Plugins - tipy

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
NoPl

Re: Plugins - tipy

Příspěvek od NoPl »

dlhe_pole píše:
Kasr píše:Kua, nechcem podcenovat pracu vyvojarov skinu hdg (ma aj ine vychytavky, nie je to iba obycajny skin), ale co vam zalezi na skine????!
Ved sledujete tv vysielanie a nie kochate sa skinom!
Ja som tiez niekedy skusal a pouzival rôzne skiny a v sucasnosti pouzivam najjednoduchsi a bez pig. Podstatna je citatelnost info o programe, epg... Zbytok su picoviny.
tak tak, preto uz zasadne nechavam default skin presne tak ako ho vyvojari nechali v tom ktorom image ... de facto aj vsetky ostatne zasahy su len minimalne, openvpn, oscam, loger..
Tak sa vôbec cudujem, preco menis teda image a nenechavas tam ten co ti da vyrobca, ked si uz taky minimalisticky.

Ja som tiez velmi spokojny s HDG, prakticky od zaciatku mi sadol jeden skin a spolu s moznymi nastaveniami som s nim spokojny uz hodnu dobu. Pri hodne starej verzi, to zatazenie systemu bolo znatelne, nejakých 60%, potom bol podla vsetkeho prepisany kod a ziadne velke popisovane zatazenie, ktore tu spominaju role, uz nie je. Mam VU DUO+ a sched_high sa sem tam dostane na 20% pri pozerani HD kanalov.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pozeraj na to ako vec vkusu a moznosti. Nebudem sa bavit o grafike a moznostiach skinu. Kazdy skin, ktory zobrazuje viac veci od bitrate az po pocasie a okrem toho obsahuje este aj ine volby vzhladu jednoducho zabera systemove prostriedky.Nejedna sa len o pamat. To staci porovnat len velkost. Aj matrix skin ked ho nafukas bude obluda. Su aj ine skiny ktore uz nemusim, lebo nechcem mat na boxe sekundarny linux popri hlavnom systeme. Nekritizujem HDG, ale ked som dobre pochopil, aspom teda ja sa nebavim o probleme so skinom ale jeho vlastnosti.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
NoPl

Příspěvek od NoPl »

No nic, aspon mam predstavu ako to to chodi :)
Johny Akbuk

Příspěvek od Johny Akbuk »

Jaký pluggin používáte na přehrávání fotografií? Já mám PicturePlayer a fotky jsou dost neostré. Pokud ty samé fotky pouštím přímo do TV (ale nemá GLan, takže zoufale pomalé) mimo Vůčko, tak to je obrovský rozdíl v kvalitě.
Díky za tipy....
radin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K , Dreambox 920

Příspěvek od radin »

Zdravím chci se zeptat jestli existuje nějaký plugin na načasování vypnutí satelitního přijímače do pohotovostního režimu, image OpenAtv má přímo v nabídce časovače - časovač napájení.Musel jsem s určitých důvodů přejít na image VTi ,ale tam tato možnost bohužel není.
plekab
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od plekab »

Skus sa poobzerat po plugine ELEKTRO.
Vo VTi - stlac Menu / Moduly / Spravovat rozsirenia / Rozsirenia / elektro :wink:
radin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K , Dreambox 920

Příspěvek od radin »

Díky za info jinak už jsem na přišel ve VTi se to jmenuje úlohy a tam se to dá nastavit stejně jako u OpenAtv , kde se to jmenuje časovač napájení. :good:
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“