Velkost nahravky TIMESHIFTu na USB

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
eraser17
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Velkost nahravky TIMESHIFTu na USB

Příspěvek od eraser17 »

Zdravym vas vsetkych. Uz mam HDBOX dlho, mal som aj verziu bez plus a na obidvoch som mal ten isty problem, ale az terat som sa odhodlal to konecne vyriesit. Pouzival som 8GB USB , teraz momentalne 4GB a pouzivam TIMESHIFT. Raz za cas chcem aj nieco nahrat, ale to USB je nonstop plne tak ho vzyd pred nahravanim musim sformatovat. Teraz mam nastaveny casovy posun na 30 min a mam na 4GB USB volne 90 MB. Je to normalne aby pol hodka mala skoro 4GB?
AB IPBox PRISMCUBE RUBY,HD-BOX 7119, HD-BOX 7110,
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Re: Velkost nahravky TIMESHIFTu na USB

Příspěvek od revis »

polhodka nema tolko , ale fw si tolko rezervuje na timeshift.
nastav si timeshift na jeden disk a nahravanie na druhy disk.
HRCIAK
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: LINUX-y

Příspěvek od HRCIAK »

1 min SD je asi 40-45 MB. U HD je to ca 30% viac. Koľko máš vyhradené na Timeshift a na nahrávanie ?
fšelijaké LINUX-y
eraser17
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eraser17 »

momentalne mam nastaveny timeshift na 30min , pouzivam 4GB kluc a je na nom volne 90MB , ostatne miesto si rezervovalo TS. Predtym som mal 8GB kluc , mal som nastavene na automaticky a ten rezervoval do nuly. Pytam sa hlavne preto, ze ked tam buchnem 16GB kluc alebo 32GB tak nie , ze mi cely vyplni ten timeshift a nebudem si mat kam nahrat jednu cast 25minutoveho serialu, ktory po pozreti aj tak hned vymazavam.

Revis ten tvoj napad sa mi pozdava, ten 4GB si necham na nahravky, mne to maximalne staci, nahravam raz za svetelny rok , ked vychadza nejaka nova seria Big Bang Theory :D a ten 8GB, pouzijem na TIMESHIFT. Tych 8GB mi hadam vyda aj na 2hodiny TS?
AB IPBox PRISMCUBE RUBY,HD-BOX 7119, HD-BOX 7110,
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“