Oprava (obnova) souboru EventName.str na disku

Odpovědět
zdent
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Oprava (obnova) souboru EventName.str na disku

Příspěvek od zdent »

Ačkoliv jsem hledal tady na fóru, tak jsem nenašel. Mazal jsem jeden nahraný pořad (soubor) na disku a Octagon (fw 10690) se jakoby zaseknul. Takže jsem ho vypnul, zapnul a už disk nevidím. Vzal jsem disk a připojil přes USB k mému PC. Tam je vše celkem v pořádku a nahrávky na PC např.pomocí KMPlayeru přehraji. Bohužel soubor EventName.str, kde je podle mne uložen seznam nahrávek na disku pro Octagon, má nulovou délku a to je příčina, proč ho Octagon nevidí. Existuje nějaký program pro Windows, který by dokázal tento soubor obnovit (asi třeba podle souboru file.str nebo podle nahrávek)? Díky za pomoc.
AB Cryptobox 700 HD, HD-BOX 9105, Monoblok INVERTO Twin 0,2dB, parabola 80 Fe, Philips 7603, Philips 8404
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava (obnova) souboru EventName.str na disku

Příspěvek od mzahalka »

Pochybuji, že to půjde. Kdyby tam ten soubor nebyl, tak na obnovení smazaných souborů je mnoho nástrojů, ale pokud má nulovou hodnotu, tak do původní hodnoty jej asi nedostaneš.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
zdent
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zdent »

Zajímavé na tom je, že když disk připojím přes USB, tak všechny soubory vidím a mohu je přehrávat. Dokonce jsem i jeden nepotřebný smazal, ale druhý nepotřebný. Tzn., že při připojení přes USB Octagon asi soubor EventName.str nepotřebuje na rozdíl od připojení přes eSATA, kde se disk vůbec nedetekuje. Slušně řečeno: Podivné.
AB Cryptobox 700 HD, HD-BOX 9105, Monoblok INVERTO Twin 0,2dB, parabola 80 Fe, Philips 7603, Philips 8404
zdent
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zdent »

Omlouvám se, v mém předchozím příspěvku si smažte ", ale druhý nepotřebný".
navyi
satelitni prijimac: octagon SF918HD

Příspěvek od navyi »

Pripoj SATA DISK. Zapni prijimač.Po zapnutí vlož do USB kluč.V HDD manageri sa objavi USB ,ale ty vyber SATA a potvrď.Od tej chvile už prijimač bude poznať aj SATA.
zdent
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zdent »

navyi píše:Pripoj SATA DISK. Zapni prijimač.Po zapnutí vlož do USB kluč.V HDD manageri sa objavi USB ,ale ty vyber SATA a potvrď.Od tej chvile už prijimač bude poznať aj SATA.
Děkuji za radu, funguje! Octagon disk vidí i soubory na něm. Jde nahrávat, přehrávat i mazat. Ještě jednou díky za dobrou radu.
zdent
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zdent »

navyi píše:Pripoj SATA DISK. Zapni prijimač.Po zapnutí vlož do USB kluč.V HDD manageri sa objavi USB ,ale ty vyber SATA a potvrď.Od tej chvile už prijimač bude poznať aj SATA.
Jako trvalé řešení to bohužel nelze použít. Po následujícím vypnutí a zapnutí Octagonu se disk nedetekuje a postup se musí opakovat. Start se zasunutým USB klíčem (USB flash diskem) nepomůže. Takže jediné čisté řešení je smazání obsahu disku na PC a nový formát (stačí i na Octagonu).
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“