Octagon 918 - spolehlivost blockeru

Odpovědět
fropa

Octagon 918 - spolehlivost blockeru

Příspěvek od fropa »

Má někdo zkušenosti s vnitřním blockerem u Octagonu 918? Fungoval mně víc než půl roku a teď 2x za sebou odpálil kartu (Skylink-stará T&T), neumí spolehlivě uzamknout automatický update. Stalo se to někomu? Jak jste to řešili?
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Re: Octagon 918 - spolehlivost blockeru

Příspěvek od havana »

:) Používám bloker prakticky od zakoupení a vždy bez problému. Až teď jsem si menil FW a po zpětnahraní settingu jsem přišel o programy - zapomněl jsem ho před nahratím settingu zapnout. Zajímavé ale bylo, že zápisy na kartě zůstaly :!: ale programy postupně všechny zhasly(placené) :poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
fropa

Příspěvek od fropa »

Stalo se mi to také po nahrání FW a settingu, ale po celou dobu byl automatický update vypnutý. Alespoň jsem to kontroloval před nahráním FW a po skončení Settingu. Doufám, že se to v průběhu nemění....
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Takže, jak to má být? Po změně FW atd, před opětovném nahrání zálohy settingu vypnout autoupdate smart card1?
DM920uHD Triple Tuner, BA; DM800Se A8p, BA; Gib.1245/1335mm Motorized SG2100A
misut
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon,918HD

Příspěvek od misut »

Samozřejmě VYPNUTÝ vždyť je to automatický update
ale stalo se mi ,sekl se mi /nyní už nevím proč,a karta v p....li,v sobotu jsem chtěl aktualizovat CCCam a sek,a kanály v p...li,díky Fuzak a motor.Mám ho u ženy bere vlastně ode mně a ani mě nenapadlo,když je stále na 23,5 zálohu,byla z r.2009 :oops: Jestli máš problém ozvi se SZ
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

:D Samozřejmě "Smart card autoupdate" nastaveno na vypnuto :!: Tím pádem je tzv. "Blocker" zapnutý :)

Spíše mne překvapilo, že zápisy ostavájí na kartě , i když vlastně už neplatí.
Očekával jsem, že příjdou zápisy s ukončením platnosti...Zůstaly staré cca do 5. května. Po znovuobjednání :( a zaplacení :cry: :cry: se zápisy nezměnily, akorát se programy opět rozběhly. Z toho usuzuju, že zápisy na tyto staré karty posílají jen jednou za čas, a kdybych si službu objednal 1.dubna , tak by mi bloker prodloužil příjem pouze o pár dnů... :poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“