Mrznutie boxu 9105 na ofiko fw ale na E2 z USB OK.

Pravidla fóra
Upozornenie pre užívateľov fóra . V downloade sa nediskutuje !!!!
Odpovědět
limček
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: uClan 4K Pro

Mrznutie boxu 9105 na ofiko fw ale na E2 z USB OK.

Příspěvek od limček »

Chcem sa Vás opýtať, mám taky jeden problémik, asi pred pol rokom mi zacal mrznut box na oficilnom fw (zamrzol a pohol az restart a potom nepravidelne , niekedy po hodine, niekedy po 2 hod - 5 az 8x denne). prehral som ho 3x postuone az na posledný FW a robi to aj pri nom. Vzdy dám továrko a aj setting som skusal vytvoriť na novo - nepomohlo. Tak som skusil alternativu E2 na USB kluci a zrazu box nevytuhne ani za týzden. Vsetko OK.
Chcem sa opýtat, ci sa neda nejako preformatovat (interna ROM) a nahrať potom FW alebo ono to fotmátuje vzdy pri zmene FW? Alebo uz len HW vada?, box má cca 3 a pol roka. Dakujem za rady.
uClan 4K Pro, oscam 1.20 stable, 1TB ext HDD, parabola 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E (Eurobird)
svaco
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AB Cryptobox 800

Re: Mrznutie boxu 9105 na ofiko fw ale na E2 z USB OK.

Příspěvek od svaco »

Skúšal si aj naformátovat užívatelská data
svaco
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AB Cryptobox 800

Příspěvek od svaco »

limček
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: uClan 4K Pro

Příspěvek od limček »

svaco píše:Tu si pozri návod na videu : http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=6557
Dik, prave som ten navod pozeral a vlastne to som asi pri týchto problemoch nerobil (nie je ten box moj a ani u mna), ale davnejsie som tusim mazal adresar var a potom restart a to by malo byt to iste. A vtedy problémy neboli, ja som ho prilezitostne flashol raz za pol roka na najnovsi FW, ked som bol u znameho a asi som pozabudol mazat tie dáta. No zajtra to skusim a mohlo by to pomoct.
uClan 4K Pro, oscam 1.20 stable, 1TB ext HDD, parabola 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E (Eurobird)
Odpovědět

Zpět na „Download - HD-BOX“