Diablo a Skylink

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Odpovědět
karel14

Diablo a Skylink

Příspěvek od karel14 »

Mohl by mi nekdo poradit jak nastavit Diablo? Koupil jsem novou kartu Skylink (bilou), ale ta v Diablu nejde, i kdyz ji pozna. Stara (modra) karta bezi normalne bez problemu. V jinem recievru s univerzalni cteckou funguji obe karty. Diky
Ťavras

Re: Diablo a Skylink

Příspěvek od Ťavras »

Mám stejný problém. Mám dvě Wiresless Diabla CAM ver.2.3 se základnou a chtěl jsem sdílet novou kartu Skylink Standard HD ICE (bílá Irdeto-Cryptoworks) pro mé dva přijímače Technisat a Topfield. Zkoušel jsem Horizon 1.00 i 1.01 a Underworld 203-4. , CAIDS_CS, ale vše marné. Karta i se zápisy je vidět, ale zdá se, že má SW Diabla problém s decryptem nových karet ICE - výsledek "Není vložena karta".
Tento problém už zřejmě popisuje i Mosquit0791. Vyřešil jsem to zatím stejně jako on koupí CAMu Irdeto-CW, ale pokud by to někdo rozlousknul, rád bych využil oba přijímače.
Ťavras
Golden Media Uni-box 9080 CRCI HD PVR Plus, AB Cryptobox 652 HD Combo, Skylink ICE, Diablo,Technisat Digicorder HD S2, Topfield TF5400 PVR
poison
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od poison »

Bohužel i u mě po mnoha laborátech nechodí ICE karta v žádném z Diablo Cam. Snad bude nějaký update v fw.
VU+ ZERO 4K, E85 EMP 8/1-5W,4W,1W,3,1E,7E,13E,19,2E,23,5E
Johann
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM 920 UHD 4K

Příspěvek od Johann »

karel14 píše:Mohl by mi nekdo poradit jak nastavit Diablo? Koupil jsem novou kartu Skylink (bilou), ale ta v Diablu nejde, i kdyz ji pozna. Stara (modra) karta bezi normalne bez problemu. V jinem recievru s univerzalni cteckou funguji obe karty. Diky
Mám original kartu T+T (bílou) na Skylink již téměř 3 roky, kterou od 1. dne používám v DIABLU v2.3 a naprosto bez jakéhokoli problému v přijímači TOPFIELD 7710 HDPVR - 500 GB (cca 2 roky) předtím v HUMAX 1000 HD. 8)
karel14

Příspěvek od karel14 »

Johann, jedna se o novou kartu ICE, ta zatim nebezi (alespon ne u mne).
Ťavras

Příspěvek od Ťavras »

Tak, tak .. Nová ICE. Staré Cryptoworks karty jsou v pohodě.
Ťavras
Golden Media Uni-box 9080 CRCI HD PVR Plus, AB Cryptobox 652 HD Combo, Skylink ICE, Diablo,Technisat Digicorder HD S2, Topfield TF5400 PVR
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“