FS 9105+ totální zatuhnutí

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
rehacek11

FS 9105+ totální zatuhnutí

Příspěvek od rehacek11 »

obracím se na Vás s prosbou o řešení mého problému. Nainstaloval jsem do satelitu Enigmu,ale jelikož se mi nespustil jediný program chtěl jsem přes usb udělat obnovu na původní software. Vložil jsem klíč, držel tlačítko Ch+ a v tom se mi satelit zatuhnul. Na satelitu svítí zelená kontrolka a červená bliká, po 30 vteřinách se sám vypne a na displeji nesvítí nic. Zkoušel jsem satelit vyčistit přes Putty,ale satelit mi to nenačetlo. Můžete mi poradit co s tím
vodka
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD

Re: FS 9105+ totální zatuhnutí

Příspěvek od vodka »

ja mam tiez taky problem
Naposledy upravil(a) vodka dne 20.únor 2013 - 9:27, celkem upraveno 1 x.
enigma2 OpenDroid 9105+,AB IP Box 99HD
vodka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vodka »

rehacek11 píše:obracím se na Vás s prosbou o řešení mého problému. Nainstaloval jsem do satelitu Enigmu,ale jelikož se mi nespustil jediný program chtěl jsem přes usb udělat obnovu na původní software. Vložil jsem klíč, držel tlačítko Ch+ a v tom se mi satelit zatuhnul. Na satelitu svítí zelená kontrolka a červená bliká, po 30 vteřinách se sám vypne a na displeji nesvítí nic. Zkoušel jsem satelit vyčistit přes Putty,ale satelit mi to nenačetlo. Můžete mi poradit co s tím
ja skusal cez rs232 cez HDBclean plus skoncilo to takto:Serial connected,sending stopbit (40) presne sa tak chova prijimac ked je pripojeny k TV jak by sa po 40s vypol!nesvítí nic.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

navod je spraveny presne , aj sposob navratu na klasicky sw .
nikde v navode nieje napisana moznost pouzit hdbox cleaner !
dalsia vec - v navode je napisane - ziadny system pokus/omyl. Napriek tomu mi vcera jeden mladenec napisal : "Nesla mi nainstalovat enigma, tak som cely ten startkit vymazal z PC " .
Lenze startkit obsahuje aj subor pre navrat . Ako sa chcel vrati na klasicky sw,ked vsetko zmazal ?
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

Ved to keby citali a aj dodrziavali
tie navody!!!
:cry:
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
rehacek11

Příspěvek od rehacek11 »

nadávat si umím i sám, je nějaká šance na obnovení satelitu nebo jsem si vydělal a musím koupit nový
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

rehacek11 píše:obracím se na Vás s prosbou o řešení mého problému. Nainstaloval jsem do satelitu Enigmu,ale jelikož se mi nespustil jediný program chtěl jsem přes usb udělat obnovu na původní software. Vložil jsem klíč, držel tlačítko Ch+ a v tom se mi satelit zatuhnul. Na satelitu svítí zelená kontrolka a červená bliká, po 30 vteřinách se sám vypne a na displeji nesvítí nic. Zkoušel jsem satelit vyčistit přes Putty,ale satelit mi to nenačetlo. Můžete mi poradit co s tím
predpokladam ze jsi mel na klici usb_uboot.img - pouze. Display po zapnuti ti nevipise vubec nic ? nebo neco napise a tak po 20sec se vse vypne a sviti jen zelena ?
vodka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vodka »

mne to uz ide skusal som len davat usb_uboot.img a neviem na kolko krat na koniec sa chytil L.7.26 a potom to druhe FAC.HD BOX.FS9105plus.v2.11.34.2013Jan11.ird
rehacek11

Příspěvek od rehacek11 »

Display po zapnuti ti nevipise vubec nic ? nebo neco napise a tak po 20sec se vse vypne a sviti jen zelena ?

Přesně tak, po zapnutí svítí zelená a bliká červená a po chvíli nejde nic, na displaji neukazuje vůbec nic
JirkaS

Příspěvek od JirkaS »

rehacek11 píše:Display po zapnuti ti nevipise vubec nic ? nebo neco napise a tak po 20sec se vse vypne a sviti jen zelena ?

Přesně tak, po zapnutí svítí zelená a bliká červená a po chvíli nejde nic, na displaji neukazuje vůbec nic
Tak to bude nejsis poskozeny bootloader. Pokud umis spustit terminal a pripojit se pres ser. kabel koukni jestli to neco vypisuje. Pokud nic posli to na opravu napr do sat2000 ten ma jtag a umi to opravit.
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“