Problém paralelního nahrávání

Odpovědět
zdekas

Problém paralelního nahrávání

Příspěvek od zdekas »

Při současném nahrávání dvou programů (třeba i stejného kanálu) a přehrávání třetího (třeba i jednoho z nahrávaných) se obraz po chvilce zasekne a přehrávání se zcela ukončí. V programovém průvodci se nabízí všechny, ale fungují pak jen nekódované programy. Přehrávání kódovaných se neobnoví ani po ukončení nahrávání. Pomůže jedině restart přijímače (restart Enigma nestačí). Jako by přijímač nestíhal dekódovat více zdrojů současně. Stejně dopadl i test Skylink dekódovacího modulu v CI slotu. Přitom v recenzi na parabola.cz se píše, že zvládá teoreticky současně až 10 programů ve dvou multiplexech. Nemáte někdo doporučení? Může to být typem karty/dekódování? Nevyřešil by to třeba modul Nagra CAM803? Používám dvoutunerovou verzi DVB-S2X, dekódovací kartu Irdeto Skylink v interním dekodéru a SSD disk 500GB v šuplíku přijímače. Ještě doplnění. Bez problémů nahrávám jeden program a kterýkoli další bez problémů sleduji.
zdekas

Re: Problém paralelního nahrávání

Příspěvek od zdekas »

Nainstaloval jsem OPENATV 7.5.1 https://download.abcom.sk/AB%20PULSe%20 ... a_v_PC.zip a testuji. Zatím vypadá lépe než předchozí. Dokáži nahrávat 4 programy na 2 frekvencích a současně některé další sledovat. I když asi tam některé mouchy ještě jsou. Už se mi v určité situaci podařilo dekódování zbořit a pomohl až restart SOFTCAM. Nepodařilo se mi ale stejnou situaci zopakovat. Každopádně tato verze stojí za vyzkoušení.
Odpovědět

Zpět na „PULSe 4K“