Píšou že se má montovat mezi multiprepínač a satelitní přijímač. Jenomže výsledek mám bez signálu. Poradíte? Koax mám cca 20m od paraboly. A důvod je, že když připojím jiný přijímač, tak mi nechce najít diseqy. Děkuji za každou radu.

Zesilovač na vzdálenost 20m nepoužívej. Navíc povely DiSEqC jdou od receiveru k LNB modulací na nosné 22kHz, což zesilovač "neřeší", jen vkládá další útlum, takže se to jen zhorší. Pokud máš v pořádku kabeláž a konektory, není délka kabelu 20m žádný problém, já bych chybu hledal tam (špatně udělaný F-konektor, přerušený nebo jinak poškozený kabel). Nenech se zmást tím, že to například s jiným receiverem "nějak" funguje. Pokud nefunguje DiSEqC, zkontroluj si verzi (nastavení) na receiveru a na přepínači. Pro výše uvedené předpokládám, že parabola je nastavená správně a signál vystupující z LNB do koaxu směrem k přijímači je OK.urban1973 píše:Dobrý den. Koupil jsem zesilovač signálu. Blue line amplifier abl22.
Píšou že se má montovat mezi multiprepínač a satelitní přijímač. Jenomže výsledek mám bez signálu. Poradíte? Koax mám cca 20m od paraboly. A důvod je, že když připojím jiný přijímač, tak mi nechce najít diseqy. Děkuji za každou radu.

Příspěvek od ivan333ivan »
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz