Samsung smart tv ako naladiť Comedy central hungary?

Jediné omezení: pouze vše kolem satelitní techniky, příjmu apod.
Pokud se chcete bavit o něčem jiném, tak to patří jinam!
Pravidla fóra
Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .
Odpovědět
xt691

Samsung smart tv ako naladiť Comedy central hungary?

Příspěvek od xt691 »

Nazdar, poprosím o pomoc. Vymenil som smart tv TLC na Samsung. Problém mám v tom, že po automatickom ladení mi chýbajú niektoré satelitné stanice, ktoré boli na TLC. Najviac by som potreboval naladiť Comedy central Hungary. Kartu mám od Freesat ale asi to ke jedno, lebo oni tento kanál nemajú v ponuke. Modul mám irdeto ci+. Manuálne sa mi ten kanál nedarí vyhladať
Ďakujem za rady..
jjara
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend 8000,Octagon 8008Combo,

Re: Samsung smart tv ako naladiť Comedy central hungary?

Příspěvek od jjara »

Naladit manuálně Comedy Central zábava maďarsky Thor 6 12226/V 27500 5/6 DVB-S QPSK MTV Networks verze programu: Hungary
service ID: 503, video PID: 5031 (MPEG-2), audio PID: 5032, NID: 704, TID: 27, pilot:
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“