VTI HDMI-CEC

Všetko o prijímači VU+ Uno 4K - diskusia
Odpovědět
eraser17
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

VTI HDMI-CEC

Příspěvek od eraser17 »

Zdravým.
Potreboval by som pomôcť s jedným problémom s HDMI-CEC na VTi image. Všetko mám nastavené, všetko funguje až na prebudenie Vučka pomocou TV. Uspanie funguje, ovládanie boxu pomocou diaľkového od TV taktiež, len jedine táto sa mi nedarí spojazdniť. Vo vučku mám samozrejme nastavené predbudiť po zapnutí TV. TV je Samsung, model UE40J6272.
AB IPBox PRISMCUBE RUBY,HD-BOX 7119, HD-BOX 7110,
miked

Re: VTI HDMI-CEC

Příspěvek od miked »

- napis k tomu nejake detajly prosim ta... ja sice zatial niesom velmi zbehly v sat. technike, ale z tohoto co pises by som ti nevedel poradit ani ako laik... naprikl aku mas firmware verziu toho VTi a mohol by si prilozit aj screenshot z tvojho nastavenia HDMI-CEC... zvycajne sa uz da prepnut v HDMI-CEC aj za akych okolnosti by mal byt STB prebudeny televizorom - napr. pri posielani streamu, pri poziadavku na OSD, pri akejkolvek inej akcii, atd. ... a mozno prave tam mas hodnotu "ziadne" (ktora sa mi zda ze je dokonca defaultnou hodnotou)

- na tvoj dotaz som narazil iba naohodou, lebo prave riesim obdobny problem v tomto forku, avsak s Formulerom F3 v spojeni s HDMI-CEC na svojom asi 5-rocnom TV LG 32" :-) cize preto som si dovolil zareagovat... inac ja pouzivam firmware Enigmu2|OpenATV5.3 a zajtra sa chystam prepisovat plugin HDMI-CEC za iny, vytahnuty z VTi 4.1, vyzera byt premakanejsi nez ten, ktory je zahrnuty do noveho OpenATV5.3
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Uno 4K“