Reklama nebo stav octagonu?

Odpovědět
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Reklama nebo stav octagonu?

Příspěvek od havana »

:) Pánové zajímalo by mne jestli obrázky Octagonu a jeho klonů kde na displeji je název přístroje a všechny ikonky je jen reklama, nebo se přístroj do takového stavu dá přivést. Ze zkoušek vím ,že pouze Koscom HD7400(klon sf918) se ohlásí na místo Booting nápisem koscom, ale aby byly vidět všechny ikonky, to jsem ještě neviděl.
506-1749-thickbox.jpg
OPT8750HD.jpg
nterstar_GI-S890_CRCI_HD_Excellence.JPG
P.S.: Co má představovat červená ikonka při nahrávání na HDD. Mi připomíná ikonku z auta, že nejsem připoután.
\:D/ \:D/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklama nebo stav octagonu?

Příspěvek od mzahalka »

Podle mého to jsou jen reklamy, ale do tohoto zobrazení se asi dají v nějakém servisním stavu dát. A ta červená ikonka - když nahráváš na recorder, tak Ti přece také svítí něco, aby Ti to řeklo na první pohled, že nahráváš, nebo se mýlím?
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
havana
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od havana »

mzahalka píše: A ta červená ikonka - když nahráváš na recorder, tak Ti přece také svítí něco, aby Ti to řeklo na první pohled, že nahráváš, nebo se mýlím?
To je pravda samozřejmé, že svítí červená , mi jde spíš o ten samotný piktagram - co vlastně zobrazuje. Normálně se zobrazuje "rec", červený puntík "copy" nebo něco takového. Tento piktogram vypadá jako kontrolka připoutání v autě, než záznam. :)
havana
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od havana »

:) Tak jsem si na ten piktogram sebral lupu, a pravděpodobně představuje kameru a plátno - jako že kameruje
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

No spíš řekni, jak to nahrává, co disk, jak se vzbudí, usne atd?
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
havana
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od havana »

mzahalka píše:No spíš řekni, jak to nahrává, co disk, jak se vzbudí, usne atd?
:D Tak jen ve zkratce:
Protože HDD má napájení, a STB si taky v Standby celkem dost vezme, zapojil jsem obé na jeden DO vypínač. Po zapnutí Do vypínače se HDD rozběhne a usne- STB červená kontrolka. Po zapnutí stb se hdd opět probudí stb jej zaregistruje(ikona HDD) a po chvílí HDD usíná(prostě nevydává žádné zvuky).
Jinak se zdá že vše funguje dle předpokladu:
Nahrává
přehrává vpřed 2x (vzad bohužel nikoliv)
časová osa - budiž aspon ta
Timeshift - bud jsem nenalezl, nebo nefunguje
přeskok na další kapitolu - zřejmě pokud někde ty kapitoly nevytvořím tak to nemá kde skákat.
K čemu jsou tlačítka ve spodním řádku ovladače mezi "rec" a "knihovnou" nevím. Myslel jsem , že to bude otáčet stránky knihovny no nedělá to nic.
Zatím jen plním disk. Do nějakých transferů do PC se pustím později.

Konec konců k jednoduchému záznamu mám DVDrecocrder, ale na HDD se i SD nahrávka zdá obrazově lepší než na nahrávce dvdrecorderu přes scart.
:D :D No, alespoň mám na chvíli něco na hraní :smoke:
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

U mne vše,jak píše Havana.Teď jen potřebuji znovu vyřešit na nové TV kartě v PC nemá jít zvuk na nahrávce(údajně,avizoval vnuk).Před tím mně vše běželo,žádný problém,tak uvidím(nějak se mně do toho nechce).Vy s tím nemáte žádný problém??Aby jsem to nemusel znovu bastlit. :poklona: :thankyou:
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

Se zvukem po převedení nahrávky do PC nemám žádné problémy ani po sestřihu ve VideoReDo. Pouze když jsem potřeboval spojit dva zápasy hokeje (z Olympiády) do jednoho souboru, abych využil kapacitu DVD nosiče, tak v některých případech to nešlo, hlásilo to nekompatibilitu hlasové stopy. Ale to je zřídkavý případ spojování. Zápasy z jednoho kanálu šly spojit bez problému.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“