samovolne zapinanie titulkov na STV

Jediné omezení: pouze vše kolem satelitní techniky, příjmu apod.
Pokud se chcete bavit o něčem jiném, tak to patří jinam!
Pravidla fóra
Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .
Odpovědět
vensan
Odborník
Odborník

samovolne zapinanie titulkov na STV

Příspěvek od vensan »

od posledneho preladenia STV programov na astre 23E co uz bolo dost davno mi moje dva linuxove prijimace zapinaju samovolne titulky je zaujimave ze nikde na inych programoch sa to nedeje prijimace su uplne rozdielne aj enigmi su uplne ine v oboch,dost mi to lezie na nervy deje sa to este niekomu?
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
gchevalier
Pokročilý
Pokročilý

Re: samovolne zapinanie titulkov na STV

Příspěvek od gchevalier »

tiež som s tým chvíľu bojoval,

1. Preferovať titulky uložené na kanáli "áno", nepomohlo
2. Nastaviť aby titulky neboli zhodné zo zvukom "nie" nepomohlo
3. Pomohlo až obchádzkové "riešenie" nastaviť iný jazyk ako sk cz

Možno to je mojím image, alebo niečím iným ...
subtitles.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tami
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Tami »

Mne to robilo na Zgemme H9 Twin SE, Open ATV 7.3, hd_glass 17. Pomohlo stlačiť žlté tlačítko, šípka doprava a “ok” pre potvrdenie alebo zrušenie. Robí to na programoch rtvs či už 23,5 E alebo 0,8 W, jednoduché vypnutie a je to nastálo.
vensan
Odborník
Odborník

Příspěvek od vensan »

tak dik za rady polaborujem este s nastaveniami na jednom prijimaci a pripadne dam vediet ci sa nieco zmenilo a potom prestavim aj v tom druhom.
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“