UPC CZ - DVB-C - smart karta

Všetko o prijímači VU+ Ultimo 4K - diskusia
adam_vent

UPC CZ - DVB-C - smart karta

Příspěvek od adam_vent »

Ahoj všichni,
mám image VTi - Vu+ Team Image Ultimo 4K - 11.0.2 a potřebuji pod ním teoreticky rozchodit integrovanou čtečku karet se smart kartou od UPC. Jde mi o to teď vyřešit to ze strany VU: kartu mám, ale bude stačit jí zasunout do boxu a ono se to rozběhne? Nebo budu potřebovat nějaký balíček?

Děkuji Vám všem předem za pomoc!
S pozdravem,
Adam Vent
Naposledy upravil(a) adam_vent dne 31.červenec 2017 - 17:04, celkem upraveno 1 x.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Re: UPC CZ - DVB-C - smart karta

Příspěvek od dlhe_pole »

adam_vent píše:Ahoj všichni,
mám image VTi - Vu+ Team Image Ultimo 4K - 11.0.2 a potřebuji pod ním rozchodit integrovanou čtečku karet se smart kartou od UPC. Z UPC mám přislíbeno spárování s mým vlastním zařízením, které s ním nemá (a ani nemělo) nic společného. Jde mi o to teď vyřešit to ze strany VU: kartu mám, s boxem mi jí na počkání spárují, ale bude stačit jí zasunout do boxu a ono se to rozběhne? Nebo budu potřebovat nějaký balíček? Přístupový systém používají (pokud se nepletu) Conax verzi 1.3 (nebo 1.4? spíše 1.3).

Děkuji Vám všem předem za pomoc!
S pozdravem,
Adam Vent
kludne na to zabudni ze ti to sparuju s nejakym ultimom. Sparuju ti to s najnovsim typom conax modulu, ktory si kupis u sprostredkovatelskej firmy, myslim ze to je LICA a stranku maju tu: https://www.lica.cz/produkty/ca-moduly.htm
adam_vent

Příspěvek od adam_vent »

Bylo mi výslovně řečeno že mi to s interní čtečkou karet VU plus ultimo 4K spárují. Prosím, zdržte se prosím diskuze o tom jestli to spárují nebo ne. Až to bude, rád dodám důkaz. Teď ale prosím o radu jak to z mé strany umožnit (instalace balíčku, atp...).

Děkuji za pochopení
dreteam
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dreteam »

no, ked ti to slubili tak preco sa pytas fore tu, jednoducho im odovzdaj prijimac a vratia ti ho sparovany,
keby sme trochu rozmyslali asi by sme sa dopracovali k vysledku, jediny normalny softcam, balicek pre uni citacku pre Ultimo 4K je oscam, tak im povedz ze nech ti ho sparuju s oscamom, resp. sa ich spytaj s ktorym pluginom ti ho chcu sparovat ..

asi bude pravda niekde celkom inde, tak ako pise dlhe_pole ...
ET10000, DM900 Triple, OpenPLI, OpenATV...
adam_vent

Příspěvek od adam_vent »

dreteam: Takže ale bude třeba ten oscam.1.20.11377 nastavit, dá se to už teď nebo mi to musí říct UPC jak to nastavit případně co a kde tam budu pro to aby to šlo nastavovat? Díky moc předem
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

adam_vent píše:dreteam: Takže ale bude třeba ten oscam.1.20.11377 nastavit, dá se to už teď nebo mi to musí říct UPC jak to nastavit případně co a kde tam budu pro to aby to šlo nastavovat? Díky moc předem
ty si fakt jelito !! so ziadnym oscamom ti to nesparuju.. pod vlastnym HW mysleli satelitny prijimac s CI slotom na ktory ti nasledne naparuju kartu
adam_vent

Příspěvek od adam_vent »

dlhe_pole: Já se tady opravdu nechci hádat, řeklo mi že to spáruje přímo s interní čtečkou přijímače. Pouze jsem Vás co tady na fóru jste chtěl požádat, o radu jak to z mé strany udělat. Děkuji za pochopení!
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

adam_vent píše:dlhe_pole: Já se tady opravdu nechci hádat, řeklo mi že to spáruje přímo s interní čtečkou přijímače. Pouze jsem Vás co tady na fóru jste chtěl požádat, o radu jak to z mé strany udělat. Děkuji za pochopení!
:lol: :lol:
no dobre no.. když ti to řeklo tak Ti to řeklo..
my sme tu len zas*aní amateri, takze musis se preptat primo u toho "řeklo" on vie najsamlepsie co k tomu treba
marecek29
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od marecek29 »

dlhe_pole píše:
kludne na to zabudni ze ti to sparuju s nejakym ultimom. Sparuju ti to s najnovsim typom conax modulu, ktory si kupis u sprostredkovatelskej firmy, myslim ze to je LICA a stranku maju tu: https://www.lica.cz/produkty/ca-moduly.htm
Uz to zase jde ? Nejakou dobu zpet to nebylo mozne ( jen zarizeni UPC ).
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
marecek29
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od marecek29 »

adam_vent píše:dlhe_pole: Já se tady opravdu nechci hádat, řeklo mi že to spáruje přímo s interní čtečkou přijímače. Pouze jsem Vás co tady na fóru jste chtěl požádat, o radu jak to z mé strany udělat. Děkuji za pochopení!
No dej vedet jak to dopadlo :) .
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

marecek29 píše:
dlhe_pole píše:
Uz to zase jde ? Nejakou dobu zpet to nebylo mozne ( jen zarizeni UPC ).
netusim jak to je teraz u vas. u nas to nikdy neslo - len zariadenia UPC.. kazdopadne ten chlapecek z ultimom asik mysli ze mu to naparuju na číslo domu :lol: :lol:
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

Spárujú Ti kartu s modulom. Ale ak Ti to "dokážu" spárovať s internou čítačkou Ultima tak sa v každom prípade ozvi. Spárovanie neznamená obyčajne čítanie karty v boxe.
VU+ DUO 4K SE, Qiart Lunix 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

akosik sa nam tu ten parovač neukazal.. zrejme mu to ŘEKLO ze to není možne :lol:
testament
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od testament »

Alebo uz sa pozera s otvorenymi ustami jak mu to fiči z tej internej čítačky. :lol: :lol:
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

testament píše:Alebo uz sa pozera s otvorenymi ustami jak mu to fiči z tej internej čítačky. :lol: :lol:
z internej citacky to chodi, ale jemu urcite nie :smoke:
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

No, co, s radostou mu poskytnu box key a rsa key. :D
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Kasr píše:No, co, s radostou mu poskytnu box key a rsa key. :D
Alebo tiez cwpk key
alben
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od alben »

a vsetko si to strci do ...
VU+ Ultimo 4k,OpenAtv 6.4
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

alben píše:a vsetko si to strci do ...
no kazdopadne conax upc ide rozchodit v linux boxe.. zaujimala by ma vsak ceska nagra - myslim ze to bolo 1853 a co za prijimace k tomu davaju, pretoze na slovensku je stale len ident 0b00.
alben
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od alben »

dlhe_pole píše:
alben píše:a vsetko si to strci do ...
no kazdopadne conax upc ide rozchodit v linux boxe.. zaujimala by ma vsak ceska nagra - myslim ze to bolo 1853 a co za prijimace k tomu davaju, pretoze na slovensku je stale len ident 0b00.
nikto nehovori,ze nie,len tie data mu budu na 2 veci pri pouziti svn.
VU+ Ultimo 4k,OpenAtv 6.4
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ Ultimo 4K“