Diablo - MTV paket (19.2)

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Vetinari

Diablo - MTV paket (19.2)

Příspěvek od Vetinari »

Zdravím všechny, včera mi přestal jít na Diablu MTV paket. Předtím fungoval bez problémů a přestal aniž bych s Diablem cokoli dělal. Zkoušel jsem přehrát UW i data+keys, ale nic nepomáhá. Jiné balíky, které jsou v EMU dekóduje. Napište mi, prosím, zda vám to jede ať mám jistotu, že je chyba na mé straně. Děkuji.
zzaner
Odborník
Odborník

Re: Diablo - MTV paket (19.2)

Příspěvek od zzaner »

Tak nějak se mne pozdává,že na Ďáblu chcíp Conax(pravděpodobně změna klíčů.Jedině že by udělali nové "data", nějak to vidím špatně.)Asi modul pomalu na odpis(jen čtečky). :cry:
bbcman

Příspěvek od bbcman »

me MTV jede na underworld 183 a klice nekde 3tydny stare nekecam 8)
Vetinari

Příspěvek od Vetinari »

Díky za tip. Zkusil jsem tu 183 a MTV jede. Možná se pletu (těch verzí UW je docela dost), ale mám takový dojem, že když vyšla 183 tak měla s MTV problémy a vracel jsem se k 181. Teď na ní šlape. Doufejme, že nám to ještě chvíli, jako jedno z posledních na Diablu, vydrží. Ještě jednou díky za reakce.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Vetinari píše:Díky za tip. Zkusil jsem tu 183 a MTV jede. Možná se pletu (těch verzí UW je docela dost), ale mám takový dojem, že když vyšla 183 tak měla s MTV problémy a vracel jsem se k 181. Teď na ní šlape. Doufejme, že nám to ještě chvíli, jako jedno z posledních na Diablu, vydrží. Ještě jednou díky za reakce.
Tobě to na 183 běží?U mne ani ťuk.To se mě nějak nezdá,to by museli být 183 dvě verze.Se zajímavosti jsem zkoušel různé nastavení-výmaz-nové nahrání-doplnění data a j.U mne totální neúspěch. ](*,)
Vetinari

Příspěvek od Vetinari »

zzaner píše:
Vetinari píše:Díky za tip. Zkusil jsem tu 183 a MTV jede. Možná se pletu (těch verzí UW je docela dost), ale mám takový dojem, že když vyšla 183 tak měla s MTV problémy a vracel jsem se k 181. Teď na ní šlape. Doufejme, že nám to ještě chvíli, jako jedno z posledních na Diablu, vydrží. Ještě jednou díky za reakce.
Tobě to na 183 běží?U mne ani ťuk.To se mě nějak nezdá,to by museli být 183 dvě verze.Se zajímavosti jsem zkoušel různé nastavení-výmaz-nové nahrání-doplnění data a j.U mne totální neúspěch. ](*,)
Nahrál jsem 183, data.bin jsem nechal z této verze a keys tady z fóra 20.9., ale u MTV stejně asi na keys nezáleží. Opravdu to běží.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

:cry: :cry: :cry:
radiotv-tiskovky

Příspěvek od radiotv-tiskovky »

Funguje ještě ten MTV paket na UW 1.83? Vďaka za info. :)
bbcman

Příspěvek od bbcman »

uz nemam diablo 2.3/budu brzy majitelem diabla2/ale MTV mam dojem jede na posledni underworld 187
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

bbcman píše:uz nemam diablo 2.3/budu brzy majitelem diabla2/ale MTV mam dojem jede na posledni underworld 187
Na UW187 stále fachá!Až budeš mít ŽELEZO 2,KDYŽ BUDEŠ TAKÉ DOBROTY,OD KOHO(ZA KOLIK A CO NA NĚM BĚŽÍ),tak to sem pískni.Já si jej určitě koupím.Zábava musí být,za něco se ty peníze musí utratit! :Yahoo!: :good:
radiotv-tiskovky

Kamarádi, co dělám špatně? Mně to neběží a UW 1.87 tam mám. :cry:
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

radiotv-tiskovky píše:Kamarádi, co dělám špatně? Mně to neběží a UW 1.87 tam mám. :cry:
Záleží jak to máš nastavené.Pokud to máš správně,tak ti to poběží. :poklona:
radiotv-tiskovky

A správné nastavení je? :)
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Je!!Několikráte jej zde dával Fuzák.Najdi si.Nechce se mně zapínat přijmac.Už ti neporadím,budu končit,čekám návštěvu.Pokud by jsi si neporadil sám,večer budu na compu. :poklona:
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Mé nastavení:Čeština-caids CS-Auto PMT ON-Emulátor ON-N2AU OFF-Priorita emulace 1EMU 2Karta-Fixed CW ON-Nastavení zpráv smartkarty SHOW NEVER...!Na toto to běží u mne. :smoke:
radiotv-tiskovky

Lidičky, moc děkuju! A hlavně zzanerovi za to nastavení. Běží to! No, holt příště se neptat jak lama a pořádně si to projít, že? :D Měl jsem pšatně Auto, Pirotoritu i Fixed. :) Šlape to jak hodinky.

Btw. to sem nepatří, ale jde ještě CD?
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Pokud si tam naperete poslední sot od MATA,tak vám pravděpodobně pujde jen VH1,tak bacha.Po opravě zase vše fičí.Koupím železo 2 za přijatelnou cenu na pokusy-nabídněte. :thankyou:
mat

@ zzaner

Příspěvek od mat »

no problem je vtom,čo je na nete,tak to sa ponukne,ja to nerobím,to máš jak so softom 1 dobrý,2 zlý [-X ,navyše hud. TV nepozerám.... :poklona:
radiotv-tiskovky

Ahoj,

stáhlnul jsem si UW 1.89 a Latest DiabloKeys Upd@te 27.01.2010 (zkoušel jsem to s těmahle klíčema i bez nich), ale tenhle paket mi prostě nešlape. Nechápu, co dělám špatně.

Ďábla mám nastavenýho následovně:
AUTO PMT ON
EMU ON
N2 AU OFF
EMU PRIORITY EMU/CARDS
FIXED CW ON

Dřív mi to šlapalo s UW 1.83, teď to nechodí vůbec. Přitom mi šlape třeba FOX Serbia bez problémů. Nechápu to... Za help předem dík!
bbcman

Příspěvek od bbcman »

diablo 2.3 uz nevlastnim,ale kdyz jsem ho jeste nedavno mel tak MTV paket bezel,myslim,ze momentalne to jede na databin z uw 189,tudiz v tvem nastaveni je pravdepodobne spatne fixed cw ma byt na off a kdyby to nepomohlo tak bych zkusil dat auto pmt na off
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“