Enigma2 na HD 7119 +Irdeto = cierna obrazovka

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
marysko

Enigma2 na HD 7119 +Irdeto = cierna obrazovka

Příspěvek od marysko »

Zdravim, pokusam som sa uz dlhsi cas sprovoznit na 7119 Enigmu 2, cez 7.06 bootloader uspesne zavediem Enigmu, spusim oscam EMU a... NIC , teda len TA3. Inak funguje vsetko, aj svizne, len Skylink I-deto kartu nie a nie rozchodit. Uz som skusal hadam vsetko, co som si precital na fore, pokusal som sa aj nainstalovat nove pluginy na oscam, zmenim to aj na iny EMU a stale nic Vlasten mam pocit, ze tie nove pluginy su pre povodny SW a nie enigmu, vlastne mi ich nejde nainstalovat cez klasicku USB. Staci cez ftp len overwrite?
Som zufaly, ci sa este pokusat, alebo zostat na povodnom SW, tam vsetko ide bez problemov cez Mcas.
Dakujem
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Re: Enigma2 na HD 7119 +Irdeto = cierna obrazovka

Příspěvek od Pastoman »

Jedine si nainštaluj oscam nakonfiguruj pre I2 a binárku prepíš binárkou SH4 dvbapi black_ship
Ale ak jeto nad tvoje sily tak sa vráť radšej ku FW a maš po probléme.:poklona:
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
marysko

Příspěvek od marysko »

Aku verziu oscam? Ci je to jedno? Staci cez enigmu, pridat plugin z menu? A konfiguracia oscamu sa zapisuje len do /var ci aj inde? Ak mas rovnaky primac, nedalo by sa mi poslat resp. uploadnut uz nakonfigurivany oscam, a ze by sa to len overwritlo? Ci uz by som chcel privela;-) ?
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

na ellano.sk maju uz predkonfigurovany oscam na irdeto, tahaj odtial
marysko

Příspěvek od marysko »

z ellano sa mi podarilo stiahnut configurovany oscam len na povodny SW, a ani tam nesiel, zatuhol a tak som ho opatovne prepol na Mcas. ten sa rozbehol do 5s. Neexistuje Mcas pre E2? Alebo aby som skusil tvoju radu, ako prinutim E2 aby tahalo z up.ellano.sk? Mne sa pri moduloch zobrazi stale ta ista ponuka, bez moznosti prisposobit server na ktory sa ma pripojit? Kde tam?
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

aha - ak mas e2 , ziadne predkonfigurovane srandy tam niesu . Ale taky gbox zvladne irdeto . pozrie ten gbox, to ide v pohode .
marysko

Příspěvek od marysko »

Kedy aspon daky link si dal ktoru sekciu prestudovat. Nasiel som daky gbox na fore, skopcil podla tvojho video navodu a... nic, zka verzia. Ma to spúšťač sh a nic co by po tom volalo. Dokonca ani v emu manageri to nezobrazi. Pkteam to nema v ponuke a tak stale nic. Prosim dalsiu radu.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

stiahni si normalny oscam dopln camdata pre irdeto kartu a pojde ti to .
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... ta#p371381
ozaj nerobim video navody na rozbehanie kariet . akonahle prejdes na linux, musis si vediet rozchodit kartu sam . Ak to nevies, neostava ti nic ine, len si dokupit cam modul.
musis mat povolene au , teda au = 1 . Kazda verzia oscamu vyzaduje ine nastavenia , s malinkymi ,ale podstatnymi odchylkami , nieje v silach jedneho cloveka, vyskusat vsetky verzie a ku kazdej prilozit navod.
Mame tu samozrejme aj navod na irdeto + oscam, ale nieje vseobecne paltny na kazdu verziu .
snad este jedna vec by mohla pomoct - tento oscam - ako binarka , nahradit nim povodny oscam, ktory si stiahol cez pkt panel : http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=53134 , nepotrebuje camdata , ale zakladne nastavenie a configy musi mat tiez. je urceny len pre enigmu v boxe, nepracuje v originalnom sw.
marysko

Příspěvek od marysko »

:Yahoo!: oukey :Yahoo!:
:thankyou:
Dakujem pekne za nasmerovanie :book: , potom to uz bola len chvilka pokus/omyl a fungujem aj vo verzii nebula2, aj Nebula v3 \:D/
Nebolo to az take tazke ako sa to na zaciatku zdalo, mas pravdu ze sa neda pre vsetkych a pre kazdu kartu urobit navod, ale jednoduche algoritmy:
>> uploadni tychto par suborov do /var/keys <ked mas taky pristroj> >> <urob toto> <ked mas taku kartu> >> <napis tam toto>, nakoniec topic http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=27528 v topicu bol uzasne pomocny. Este raz dik :poklona:

...a zostava posledny krok, dostat to dovnutra na flash :lol: :lol:

uz bol k tomu spracovany nejaky postup, topic? Ide to cez RS, alebo len USB stick a nacuca sa sam? je moznost to potom vratit nas5 k povodnemu SW? Je takyto postup odhalitelny servisom? (ci nepridem o zaruku) :D
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“