Oscam a jeho nastavenie (s popisom - testovane v E2)
Oscam - rady, návody a postupy
- rsevcik
- Pokročilý

- satelitni prijimac: ještě se uvidí
Re: Oscam a jeho nastavenie (s popisom - testovane v E2)
Tak nevím, vypadá že zápisy mi chodí, ale pro primu HD mi nedošli. Mám CSlink v routru tam oscam a neprodloužilo se. Teď nevím jestli chyba configurace nebo to opravdu nedošlo. Zápis mi skončil 31.3 a teď tma.
Tak to to vypadá ve web v readers.
Lock Reader Protocol
EMM errorUK / G / S / UQ
0 / 729 / 729 / 0
EMM writtenUK / G / S / UQ
0 / 5531 / 0 / 0
EMM skippedUK / G / S / UQ
0 / 92 / 0 / 0
EMM blockedUK / G / S / UQ Action
0 / 0 / 0 / 0
Nevím jestli je to opravdu jak má být,ještě neví co to vše znamená, tak budu rád za každou radu nechce se mi vytahovat stále kartu. Jestli vám přišli normálně zápisy na tu primu HD dejte vědět, zatím nechci dávat kartu do přijmače. Chtěl bych aby to zvládl oscam. Dík
Tak moje hloupost já málo čet musí se doplatit u CSlinku 200kč a vše by mělo fungovat.
Tak to to vypadá ve web v readers.
Lock Reader Protocol
EMM errorUK / G / S / UQ
0 / 729 / 729 / 0
EMM writtenUK / G / S / UQ
0 / 5531 / 0 / 0
EMM skippedUK / G / S / UQ
0 / 92 / 0 / 0
EMM blockedUK / G / S / UQ Action
0 / 0 / 0 / 0
Nevím jestli je to opravdu jak má být,ještě neví co to vše znamená, tak budu rád za každou radu nechce se mi vytahovat stále kartu. Jestli vám přišli normálně zápisy na tu primu HD dejte vědět, zatím nechci dávat kartu do přijmače. Chtěl bych aby to zvládl oscam. Dík
Tak moje hloupost já málo čet musí se doplatit u CSlinku 200kč a vše by mělo fungovat.
DREAM 5OOS... DM800HD klon... ASUS RT-N16...
Mě taky Prima HD zhasla k 31.3., ale nechápu proč bych měl platit 200,- Kč, to snad platí pro CT1 HD a
NOVA HD a ty mě jdou (karta registrovaná 12/2010).
NOVA HD a ty mě jdou (karta registrovaná 12/2010).
IPBox 9000HD
- rsevcik
- Pokročilý

- satelitni prijimac: ještě se uvidí
No taky chtějí něco vydělat, ale pokud zaplatíš hned to pojede
navíc to naštěstí není zas tak moc.
Pravda je že já se k tomu ještě nedostal.
Jinak já ji registroval letos a taky nic.
DREAM 5OOS... DM800HD klon... ASUS RT-N16...
Studoval jsem jejich stránky a "doplatek" 200,- Kč se týká 2 programů HD (CT a NOVA) o Prima HD ani zmínka, ta je vedena ve "volných". V pondělí tam budu volat a jsem zvědav co hezkého mě sdělí. Jasné, ty dvě stovky jim dám, i když se nejedná o žádné HD ( dle datového toku kolem 5 MHz)
IPBox 9000HD
CS Link: Prima HD s EPG
vydáno: 03.03.2011, 12:03 | autor: redakce
Elektronický programový průvodce (EPG) byl dnes zapojen u programu Prima HD. Tato stanice vstoupila do nabídky satelitní platformy CS Link na satelitu Astra 3B (23,5°E) v první březnový den.
Prima HD je k dispozici všem klientům CS Link, kteří mají aktivní program Nova HD.
Prima HD přináší stejný obsah jako TV Prima v klasickém SD rozlišení. Program je zatím zcela upscalovaný ze standardního rozlišení.
technické parametry:
* Astra 3B (23,5°E), freq. 12,168 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA CryptoWOrks (CAID 0D0F)
@Jardak : " ( dle datového toku kolem 5 MHz) "
To se mi nejak nezda ? radeji to oprav
vydáno: 03.03.2011, 12:03 | autor: redakce
Elektronický programový průvodce (EPG) byl dnes zapojen u programu Prima HD. Tato stanice vstoupila do nabídky satelitní platformy CS Link na satelitu Astra 3B (23,5°E) v první březnový den.
Prima HD je k dispozici všem klientům CS Link, kteří mají aktivní program Nova HD.
Prima HD přináší stejný obsah jako TV Prima v klasickém SD rozlišení. Program je zatím zcela upscalovaný ze standardního rozlišení.
technické parametry:
* Astra 3B (23,5°E), freq. 12,168 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, CA CryptoWOrks (CAID 0D0F)
@Jardak : " ( dle datového toku kolem 5 MHz) "
To se mi nejak nezda ? radeji to oprav
ahoj chlapi. po precitani tohoto vlakna uz mam hlavu ako melon a pomaly ani neviem ci som
s linuxom len zacinam a snazim sa rozbehnut oscam ale nejak som z toho mimo.
chcel by som nasledovne: na mojom stb nebude ziadna karta a budem pripojeny na vzdialeny cccam server kde je na 1 porte 2xcaid a toto by som pomocou oscamu resharnut dalej. nenasla by sa dobra dusa co by mi poslala setting ako by to malo vyzerat. ja uz som v tom fakt zamotany
diky
chcel by som nasledovne: na mojom stb nebude ziadna karta a budem pripojeny na vzdialeny cccam server kde je na 1 porte 2xcaid a toto by som pomocou oscamu resharnut dalej. nenasla by sa dobra dusa co by mi poslala setting ako by to malo vyzerat. ja uz som v tom fakt zamotany
DM800HD klon - Image OpenPLI
13E + 19,2E + 23,5E + 28,2E
Amiko Alien SHD 8900 (uz je posunuty svokrovi) - PKT GM990 E2 NEBULA v3 - Skin: Silver HD
Oscam 6241
Amiko Alien SHD 8900 (uz je posunuty svokrovi) - PKT GM990 E2 NEBULA v3 - Skin: Silver HD
Oscam 6241
-
alfsvk
Příspěvek od alfsvk »
@ Surtep & all
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
alfsvk
Příspěvek od alfsvk »
Ani ja, ale pozri tuto prilohu.. 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
alfsvk
Příspěvek od alfsvk »
Lebo ked tam dam text, tak to moze byt prepisane..hodnoty bitrate
Skoda mlcat, co tam pustaju..
Skoda mlcat, co tam pustaju..
AHA
bitrate neni ted dulezite ,ale musis si porovnat i kompresi MPEG4 / MPEG2
MPEG2 bitrate 12000 pri 1920x1080
MPEG4 bitrate 8000 pri 1920x1080
ciselne hodnoty berte jen orientacne pro porovnani
bitrate neni ted dulezite ,ale musis si porovnat i kompresi MPEG4 / MPEG2
MPEG2 bitrate 12000 pri 1920x1080
MPEG4 bitrate 8000 pri 1920x1080
ciselne hodnoty berte jen orientacne pro porovnani
Na reshare toho co mas na vzdialenom cccam serveri predsa nepotrebujes oscam. Na svojom stb nainstaluj cccam, dopln c-line na ten vzdialeny server a zadefinuj svojich klientov (friends). Ak klientom (friends) nenastavis restrikcie, tak budu zdielat vsetko co ma nazdielane tvoj stb. Samozrejme aj tvoji klienti musia mat nainstalovany ten cccam, alebo ineho klienta, ktory cccam protokol podporuje.drto píše:ahoj chlapi. po precitani tohoto vlakna uz mam hlavu ako melon a pomaly ani neviem ci soms linuxom len zacinam a snazim sa rozbehnut oscam ale nejak som z toho mimo.
chcel by som nasledovne: na mojom stb nebude ziadna karta a budem pripojeny na vzdialeny cccam server kde je na 1 porte 2xcaid a toto by som pomocou oscamu resharnut dalej. nenasla by sa dobra dusa co by mi poslala setting ako by to malo vyzerat. ja uz som v tom fakt zamotanydiky
Otazkou je, ci to, co mas nazdielane nema restrikcie (zakazany reshare) uz na vzdialenom cccam serveri. Ak ano tak si skoncil. Pretoze ak by si aj tie restrikcie obisiel, dotycny to zisti a odstrihne ta uplne
Ak chces silou-mocou ten oscam, tak ho v svojom stb nainstaluj. Ako nakonfigurovat konfiguracne subory mas popisane v prvom prispevku tejto temy. V skratke:
1. v oscam.conf je potrebne nastavit okrem ineho typ servera a jeho atributy. Znamena to akym protokolom sa budu tvoji klienti pripajat na tvoj server. je tam moznost newcamd, alebo cccam a ine. Mozu byt aj viacere moznosti naraz. Cize napr. newcamd a cccam naraz.
2. v oscam.server nastavis pripojenie na ten vzdialeny server. definuje sa to ako reader, cize z pohladu oscamu sa bude javit pripojenie na vzdialeny server ako citacka, len nebude interna ale vzdialena.
3. v oscam.user zadefinujes svojich klientov, ktori sa budu pripajat na tvoj server.
Ak ma klient box, kde je mozne pouzit len newcamd klienta, tak sa bude na tvoj oscam pripajat za pouzitia newcamd protokolu a ak ma box, kde je mozny cccam klient, bude sa pripajat protokolom cccam.
VU+DUO/OpenPLI/oscam/interny 1TB WD
iNETBOX 400S PVR/Gemini 4.70/cccam 2.1.4
WL500gPV1/x-wrt kamikaze/2xUSB2Ph-ZDK/oscam
SS2/DVBViewer/acamd
SS2/DVBViewer/acamd
to PeterKt:
diky moc za objasnenie uz som z toho trocha jasnejsi tak sa o nieco pokusim. ja viem ze cez cccam by to bolo najlepsie ale moj stb (amiko alien) zvlada server iba cez uz zpominany oscam cize preto to riesim cez oscam. reshare mam povolene. este raz diky za objasnenie
diky moc za objasnenie uz som z toho trocha jasnejsi tak sa o nieco pokusim. ja viem ze cez cccam by to bolo najlepsie ale moj stb (amiko alien) zvlada server iba cez uz zpominany oscam cize preto to riesim cez oscam. reshare mam povolene. este raz diky za objasnenie
Oscam 6241
Oscam 6241
do oscam.conf:
C: IP_tvojho_servera 12000 tvoj_user1 heslo_tvojho_usera1
Je to len priklad, ked na tvojom vzdialenom serveri bude len karta 0D0F. Ak je tam viac kariet, tak je myslim potreba pre kazdu z nich zadefinovat [reader] v oscam.server zvlast. No mozno sa da v konkretnom [reader]zadefinovat aj viac CAID, neviem neskusal som.
do oscam.server:[cccam]
port = 12000
reshare = 2
version = 2.1.4
do oscam.user:[reader]
label = vzdialeny_cccam
protocol = cccam
device = pokus.no-ip.com,12000 (IP adresa a port toho tvojho vzdial. servera)
user = meno (meno na tvoj vzd. server)
password = heslo (heslo na tvoj vzdialeny server)
group = 2
caid = 0D0F
cccversion = 2.0.9
#cccbuild = 5678
Tvoj klient sa bude na tvoj server pripajat asi takto:[account] (account pre tvojho dalsieho klienta, len pre CAID 0D0F)
user = tvoj_user1
pwd = heslo_tvojho_usera1
group = 2
caid = 0D0F&FFFF
ident = 0D0F:000004,000008
C: IP_tvojho_servera 12000 tvoj_user1 heslo_tvojho_usera1
Je to len priklad, ked na tvojom vzdialenom serveri bude len karta 0D0F. Ak je tam viac kariet, tak je myslim potreba pre kazdu z nich zadefinovat [reader] v oscam.server zvlast. No mozno sa da v konkretnom [reader]zadefinovat aj viac CAID, neviem neskusal som.
SS2/DVBViewer/acamd
SS2/DVBViewer/acamd
PeterKt:
vdaka ti moc. toto mi pomohlo ani nevies ako. konecne zacinam troska chapat danej problematike oscam-u. este raz moc dakujem za ochotu a mas to u mna
vdaka ti moc. toto mi pomohlo ani nevies ako. konecne zacinam troska chapat danej problematike oscam-u. este raz moc dakujem za ochotu a mas to u mna
Oscam 6241
Oscam 6241
-
Billy-sk
- Pokročilý

- satelitni prijimac: DM 920 UHD, VU+ Solo 2
- Kontaktovat uživatele:
Viac kariet na jedneho usera sa robi napr. takto:
caid = 0D0F,0D03
ident = 0D0F:000004,000008;0D03:000004,000008
u oscam.serveru to ide tiez takto, ale da sa to urobit aj tak, ze sa odmazu riadky caid a ident a potom ten server ma povolenie prijat akukolvek kartu, ktora tam je (aj viac naraz ak ide o vzdialeny server). Samozrejme to odmazanie ide urobit aj u usera a tiez potom bude moc pouzvat vsetko, co ma nastavene rovnake group ako ma nastavene dany uzivatel.
caid = 0D0F,0D03
u oscam.serveru to ide tiez takto, ale da sa to urobit aj tak, ze sa odmazu riadky caid a ident a potom ten server ma povolenie prijat akukolvek kartu, ktora tam je (aj viac naraz ak ide o vzdialeny server). Samozrejme to odmazanie ide urobit aj u usera a tiez potom bude moc pouzvat vsetko, co ma nastavene rovnake group ako ma nastavene dany uzivatel.
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI
Dreambox 920 UHD OE2.5 Meriln 4
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W
Dreambox 920 UHD OE2.5 Meriln 4
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W
presne takto som si aj myslel ze to bude fungovat. diky za pomocBilly-sk píše:Viac kariet na jedneho usera sa robi napr. takto:
caid = 0D0F,0D03
Oscam 6241
Oscam 6241
Billy-sk:
A nebude to robit problemy ak je na vzdialenom serveri 0D0F a 0D03? Myslim problemy s tym z ktorej karty bude oscam vyberat konkretne programy ak su niektore na oboch kartach a niektore len na konkretnej jednej. Pomoze aj v tomto pripade pouzitie pridelenia ignore services na citacku a services na usera?
Myslim, ze v tomto pripade je potrebne mat ten vzdialeny server zadefinovany v oscam.server dvakrat pre kazdy CAID zvlast, ci nie?
A nebude to robit problemy ak je na vzdialenom serveri 0D0F a 0D03? Myslim problemy s tym z ktorej karty bude oscam vyberat konkretne programy ak su niektore na oboch kartach a niektore len na konkretnej jednej. Pomoze aj v tomto pripade pouzitie pridelenia ignore services na citacku a services na usera?
Myslim, ze v tomto pripade je potrebne mat ten vzdialeny server zadefinovany v oscam.server dvakrat pre kazdy CAID zvlast, ci nie?
SS2/DVBViewer/acamd
SS2/DVBViewer/acamd
pokud mas na servru Oscam karty
0D03
0D70
0D96
0D0F
tak ti staci napsat do oscam.user v radku CAID jaky si ma cucat a nebo si bere podle loadbalance kdo je rychlejsi tak vyhrava.
priklad oscam.user :
caid = 0D03,0D96
Pokud prepnes na NOVU tak si prvni saha na kartu 0D03 ale pokud ma v loadbalance rychlejsi odezvu tak si vezme 0D96 .( To plati pouze a jen ze pouzivas loadbalance)
lb_mode
loadbalance mode
If there are 2 or more of the same SC, the load can be distributed evenly on the cards. For more see Loadbalancing
Example:
lb_mode = 0 loadbalance disabled, ECMs go to all readers
lb_mode = 1 fastest reader first, after 5 ECMs the reader with the fastest response time will be selected
lb_mode = 2 oldest reader first, reader with the longest no answer
lb_mode = 3 lowest usage level, the usage level will be calculated by the sum of 5 ECMS response times, the higher a reader is busy, the higher is usage level
lb_mode = 10 podle logu vybere tu nejrychlejsi kartu
takze kdyz to budes stridat
user 1
caid = 0D0F,0D96
user 2
caid = 0D96,0D0F
user 3
caid = 0D0F,0D96
user 4
caid = 0D96,0D0F
tak se ti to pak necpe vse na jednu kartu
0D03
0D70
0D96
0D0F
tak ti staci napsat do oscam.user v radku CAID jaky si ma cucat a nebo si bere podle loadbalance kdo je rychlejsi tak vyhrava.
priklad oscam.user :
caid = 0D03,0D96
Pokud prepnes na NOVU tak si prvni saha na kartu 0D03 ale pokud ma v loadbalance rychlejsi odezvu tak si vezme 0D96 .( To plati pouze a jen ze pouzivas loadbalance)
lb_mode
loadbalance mode
If there are 2 or more of the same SC, the load can be distributed evenly on the cards. For more see Loadbalancing
Example:
lb_mode = 0 loadbalance disabled, ECMs go to all readers
lb_mode = 1 fastest reader first, after 5 ECMs the reader with the fastest response time will be selected
lb_mode = 2 oldest reader first, reader with the longest no answer
lb_mode = 3 lowest usage level, the usage level will be calculated by the sum of 5 ECMS response times, the higher a reader is busy, the higher is usage level
lb_mode = 10 podle logu vybere tu nejrychlejsi kartu
takze kdyz to budes stridat
user 1
caid = 0D0F,0D96
user 2
caid = 0D96,0D0F
user 3
caid = 0D0F,0D96
user 4
caid = 0D96,0D0F
tak se ti to pak necpe vse na jednu kartu
Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51