Přístup z VU+ SOLO4K na počítač s Windows 10

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
Zálesí
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přístup z VU+ SOLO4K na počítač s Windows 10

Příspěvek od Zálesí »

Právě jsem zakoupil tuner VU+ SOLO4K, z počítače vidím na jeho HDD, obráceně sice vidím počítač, nevidím ale jeho adresáře. Vytvořil jsem si na PC adresář, který je sdílený pro Everyone, má úplné sdílení. Mám poslední aktualizace v obou přístrojích. Chtěl bych promítat jpg soubory z počítače an TV, aniž bych je musel kopírovat na disk tuneru. Má zde někdo zkušenosti?
Zálesí
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Přístup z VU+ SOLO4K na počítač s Windows 10

Příspěvek od Zálesí »

Může mi někdo poradit, jak nasdílet adresář na PC/Windows 10 pro čtení z tuneru VU+ SOLO4K?
forsajd
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU-MUTANT

Příspěvek od forsajd »

Zálesí píše:Může mi někdo poradit, jak nasdílet adresář na PC/Windows 10 pro čtení z tuneru VU+ SOLO4K?
tu mas vsetko popisane http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=41961
ON /Zgemma H9.2S / Vu+Uno SE 4K
OFF /VU DUO/DM 500 HD/VU Solo2/VU DUO2/Mutant HD2400/Mutant HD 4K/Mutant HD1500/VU Solo 4K/VU Ultimo 4K/VU UNO 4K/Dinobot U5 mini /Octagon SF8008
Zálesí
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Zálesí »

Vyzkoušel jsem všechno, co se tam píše, ale stále vidím jenom počítač, nevidím jeho disky ani adresáře, ačkoli jsem nasdílel jak disk, tak adresář, přidal kompletní oprávnění pro Everyone i jediný účet, který tam je. Přidal jsem heslo, které jsem uvedl do VU. Problémem asi jsou Windows 10. Při Procházení sítě vidím jenom VUSOLO4K a svůj počítač, po provedení Expand/Collapse se nic nezmění. Má zde někdo Windows 10?
Zálesí
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Zálesí »

Už je problém vyřešen - ve W10 bylo třeba přidat příchozí pravidlo do Firewallu pro IP tuneru.
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“