spadlo VTi14 tak jsem nainstaloval VT 15 a nemohu zoom dostat do přístroje. Pokud by jste někdo mě mohl poradit jak na to, a nebo kde dělám chybu . S pozdravem a díky za jakoukoli radu nebo pomoc, s díky a pozdravem Petrol1@atlas.cz
BextrH
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Ahoj. Způsobů, jak ho dostat do přístroje je víc. Ale každý potřebuje trochu různých znalostí.
Je tu například možnost, plugin (.ipk) pomocí programů 7zip a poté winRAR nebo WinZIP rozbalit.
A ručně tam soubory podle cest nakopírovat. A poté dát skriptům ve složce .../usr/script/ práva 755.
To je cesta bez instalace. Nebo nainstalovat pomocí instalačního skriptu, ksysi jsem ho sem dával.
A nebo klasicky nainstalovat, tak jak jsi to dělal. Jen bych zkusil předtím poslat do přístroje příkaz ...
opkg remove cfg - Zoom
Který má za úklo ZOOM odinstalovat.
A pokud někdy během instalace dojde k nějaké chybě, přístroj většinou odmítá znovu to samé instalovat.
Po tomto příkazu to lze instalovat znovu.
Pokud by byl problém někde jinde. Tak by to nepomohlo. Bohužel VU+ nemám, tak v tomto neporadím.
Takže tolik ....ode mě. Frčím na šichtu.
Pokud někdo znáte příčinu problému s VU+ napište prosím svou radu. Díky.
mici8827

Příspěvek od mici8827 »

Ahojte, snažím sa dostať ZOOM do VU Zero 4K. Mám openPLI 9.2.
Súbor (cfg_Zoom_Final_FIX7x_all.ipk) som nahral do tmp a cez box dal nainštalovať.
Po nainštalovaní sa reštartuje box. Nasledne idem do doplnkov a zobrazí sa mi hláška (vid foto nižšie)
Obrázek
BextrH
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Ahoj. Nemám tento přístroj, ale řekl bych že ... openPLI 9.2 je Python 3.9.9
Všechny moje pluginy fungují na max. (py 2.7)
BextrH
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

I když už nemám opravdu moc času na nějaké velké zázraky, občas něco stihnu.
Na ...ZOOMu jsem neudělal nic i když cítím že by pár oprav potřeboval.
Ještě připomenu že plugin ...myKCCAM je funkční. Možná ne vždy, ale občas mě večer pomůže, když se to hodně seká.
Kdo nemá tak je v ZOOMu v seznamu na instalaci úplně dole. (instalace dalších pluginů) Do tohoto seznamu se dá dostat v ZOOMu pomocí rychlé volby, tlačítko na ovladači číslo (8) a pokud budete chtít přeinstalovat plugin ...StreamHunter o kterém chci mluvit, zmáčknete ještě (1) jedničku. Takže ...Stream Hunter co je v něm nového.
Můžu udělat ještě 7 změn a pak musím vytvořit nový odkaz na instalaci, protože se dostanu na hranici 200 aktualizací pluginu a na další mě uložiště nepustí. Takže se snažím toho udělat co nejvíc a poslat to najednou.
Nebudu psát, že plugin dostal z brusu nový kabát, protože tak to není, na to jsem amatér.
Ale přeci jen už vypadá o dost lépe. Na některé funkce jsem udělal barevná tlačítka a do nich je přesunul.
Vrátím se k funkci přehrávání souborů z HTTP serveru spuštěného v PC. nyní tato funkce vypadá lépe a podporuje i obrázky. Na obrazovce se z PC objeví vše co lze zobrazit. Ideální je v serveru nastavit hardisky, popřípadě DVD mechaniku, pokud jí máte. A pak si jen na TV prohlížíte. Obrázky případně pomohou, kdo by nevěděl. Při prvním spuštění je potřeba napsat IP adresu PC pomocí virtual. klávesnice. Pak jsem tam přidal funkci na rychlé přepínání na jiné přednastavené IP adresy, více PC. Asi největší problém jak toto vše zprovoznit je, přesvědšit PC že ten HTTP server není (vir). Musí se povolit v Defenderu ... ten antivir win desítek. Povolit a pak rozbalit, jinak to hned smaže. Pak už si to pamatuje a je klid. Popřípadě povolit průchod dat v bráně když vás to požádá. Dále je důležité program neaktualizovat, jinak to pak nepůjde. Funguje to tak jak to je. Zkoušel jsem i jiné programy, ale nejlépe funkční je ten který už máme. Takže pokud chcete vidět vše co jsem tu psal, přeinstalujte plugin ... Stream Hunter
V ZOOMu zmáčknout na ovladači (8) a pak (1)
Hezký den.
:poklona:

ps. do předu se omlouvám,plugin mám odladěn a vyzkoušen pouze v HD skinu. ve Full HD ne,
může tak zobrazovat nepřesně, nebo chybně. Jinak ten HTTP server se Vám může hodit i k přeposílání,
souborů mezi počítači. Pokud je server funkční, měl by po zadání IP adresy počítače do prohlížeče místo www například (192.168.1.117) vyskočit seznam souborů v druhém PC kde je server spuštěn. Pokud toto nefunguje, nebude to pravděpodobně fungovat ani v
...Stream Hunter
Takto můžete ověřit funkčnost a spojení.
server.rar
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
BextrH
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

I zázraky se někdy dějí. Jak se dál snažím něco sehnat, nebo vytvořit a tím nám pomoct, ... něco se povedlo.
Mám tu nový, docela slušný server. Samostatně jsem ho nedával, na to už se nějak necítím, hlavně časově.
Po dlouhém bádání a zkoušení jsem vytvořil sestavu příkazů, která ho stáhne.

Otázka bude, za jak dlouho jim to přijde divné, kolik bude stažení za den. Jen na testech jsem ho stáhl asi dvacetkrát.
Nacpal jsem ho při stažení všech do první čtyřky. No a pak ještě jeden zázrak. Jeden starší server, co se nám schoval za ochranu zvanou
Cloudflare, se mi povedlo přeskočit a stáhnout pomocí speciální služby (API scraper), která pomůže projít ochranou a získat server na HTML.
Ale jelikož jsem zase použil jako vždy jen volně dostupnou službu free, nemusí se server stáhnout vždy. To samé platí i na ten prvně zmiňovaný server.
Nebudu se hodně rozepisovat, co vše se mi za poslední dobu povedlo – na zastaralém Pythonu 2.7 se až divím, jaké jsou to občas hodně velké úspěchy.
Hlavně na pluginu ... Stream Hunter – jak se mi povedlo zpracovat a použít věci, které hardware nebo software nepodporuje, a dostat je na obrazovku.
Občas si to nikdo nemusí ani uvědomit, že zrovna používá něco, co by byl schopen použít jen v PC, a přitom se mu to zobrazí a může to použít.
Myšleno všeobecně. Na spoustu funkcí. Nic konkrétního. Bylo by toho spousta.
:89:

Závěrem – držte nám hokejové palce, třeba to klapne a budeme zase chvilku hrdí Češi, a když ne, tak budeme hrdí taky. :wink:
🥅 :poklona:

📌 Pro aplikaci změn ... aktualizujte ZOOM
Odpovědět

Zpět na „Plugins“