Programovanie univerzálneho diaľkového ovládača Vuplus

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Re: Programovanie univerzálneho diaľkového ovládača Vuplus

Příspěvek od kofolak »

este skus pozriet, ci ma rovnako nastavene Nastavenia-System-Remote Control Mode
-ak mas pristup cez webove rozhranie, tak to skus zmenit (cez webove rozhranie to budes moct vzdy zmenit naspat)

alebo tiez Nastavenia-HDMI-CEC (ak to pouzivas) a nastavenie Preposlat tlacidla hlasitosti (malo by byt Nie)

...a tymto som vsetky moje napady vycerpal... good luck! (potom napis, ako si to rozbehal)
Uno4kSE + OpenBH, T55, ex Uno
djcuky
satelitni prijimac: VU+ UNO 4K SE

Příspěvek od djcuky »

Tieto nastavenia som na prijímači nenašiel. V System - nie je ponuka Remote control a v HDMI-CEC ( používam a aj priateľ ) nie je ponuka Preposlať tlačidlá hlasitosti. Nie je to na iný typ?
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 23.květen 2023 - 15:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

Buďte zdrávi :!: Nechci zakládat nové vlákno o DO a tal napíšu problém sem. Mám několik DO k mému VU+Duo 4K SE - jednak původní originální a jednak další dva DO staršího typu , dodávaných prakticky ke všem přijímačům od VU+DUO . U všech se projevuje jeden problém, prostě najednou "nefungují" při stisku tlačítka se kontrolka (u novějšího originálu, u těch starších bliká programovatelné tlačítko pro zap. TV) buď vůbec nerozsvítí, nebo jen slabounce zabliká - klepnu ovládačem o stůl a je všechno v pořádku. Problém se zdá být jasný, někde špatný kontakt, či baterka. Vyzkoušel jsem vše, rozdělal jsem je, vyčistil, pružinky k bateriim napružil a lépe smeroval, různě baterie podkládal, aby se ani nepohnuly - nic nepomáhá... Prostě parkrát za den musím s ovládačem mírně bouchnout do stolu, a zase jede... Nemáte někdo nějaký napad, co se tam kde kurví, co podložit,vyčistit...
Jinak mám ještě jedenu možnost - vytáhnout starý qwerty ovládač VU, jestli ten to nebude dělat. Ale je maly a moc blbě se ovládá...
:thankyou:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
siletblok
Odborník
Odborník

Příspěvek od siletblok »

Mozes sa inspirovat TU v roznich postupoch.

Alebo
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 23.květen 2023 - 15:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix LINK
Obrázek
Kyselinka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kyselinka »

Ahojte, skusim sa opytat tu. Mam problem naprogramovat starsi vu+ ovladac k zeru rev1, s TV Hisense. Skusal som aj kod, ktory je v zozname a aj skenovanie cez 0000, ale ani po pol hodine stlacania sa to nechytilo. Zmieril som sa s tym, ze budem na vypinanie TV pouzivat HDMI-CEC, ale tu je trosku problem, popisem:
- STB power tlacitko vypne zero a aj TV
- po zapnuti cez STB power tlacitko sa zapne zero a aj TV, ale na obrazovke sa mi objavi ponuka Hlavneho menu
1_0_2_135D_CA2_3_EB0000_0_0_0_20250418104949.jpg
- ak zapnem TV cez ovladac od TV, tak sa zapne TV a aj zero a bez toho hlavneho menu

Nenapada niekoho ako sa toho zbavit? Image mam cisto novy OpenATV 7.5.1, nanovo nakonfigurovany, bez akejkolvek obnovy z backupu. Vdaka.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+Zero4K | OpenATV 7.6
rudich
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900

Příspěvek od rudich »

Skus zobraziť tabulku programov, stlač menu a vyber si niektorý program, ktorý bude po spustení. Možno to pomôže.
Xtrend,Gigablue,Dm900
Kyselinka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kyselinka »

Nakoniec to bolo nezmyselnim nastavenim CECu v TV. Vdaka.
VU+Zero4K | OpenATV 7.6
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“