HD-BOX FS-9105+

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
mindo848

HD-BOX FS-9105+

Příspěvek od mindo848 »

Aký USB Wifi adapter podpori tento STB?
Steiner
Moderátor
Moderátor

Re: HD-BOX FS-9105+

Příspěvek od Steiner »

„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
mindo848

Příspěvek od mindo848 »

Aha dik za pomoc jednoducho povedané z chipsetom ralink. A ešte jednu vec by som chcel je lepší tento stb ako amiko alien 2, v nastavenia a moznostiach?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

no ,či je lepší ? ako pre koho. alien-2 je 2-tuner ak nahrávaš tak áno ,ale pokial viem tak alien-2 nemá pip a hdbox áno samozrejme s jedného tp . ale napr. alien vie stream aj v org.softe a hd box pokial viem tak len v enigme2 , alien má piconi aj v org.softe a hdbox nie.pokial viem tak alien má lepší procesor a flesh má tuším že 512-mb hdbox -256 mb. a tuším že v prípade nudze by mal ísť aj usb-dvbt-tuner v hdboxe / aspon čo mi písali so skytecu ,je to podobné ako hdbox / ale len v najnovšom softe . emu upc v mcase ide v oboch bez problémov samozrejme v org.softe ale do kedy ? [-X tak a teraz si vyber . :cry:
Všetko 4K
mindo848

Příspěvek od mindo848 »

Jaaj veľmi pekne dakujem, asi uz len posledna otazka pred kupou, v sharingu medzi 2 STB a z webu je ktora lepsia? momentalne mam kartu irdeto, ale chcem kupit mozno aj druhy stb
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

to máš jedno , jeden je čert a druhý diabol . oba sú linux a do oboch dáš aj enigmu2 / ale nečakaj od oho až také zázraky , nie je to org. enigma2 , ale dá sa použiť / ](*,)
Všetko 4K
mindo848

Příspěvek od mindo848 »

takže to ukončíme ktorý mam brat? :D
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

zalezi vastne asi od toho, ci chces enigmu. ak ano, tak alien je na to vhodnejsi. enigma ponuka viac moznosti, ale vyzaduje to aj nejaky cas na babranie.
hdbox ti tolko neponukne, ale s klasickym fw mas zaruku stability.

samozrejme ako bolo spomenute, alien ma dva, resp. moznost aj viac tunerov. ak ich vyuzijes, tak nie je o com.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
mindo848

Příspěvek od mindo848 »

o tunery mi nejde skor o tie moznosti co vsetko dokaze, ale ved obidve maju enigmu nie? len alien ma enigmu a sparka
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

ste sa nejako zamotali, ale vymotajte sa sami :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
mindo848

Příspěvek od mindo848 »

no uz som chcel kupit hdbox ale henten ma zase odradil a rozmyslam nad alienom :D :D
Naposledy upravil(a) mindo848 dne 13.srpen 2013 - 23:41, celkem upraveno 2 x.
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

mindo848 píše:.. ale henten ma zase odradil ...
tak sa ho spýtaj aké má s Alienom a s HDBoxom skúsenosti a koľko ktorých mal. :D
„Cross of Iron“
coxxxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od coxxxx »

:D
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

kto henten? ja?
No trochu som sa pozrel na tu enigmu pre hdbox a aspon podla tohto clanku http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/it ... -hdbox7119 to vyzera celkom dobre. nemyslel som, ze pre prijimace tejto kategorie sa bude niekto seriozne venovat vyvoju enigmy, ale vyzera to ze celkom hej. ovsem co citam, tak su na to rozdielne nazory, niekto tvrdi ze do takychto strojov enigma nepatri. niekomu ide v pohode. http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic. ... 14&t=11017
je pravda, ze tento box som nemal. fortis som mal len optibox koala a tam bola len nejaka 2 roky stara enigma, ale ani som sa netrufal to tam skusat.
na alien sa vyvoju enigme ale venuje viac. asi aj ludi aj casu. z vlastnej skusenosti vsak mozem povedat (jeden som pred casom instaloval) to bolo pocas par dni testovania, zelenac na zelenac. bolo to ale pred casom, mozno aj rok, neviem ako to je teraz. ale zrejme budu castejsie vychadzat nove verzie a opravy ako na hdbox.

niak ak sa chces skutocne hrat s enigmou, tak by bolo asi lepsie porozmyslat este o niecom inom? trebars nejake starsie vu na inzerat, alebo klon dm.

Ale vsetky tieto moje keci, aj ostatnych tu, su vsak len subjektivne nazory a ty by si si mal v kazdom pripade precitat aj dalsie temy a fora k tymto prijimacom. dufam, ze sa nespoliehas ze len tu a tu v tejto teme povie vsetko k tymto prijimacom a podla toho sa rozhodnes.

Tak uz si z toho mudrejsi?
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
sbf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: hdbox 9105+, openbox s1

Příspěvek od sbf »

hdboxy tu ma viac ludi, hoci su o par rokov moralne zastaralejsie ako amika ale zasa spolahlivejsie (vraj).
to ze amika nemaju pip musi byt nejaky omyl (to maju aj o triedu nizsie stb).
v aprili/maji sa tu hovorilo o novej enigme pre hdboxy, ak sa to dotiahlo do konca mozno ich lepsie zfunkcnia napr. multimedia (ktore stoja v hdboxe zaprd, amiko neviem), lepsie zosietovanie apod.
MartinNR
Odborník
Odborník

Příspěvek od MartinNR »

tym pip bolo asi myslene, ze alien ako dvoj/troj tuner by mal zvladat pip z roznych tp. pip z jedneho tp zlvadaju aj lacnejsie stroje, to je pravda. ale napriklad hw pip dvoch HD stanic uz zvladaju len silnejsie stroje, ako VU+ solo2, duo2, a pod.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

jo , tak tie nové vu+ to je už iná liga . kvôli tomu pip som si ho kúpil a ide to super , len ho musím prefleshovať na VTI momentálne tam mám BH a tam ten pip stojí totálne za prd . viem že vo vti sa to dá nastaviť že chcem prepínať pip a nie hlavný obraz , ale v BH som na to neprišiel . :cry: takže kto chce nezavislé pip tak asi najlepšie je momentálne asi solo-2 a duo -2 . :good: je to môj prvý dvojtuner / ešte som tam šibol usb-dvbt / a všetko šlape krásne . =D> konečne sa aj moja žena dostala v obývačke k tv a ja si zatial testujem druhý tuner cez stream na pc . :smoke:
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“