Patch nefunguje

Diskusia a download pre AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
Odpovědět
t-alva

Patch nefunguje

Příspěvek od t-alva »

Ahoj všem.
Potřebuji radu: nahrál jsem do nové 752 HD patch verzi "752HD_V1.18.24206_09-09-2022.zip" (vím, je tu novější verze, ale potřeboval jsem zkusit tuto). aktualizace proběhla úspěšně, jenže po nabootování tam naskočila jen jakási tabulka (snad IPTV?) a pak s tím nejde nic dělat a sat se po chvíli sám vypne. Je nějaká možnost to hodit do továrního nastavení, abych mohl zkusit nahrát novou verzi fw nebo je po něm?

Díky za odpověď!
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: Patch nefunguje

Příspěvek od jopo33 »

prehrat pomocou nul modem kabla rs232 .Prepojit skrinku s počitačom a tak prehrat.Prehraješ to loaderom ktory prikladam
ALIUP.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
t-alva

Příspěvek od t-alva »

jopo33 píše: 11.červen 2025 - 19:41 prehrat pomocou nul modem kabla rs232 .Prepojit skrinku s počitačom a tak prehrat.Prehraješ to loaderom ktory prikladamALIUP.zip
Ahoj. Sice nemám k tomu nic, co potřebuju, ale kamoš jo, tak že mi s tím pomůže. :good: Díval jsem se na ten program - pokud to správně chápu, otevřu BIN, který chci do satu nahrát a pak dám start? Bude to pro mě premiéra, tak ať něco ještě víc nepokazím.
A díky za rychlou odpověď. :thankyou:

P.S.: stejně by mě zajímalo, proč se mi to stalo, když jsem použil patch určený pro tento satelit... :?:
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od jopo33 »

zaklad uspechu je vybrat spravny com port aby ti to začalo nahravat vybereš com potom natiahneš do programu bin subor a stlačiš start a nakoniec zapneš v zadu vypinačom cryptobox a malo by začat prehravanie.Robil som to asi pred rokom na 752
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Odpovědět

Zpět na „AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C“