Oscam a jeho restart cez prehliadač

Oscam - rady, návody a postupy
Odpovědět
stevesk11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X

Oscam a jeho restart cez prehliadač

Příspěvek od stevesk11 »

Zdravím,ma niekto skusenosť,že kde sa nastavuje restart oscamu cez webrozhranie ,lebo cez modre tlacitko mi to ide ale akonahle to dam cez webrozhranie zdialky...tak mi oscam zastane,musim prist k telke a ručne to DO restartujem....MOHAMED_OS 2.24.06-11794-802 pouzivam ,ono to slo,ale neviem z akej priciny to zas nejde.Ono predtym tam bol iny oscam a ja ako zvykol som..prepisal hlavicku...a frcalo to no teraz som zistil že to nejde.bude to mať suvis s camscryptom...no netušim čo v tom nastavit.
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE
VTronik
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Oscam a jeho restart cez prehliadač

Příspěvek od VTronik »

Přes webové rozhraní oscam těžko zrestartuješ, jestliže se ti zastaví... Pokud je tedy myšleno webové rozhraní oscamu.
Jedině snad přes terminál, který je dostupný ve webovém rozhraní receiveru, spustit oscam buď přímo zadáním příkazu nebo spuštěním spouštěcího scriptu oscamu.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
stevesk11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HD 3X,DM500S 1X

Příspěvek od stevesk11 »

Asi to zle napisal.OSCAM ide ale ked ho restartujem cez web rozhranie napr. zo vzdialeneho pristupu VPN....tak mi nenabehne...musi byt dakdo pri telke a ručne ho restartnuť.Toto sa mi ešte nestalo---len pri tomto type OSCAMU Mehmed..atd 1794_802.A predtym to islo vpohode....reku kde kuknem do configu,kde sa to da pozrieť a dačo upravit.Dik(Ono možem potom dat aj inu binarku oscamu-chova sa to tak isto,pomože iba ked prijimac obnovím zo zalohy)
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 13.červenec 2024 - 23:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
---------------------------------------------------------------------------
DM800HD 4X -Nemesis 2.6(svn110)+1X int. disk 500GB Samsung,Herobox EX4PLI4(Alonso),parabola 120Fe-Thor 0,8,60Al+motor SG2100,80Fe-Thor 0,8 a [/color],VU SOLO2 SE
kratke_pole
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od kratke_pole »

Problem je zrejme v default umiestneni configov u konkretnej bin. / ten je zadany pri kompilacii.
/zistis lahko, staci bin spustit z konzoly bez cesty len s -V a vypise vsetko./
Ked to startujes dialkovym tak sa uplatnuje aj cesta konfigov -C/.... atd v start scripte,
Ked restartnes oscam cez jeho WEB tak sa sice bin restartne ale bez cesty.
To bude jadro celeho problemu.
Do r. 2015 ako alfsvk
Odpovědět

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“