VU+ Uno 4K a modul CAM 803

Forum o prijímači VU+ Uno 4K - diskusia a download
Odpovědět
Or-Horo
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM800 PVR, VU+ Uno 4K

VU+ Uno 4K a modul CAM 803

Příspěvek od Or-Horo »

Ahoj všem,

tátovi po asi 20 letech shořela karta Irdeto ICE

VU+ UNO 4K SE, VTI (nevím teď verzi)

Možné řešení: Koupit nový CAM modul. Aktuálně (prosinec 2025) je na trhu jen CAM 803 (Nagra) s integrovanou virtuální kartou.

Problém: Četl jsem, že tento přijímač má od výrobce pouze certifikaci pro CI, nikoliv CI+ a CAM 803 vyžaduje právě CI+ 1.3/1.4. Byla recenze na Parabola.cz, kde bylo ověřeno, že s pluginem CI+ to lze zprovoznit. Pozdější články však tvrdily, že Skylink aktivoval zvýšenou úroveň ochrany, která mimo jiné kontroluje platné certifikáty (prý kvůli zkvalitňování služeb :D ) a najednou to fungovat přestalo. Modul vyhodnotil VU+ jako nekompatibilní přijímač.

Dotaz: Jaká je situace v prosinci 2025. Existuje schůdná cesta, jak CAM 803 zprovoznit ve VU+ UNO 4K SE? Nebo je to už minulost. Chtěl jsem se vyhnout kupování 2nd hand karty. Karta ICE už má zablokováno asi 25% programů a může se stát, že brzy bude odpojená úplně. Totéž Irdeto. V úvahu přichází ještě starší Viacess, který ve čtečkách CI fungoval, ale ten už taky nejde oficiálně sehnat.

Máte s tím někdo zkušenosti? Jak jste to vyřešili vy?

Děkuji.
VU+ Uno 4K, VTI image
DM800 HD PVR, Gemini image
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: VU+ Uno 4K a modul CAM 803

Příspěvek od Warder »

Ja len kde si prisiel nato, ze "Karta ICE už má zablokováno asi 25% programů a může se stát, že brzy bude odpojená úplně. Totéž Irdeto..." ?
Never vsetkym .I. inam ktore kdeaky posuk napise na Parabole. :wink:
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Or-Horo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Or-Horo »

No, od nějakého data programy přidané Skylinkem nefungují (nedekodují se). Jen ty, které tam přidali před tím. A u těch, u kterých změnili nějaké nastavení to taky nejde. S těmi 25% jsem to možná nadsadil, ale není jich málo.

Táta má Kombi+.
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 13.prosinec 2025 - 22:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
VU+ Uno 4K, VTI image
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

Hlupost, vsetko funguje len akorat potrebujes v tom Une novsi/vylepseny Oscam kedze ratam, ze v tom Une prevadzkujes/prevadzkoval si kartu v nejakom Emu.
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
Or-Horo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Or-Horo »

No třeba kanály Canal+ tam nefungují a v nabídce jsou
VU+ Uno 4K, VTI image
Wozi
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ DUO4K SE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wozi »

Špatně nastavený Oscam, či špatně zvolená celá binárka Oscamu. Ve VUčku jede kompletní nabídka Skylinku.
Není ani potřeba žádný CAM modul. Koupit na inzerci kartu Skylink ICE (je jich plná inzerce) přeregistrovat na sebe, naistalovat správnou binárku Oscamu, správně nastavit configy v Oscamu, vložit ICE kartu do UNI čtečky ve VUčku a vše dle Vašeho zaplaceného balíčku jede jako z praku.
VU+ DUO4K SE (S2X FBC), VU+UNO4K SE (S2X FBC) + VU+ext.USB tuner (T2)...VTi, Zgemma4K H9 combo….OpenATV, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET CZ/SK
Or-Horo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Or-Horo »

Přeregistrace už je zakázaná, nejde to. Jedině převzít účet někoho druhého. Právě proto jsem z toho měl obavy, aby mě někdo nepodvedl. Jakmile karta už třeba nejede (dlouho se neplatilo předplatné), už ji nejde znovu aktivovat, pokud ji Skylink nepodporuje.

Ptal jsem se a Skylink mi jako "náhradu" pošle za 550,- Irdeto kartu, ale oficiálně už je neprodává a pokud si někde koupím 2nd hand kartu ICE nebo Irdeto, už mi ji nedovolí zaregistrovat. Oficiálně mi dovoli registraci jen u CAM 803.
Naposledy upravil(a) Warder dne 14.prosinec 2025 - 14:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
VU+ Uno 4K, VTI image
Or-Horo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Or-Horo »

Warder píše: 13.prosinec 2025 - 21:52 Hlupost, vsetko funguje len akorat potrebujes v tom Une novsi/vylepseny Oscam kedze ratam, ze v tom Une prevadzkujes/prevadzkoval si kartu v nejakom Emu.
VU+ UNO 4K SE, VTI myslím 15.0 a OSCAM jsem se díval verze 1.20. A karta ICE. Akorát tam nešly programy, jako např. Canal+ a pár dalších taky ne. Převážná většina šla.

Tak buď, jak píšeš, blbě nastavený OSCAM, ale to je divné, když to do té doby jelo. Nebo zastaralý OSCAM, ale novější než 1.20 tak ke stažení není. A pak mě ještě hypoteticky napadlo, jestli to táta nejel na CAID Cryptworks, ale to je jen čirá spekulace.
VU+ Uno 4K, VTI image
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: v podpise

Příspěvek od 9000peter »

Musíš hľadať oscam s podporou l2b.
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda

KukajseM
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

Or-Horo píše: 14.prosinec 2025 - 14:04 VU+ UNO 4K SE, VTI myslím 15.0 a OSCAM jsem se díval verze 1.20. A karta ICE. Akorát tam nešly programy, jako např. Canal+ a pár dalších taky ne. Převážná většina šla.

Tak buď, jak píšeš, blbě nastavený OSCAM, ale to je divné, když to do té doby jelo. Nebo zastaralý OSCAM, ale novější než 1.20 tak ke stažení není. A pak mě ještě hypoteticky napadlo, jestli to táta nejel na CAID Cryptworks, ale to je jen čirá spekulace.
Posledny krat tu na teba reagujem, pretoze si ako pokazeny gramofon !

Daj si tam nejaky AKTUALNY Oscam s podporou L2B (posledna verzia je 2.25.11-11906-802) + poriadny konfig a pojde ti zo Skylinku vsetko co mas na danej karte zaplatene.
------------------

------------------
Nosce te ipsum.
EnoSat
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EnoSat »

Or-Horo píše: 14.prosinec 2025 - 14:00 Přeregistrace už je zakázaná, nejde to. Jedině převzít účet někoho druhého. Právě proto jsem z toho měl obavy, aby mě někdo nepodvedl. Jakmile karta už třeba nejede (dlouho se neplatilo předplatné), už ji nejde znovu aktivovat, pokud ji Skylink nepodporuje.

Ptal jsem se a Skylink mi jako "náhradu" pošle za 550,- Irdeto kartu, ale oficiálně už je neprodává a pokud si někde koupím 2nd hand kartu ICE nebo Irdeto, už mi ji nedovolí zaregistrovat. Oficiálně mi dovoli registraci jen u CAM 803.
https://www.skylink.cz/doc/download_fil ... e_cz-3.pdf
Vyplnit, zaslat, nepytat sa 8)
prereg.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ROVER TAB900+ , Televes H30 FLEX
Gibertini OP100LN /85E-53W/
WaveFrontier T90 /51E-39E-36E-33E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W/
Edision MIO+ 4K, Octagon SF8008, Mutant HD51, QVIART Lunix, Ustym 4K S2 OTT, VU Solo4K, Dreambox 900UHD/7020HD/500HD, TBS-5925/5530/5220
Or-Horo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Or-Horo »

EnoSat píše: 14.prosinec 2025 - 15:05
Or-Horo píše: 14.prosinec 2025 - 14:00 Přeregistrace už je zakázaná, nejde to. Jedině převzít účet někoho druhého. Právě proto jsem z toho měl obavy, aby mě někdo nepodvedl. Jakmile karta už třeba nejede (dlouho se neplatilo předplatné), už ji nejde znovu aktivovat, pokud ji Skylink nepodporuje.

https://www.skylink.cz/doc/download_fil ... e_cz-3.pdf
Vyplnit, zaslat, nepytat sa 8)
prereg.png
Moc děkuji. Tak ta baba u Skylinku byla buď úplně blbá a nebo sv.ně (nebo obojí)

Udělám to, jak radíte. Už jsem si objednal za 300,- ICE kartu, po neděli mi přijde a udělám tu přeregistraci.
Táta měl radost, když jsem mu to volal. :thankyou:
VU+ Uno 4K, VTI image
Or-Horo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Or-Horo »

Warder píše: 14.prosinec 2025 - 14:53
Or-Horo píše: 14.prosinec 2025 - 14:04 VU+ UNO 4K SE, VTI myslím 15.0 a OSCAM jsem se díval verze 1.20. A karta ICE. Akorát tam nešly programy, jako např. Canal+ a pár dalších taky ne. Převážná většina šla.

Posledny krat tu na teba reagujem, pretoze si ako pokazeny gramofon !

Daj si tam nejaky AKTUALNY Oscam s podporou L2B (posledna verzia je 2.25.11-11906-802) + poriadny konfig a pojde ti zo Skylinku vsetko co mas na danej karte zaplatene.
Nebij mě! Prosím! :thankyou:
VU+ Uno 4K, VTI image
Vlastimilek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: UNO4KSE,GIGABLUE,OCTAGON

Příspěvek od Vlastimilek »

A když si nebudeš vědět rady pošlu ti nakonfigurovanou zálohu UNO 4K SE . ICE karta jede spolehlivě .
Odpovědět

Zpět na „VU+ Uno 4K“