DIABLO WIFI 2.2

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Odpovědět
cejen

DIABLO WIFI 2.2

Příspěvek od cejen »

Kartu sdílím z DM600 domácí sítí do INETBOX 300 pomocí CCcam. Ví někdo, jestli půjde sdílet přes wifi router do dalšího přístroje s CI slotem pomocí Diabla 2.2? - mám je doma. Pokud ano, můžete naznačit postup nebo bude lepší koupit jiný přístroj?
Dík za radu
sekop1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: DIABLO WIFI 2.2

Příspěvek od sekop1 »

cejen píše:Kartu sdílím z DM600 domácí sítí do INETBOX 300 pomocí CCcam. Ví někdo, jestli půjde sdílet přes wifi router do dalšího přístroje s CI slotem pomocí Diabla 2.2? - mám je doma. Pokud ano, můžete naznačit postup nebo bude lepší koupit jiný přístroj?
Dík za radu
Daj si ďalšiu liniu v configu na serveri,nastav diablo v CAS3 pre WiFi,šifrovanie siete ide len WEP -aspom mne a hlavne by nemalo byť veľmi ďaleko od routra, kdesi som aj písal význam farebných lediek -červená je myslím spracovanie ECM mala by blikať asi cca každých 10sek. Hodnoty a stavy v adon sú niekde na nete.
Trochu trvá kým sa chytí ale potom už drží -trpezlivosť pri prepínaní.
Čo tu píšem plati pre mnou vlastnené WiFirev 2.3 ako CCcam client - 2.2 WiFi neviem a ani som nevedel že je :D .
Pracuje vo Vantage HD aj na HD programoch ,Goldene aj vo Vitamine a všetko proti DM500.
Golden 8005 CI Premium, DiSEqC switch 2/1,motor SG 2100,Vantage 7100 HDTV PVR, FW 022902 ,switch 4/1,Ext.HDD cez USB 2.0, cez router v LAN/WAN ,Skylink,SHOWBOX 5000 HD, DM500S NEWCS 1.7 + CCcam 2.1.1 Diablo WiFi
Maximum E-85 LNB 2xQuad,2xTwin
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“