Sitovy disk

Forum pre prijimace znacky X-Trend
Odpovědět
Motylek

Sitovy disk

Příspěvek od Motylek »

Dobre odpoledne,zkousel jsem tady něco najit,ale nenasel,nebo jsem spatne koukal,mohl by mi prosim někdo,mozna ne jenom pro me napsat pokud možno po lopate jak nastavit prijimac,aby se nahravany porad ukladal na sitovy disk,davat disk do prijimace me prislo zbytecny,kdyz mam doma sitovy.Koukal jsem do nastaveni nahravani,ale tam sem nic neobjevil,zrejme se musí disk k prijimaci priradit,aby se pak mohla zvolit slozka kam se bude nahrávka ukládat,to ale nevim jak,disk mam WD Mycloud.Dekuji za ochotu.
XTrend 7500 ATV, Vantage 7100
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Re: Sitovy disk

Příspěvek od 11chloe »

Najdeš to v nastavení sítě. Pro přípojný bod se zadá - použít jako náhradu HDD.
Motylek

Re: Sitovy disk

Příspěvek od Motylek »

OK,diky.Nejak jsem to zvladnul,zda se ze to funguje,v nabídce tam je ještě několik polozek ale do nich jsem se radsi nevrtal.Prehravat to jde jen přes naistalovany prehravac vyberem hdd,tlacitkem list se nic nezobrazi-prazdna stranka,asi proto ze to není na internim disku,v prehravaci se mi porad na playlistu něco zobrazuje,kdyz položky odstranim,vypnu a znovu zapnu prehravac tak se to tam objevi znovu i když je soubor uz smazany,nabizi to odstranit playlist,ale když to potvrdim tak to napise ze mam vybrat který,ale neprisel jsem jak.V cloudu jsem si vytvoril slozku kam se to ma nahravat,v prijimaci cestu,myslel jsem si ze to udela v ty slozce slozku s kazdou nahrávkou,ale ne,je to zmatlany vse dohromady,prehravac to samozrejme rozpozna co k cemu patri,jen když jsem se tam podival přes PC tak me to zaskočilo,asi to tak ma byt.
XTrend 7500 ATV, Vantage 7100
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“