WebradioFS

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

WebradioFS

Příspěvek od Foolproof »

Dnes jsem nainstaloval update a konečně mi tento plugin nerestartuje Enigmu.

Nefunguje funkce TV, která vypisuje hlášku, že ..........chybí streamripper v /usr/bin.
Skutečně není v celém stroji a nějak to nemohu najít, co je to ???

Dík
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
akva
Pokročilý
Pokročilý

Re: WebradioFS

Příspěvek od akva »

mě to maká vše bez problémů, včetně tlačítka TV. Pokud tam máš vlastní favoritní stanice zazálohuj si je, odinstaluj WebradioFS a nainstaluj znova poslední verzi.Před tím ale zkontroluj zda ti náhodou něco
nezůstalo v etc/ConfFS, když ano, tak to smaž a znova nainstaluj poslední verzi WebradioFS. (enigma2-plugin-extensions-webradiofs_14.64_all.ipk)
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/VTI 14.0.6,Neoboot + 8 image,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 14.0.5,Noboot-PurE2,Open Pli,openEsi. VU+ solo2 (PuE2 6.3),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Re: WebradioFS

Příspěvek od Foolproof »

Učinil jsem, ale:

1. Streamripper jsem stáhl, bylo to poměrně jednoduché, při kontrole potřebných věcí pro recording vypsal, že to chybí a je tam i možnost stažení, toto OK
2. Po upgradu tlačítko pro TV funguje, přepne se to na obraz a zvuk jede stále z radia.
3 Opětovné zvolení TV přepne zpšt do radia a... zavěsí Enigmu.

Moc mě to netlačí, já jsem si zatím naladil svou oblíbenou Frakvence 1 - Trampská osada =D> =D> pohrál jsem si s displayem na receiveru, takže se mi zobrazují loga stanic, chtělo by to tlačítko, jako v YAMPu, aby k tomu byly texty a zpívá celá rodina. :good: :good:
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“