uz len 10 sekund

Diskusia k oscamu platformy i386-pc-linux
Odpovědět
Lumir.Jasny

uz len 10 sekund

Příspěvek od Lumir.Jasny »

Bry vecer,
by som chcel vediet preco si moji dvaja klienti pytaju kazdych desat sekund nieco od oscamu. Odpoved myslim tusim, ale skor ma zaujima preco tych 10 sekund konci pre oboch klientov v tu istu sekundu a ak nieca tak sa pri najblizsom dotaze zosynchronizuju.

Cize nepoviem keby sa jeden dotazoval o 5 sekund neskor ale nie obaja v tu samu sekundu alebo možno aj milisekundu. Pytam sa preto ze sa chcem vyhnut vytazeniu v tejto sekunde.
Napriklad obaja pozerame STV1 a obom uteka idle od 0,1,2 tretia štvrtá až 9 sekunda a potom sa spytaju znova. Cize "idle" sa da znova na 0 a znova 1,2 a znova rastie az do 9. V logu vidim ze sa obaja pytaju v tu samu sekundu, "no problem" ak dostanu odpoved do 100 az 200 ms ale obcas problem je mozno prave v tedy ak odpoved nieje v case.

Teraz iny priklad, obaja klienti iny program jeden Markiza jeden Joj. Jeden ma idle 4 s a druhy klient ma v tom samom momente 9s a pri dalsom dotaze sa zosynchronizuju a idu obaja znova od 1, 2 , 3 az do 9s. Potom znova na 0. Mozno je to Ok ak data idu z jednej citacky lokalne aspoň niejde dotaz na citacku dva razy ale sa cita kazdych 10 sekund naraz pre dva rozlicne programy. Len neviem ci je to dobre alebo zle. Mozne tie vypadky nesuvisia s tym čo sa snažím popísať. Čo vy na to?
Odpovědět

Zpět na „i386-pc-linux - diskusia“