VU uno 4k s tunerem dvbc

Všetko o prijímači VU+ Uno 4K - diskusia
Odpovědět
chrdinka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

VU uno 4k s tunerem dvbc

Příspěvek od chrdinka »

Zdravím, má někdo tuto konfiguraci s kabelovou UPC ? Samozřejmě předpokládám vložený modul s kartou pro odkódování, chtěl bych se zeptat na rychlost přepínání stanic a zda je funkční fcc ( fast channel changing ), se kterou by mělo být přepnutí téměř okamžité - určitě rychlejší než za jednu sekundu. Také by mne zajímalo, jestli má někdo přístroj spojený přes síť s jiným VU a využívá jeho satelitní tuner díky funkci Remote channel stream converter. Předem díky za odpovědi, Čenda
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Re: VU uno 4k s tunerem dvbc

Příspěvek od dlhe_pole »

chrdinka píše:Zdravím, má někdo tuto konfiguraci s kabelovou UPC ? Samozřejmě předpokládám vložený modul s kartou pro odkódování, chtěl bych se zeptat na rychlost přepínání stanic a zda je funkční fcc ( fast channel changing ), se kterou by mělo být přepnutí téměř okamžité - určitě rychlejší než za jednu sekundu. Také by mne zajímalo, jestli má někdo přístroj spojený přes síť s jiným VU a využívá jeho satelitní tuner díky funkci Remote channel stream converter. Předem díky za odpovědi, Čenda
1, box mam ale nie na upc kablovku ale na inu s kodovanim verimatrix a ci modulom
2, fcc nepouzivam, zbytocne to zatazuje procak - nevadi mi ze mi pri prepnuti obraz nabehne miesto pol sekundy az za sekundy 3
3, remote stream... vyuzivam aj cez openvpn, dokoca az z blavy taham upc kablovku, sd ok, hd samozrejme podla rychlosti.. doma mam 100/100 optika a vsetko ok v praci metalika 10/4 a hd sem tam kockuju
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Uno 4K“