TV Samsung a Stalker portal player

Pravidla fóra
Alternativní příjem = free servers or local
NO support pay servers !
Odpovědět
lubomir63
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD

TV Samsung a Stalker portal player

Příspěvek od lubomir63 »

Má niekto skúsenosť so Stalker playerom v 7.1 v Samsungu (OS Tizen) ? Či má zmysel to skúšať inštalovať ? Ďakujem
Abcryptoboxy
lubomir63
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: AB crypto 800 +750 +650HD

Re: TV Samsung a Stalker portal player

Příspěvek od lubomir63 »

No tak si už aj odpoviem: na technickej podpore Samsungu som sa dozvedel že sa mi to nainštalovať nepodarí.
Abcryptoboxy
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Příspěvek od mfpman »

A co si cakal ze ti na podpore povedia aj kebyze sa to dalo nainstalovat tak ti povedia ze nie kedze to je vec nefoficialna a povedal by som ze nelegalna.
Dreamplex 8000
venom

Příspěvek od venom »

lubomir63 píše:No tak si už aj odpoviem: na technickej podpore Samsungu som sa dozvedel že sa mi to nainštalovať nepodarí.
Skusenost pri instalacii bola taka ze po spusteny danej app ostal system tizen seknuty a televizor sa nerozbehol a ostal v divnom mode.Pri zavolani technika sa don nemohol dostat ani cez servisne menu.Stastie bolo ze bol v zaruke.Samozrejme ze sa pytal co sa s nim robilo :roll: jednoducho sa povedalo ze pri zapnuti uz nenabehol :) .Takze za mna uz od vtedy jedine externa android karabica z certifikovanym android tv a do nej si mozez napakovat co potrebujes fici to paaradne napr.Nokia 8010 streamer .... atd. a pri spatnom prijme zo satelitu ziadny problem ides z netu
trebars v iptv full ponuka shitlink a este aj nieco naviac samozrejme s poplatkom. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Diskuse“