HD-BOX FS-7110 + USB Dvb-t

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
rkhl

HD-BOX FS-7110 + USB Dvb-t

Příspěvek od rkhl »

Zdravím, měl bych dotaz. Koupil jsem za pár korun na aukru TerraTec Cinergy T USB XE, který by měl být novými firmwary podporován. Mám tam nejnovější firmware 2.11.34. Po připojení k boxu se mi ale žádná položka v menu pro hledání dvb-t programů neobjeví. Nevíte, v čem by mohla být chyba? V PC tuner normálně funguje.
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Re: HD-BOX FS-7110 + USB Dvb-t

Příspěvek od Pastoman »

USB DVB-T tuner je potrebne pripojit do USB vstupu pred startom prijimaca. Spravne detekovany tuner potom v Menu - Instalacia, prida polozku - Terrestrial Search
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
rkhl

Re: HD-BOX FS-7110 + USB Dvb-t

Příspěvek od rkhl »

Už asi vím, kde je chyba. Existují dvě verze tohoto typu tuneru http://www.linuxtv.org/wiki/index.php/T ... y_T_USB_XE, já mám zřejmě rev1 s Afatech AF9005, což je ten nevhodný.

Edit: Nakonec se mi podařilo sehnat MSI DIGIVOX Duo a už mi to konečně jde. Ale ne tak úplně bez problému. Mcas, který používám, jde, ale jen do doby, než přepnu na nějaký kanál z dvb-t tuneru (řekl bych, že to je jen když přepnu na mux3 z kanálu 34, ale fakt nevím proč, možná proto, že má u mě nejslabší signál). Po přepnutí zpět na sat je již Mcas vypnut a nejde ani zapnout v menu pluginů. Pomůže pouze restart sat. A Oscam se s připojeným tunerem ani nespustí.

Nevím, jestli je to bug ve firmware nebo v Mcas. Nemáte nějaký kontakt na autory Mcas, případně i firmwaru HD-Boxu, kde bych mohl požádat o opravu problému?
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“