9105+ a biss

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

9105+ a biss

Příspěvek od THXKO »

Prosím o radu ako spojazdim napríklad xsport na 4w?Coconut mám aj niektoré som aj sopojazdnil ako Fox šport HD na 30w,ten kód mi HDbox zapísal a následne mi nad nápisom kodovany kanál začal box meniť kódy až sa Fox šport odkodoval.To len ako príklad!Ale čo mám zadať keď mi kód na inom programe nezačne meniť aj keď kód je zadany správne.Tak NBA TV na 10e mi tiež nejde!Pritom na tej istej freqvevcii ESPN mi ide.Neviem či sa dá niečo na diaľkovom treba stlačiť alebo treba niečo iné.Dík za radu.
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
rado2536

Re: 9105+ a biss

Příspěvek od rado2536 »

THXKO píše:Prosím o radu ako spojazdim napríklad xsport na 4w?Coconut mám aj niektoré som aj sopojazdnil ako Fox šport HD na 30w,ten kód mi HDbox zapísal a následne mi nad nápisom kodovany kanál začal box meniť kódy až sa Fox šport odkodoval.To len ako príklad!Ale čo mám zadať keď mi kód na inom programe nezačne meniť aj keď kód je zadany správne.Tak NBA TV na 10e mi tiež nejde!Pritom na tej istej freqvevcii ESPN mi ide.Neviem či sa dá niečo na diaľkovom treba stlačiť alebo treba niečo iné.Dík za radu.
Tak aby boli veci na správnom mieste,dopĺňam,že coconut je na Biss kľúče a ide ich tam krásne vkladať ručne.
Už som to tu kdesi na fóre čítal.Nájdem si kanál,ktorý je v Biss vojdem do samozrejme spusteného cococnut,stlačím 2xinfo a červené tlačítko a som presne v riadku,kde dopíšem diaľkovým ovládačom aktuálny kľúč,ktorý je zavesený na ....sat.com a už to valí.....

Alebo mcas keyudapter
JmajoJ

Příspěvek od JmajoJ »

Pravdu povediac,tiež som z toho tak trošičku jeleň..:-) Takisto mi nejde na 10 E NBA TV,na Azerspace Idman taktiež tma.Kľúče aj ostatné údaje som zadal do pluginu Coconut cez diaľkové ovládanie určite správne,veď cez vPlug na SS HD2 v pc mi na ne normálne idú,na HD boxe 9105+ ani za nič.Pritom iné kanály v Bisse idú v pohode,tieto 2 mnou menované ani ťuk.
jerry39
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jerry39 »

Jde jen NBA TV Europe HD a ESPN Europe HD.
Idman (46E) nemůžu naskenovat , ostatních pár transp. jde.
JmajoJ

Příspěvek od JmajoJ »

To ja viem,ako píšem cez Vplug ide to NBA v pohode,na HD boxe nie,všetko som už niekoľkokrát skontroloval.Na 10 E mi ide v biss len MGM ME.
JmajoJ

Příspěvek od JmajoJ »

Tak som to vyriešil klasicky,starým,osvedčeným a spoľahlivým spôsobom,mohlo ma to napadnúť skôr.Vymazal som všetky kľúče,čo nepotrebujem a nechal som len tých pár,čo sa mi hodia a nabehlo to.:-) Pravdepodobne sa niektoré medzi sebou ,,bili".Takže NBA už ide,Idman vyskúšať nemôžem,pretože ide teraz voľne..:-)
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

Ale ja viem zadavať kľúče,len niektoré kanale ako NBA 10e nejde ani po zazani klucov!Ide mi skoro všetko v biss ale tie ktoré chcem aby išli tie nejdú!Nerozumiem prečo na inom kanale kľúče vyhľadáva a na inom nie,to mi nejde akosi dohromady...
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

@jmajoj to s tým vymazanim vyskúšam a napíšem :wink:
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od THXKO »

Tak pomohlo vymazať všetky biss key a teraz pomaly nahadzujem a ide všetko :thankyou:
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

tohle mě docela zaujalo, chystám se naladit 10°E a mám dotaz, NBA se zatím nehraje, běží tam vůbec nějaký program abych poznal, že jsem se snažil úspěšně nebo ne..
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

Ak mas mcas a autupdate mcas , tak by mal aktualne kluce sam stiahnut . sportove byvaju vacsinou dobre odfiltrovane.
Pre enigmovy image som aktualizoval teraz softcam. ale asi to bude treba premazat ....
vodka
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD

Příspěvek od vodka »

Kde sa da aktualizovat na enigme HDMU
enigma2 OpenDroid 9105+,AB IP Box 99HD
satelit1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: A200

Příspěvek od satelit1 »

např. na majmsatu. pak přes ftp nakopírovat do var
receiver-HD BOX 9105 plus,karta-skylink, parabola-85Al.,twin lnb-Inverto black ultra, motor-Stab HH 90(68E-43W)
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

revis píše:Ak mas mcas a autupdate mcas , tak by mal aktualne kluce sam stiahnut . sportove byvaju vacsinou dobre odfiltrovane.
Pre enigmovy image som aktualizoval teraz softcam. ale asi to bude treba premazat ....
to jsem zkusil včera autoupdate mcas mám staženo dal jsem stáhnout nové kody ale nepodařilo se mi to rozchodit. Zkoušel jsem i Coconut ale narazil na stejný problém jak psal THXKO. Nemám momentálně čas se v tom hrabat, to 10°E jsem dočasně odpojil kvůli přestavbě parabol a budu laborovat snad o víkendu (pokud počasí dovolí).
Co se mi podařilo rozchodit v E2 na x-trendě je kanál X-sports na Amosu 4°W. Přes wicardd. Někde jsem ho tu viděl v sekci tak to zkusím natáhnout a otestovat v hd_boxu
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Mám v Amiku v FW Spark mcas, biss nenacita, nemá ani kolonku pre biss. Ručne s DO som ho vsak dopisoval do niektoreho kodovacieho systemu, bolo to vsak na začiatku minulej sezóny KHL tak si už nespomenie kam.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

coconout je pre mcas na biss key .
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“