HDD Seagate FreeAgent Pro 500Gb

Odpovědět
Strojek

HDD Seagate FreeAgent Pro 500Gb

Příspěvek od Strojek »

Tak jsem dostal tento externí disk a mohl jsem ho formátovat v jakémkoliv programu na fat32, tak ho Octagon prostě neviděl.Nedalo mě to rozebral jsem ho a zkusil připojit přes kabel Esata/Sata bez té elektroniky co byla v krytu HDD.Zjistil jsem, že ho Octagon bez problémů vidí napoprvé..Tak jsem tu elektroniku prostě vyndal a místo ní jsem si udělal spínací zdroj 12 a 5V tak abych mohl použít původní napájecí zdroj a kryt pro HDD..No prostě se to povedlo a takhle je můj problém vyřešen..Ještě aby dodělali ten soft PVR a budu nad míru spokojen.
Upravit/Smazat zprávu
sporty
Pokročilý
Pokročilý

Re: HDD Seagate FreeAgent Pro 500Gb

Příspěvek od sporty »

jses dobrej, to by me nenapadlo vyndat tu elektroniku, ani bych na to nemel odvahu...
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100
Strojek

Re: HDD Seagate FreeAgent Pro 500Gb

Příspěvek od Strojek »

sporty píše:jses dobrej, to by me nenapadlo vyndat tu elektroniku, ani bych na to nemel odvahu...
Ten kdo tomu trochu rozumí tak to není nic těžkého..posílám návrh toho plošného spoje a osazení..ten jack je z původní destičky s elektronikou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“