MMDS Nitra (Obecné siete) 2100-2300 MHz V
Pokrytie jednotlivých regiónov
Moderátor: EnoSat
Re: MMDS Nitra a MMDS Pieštany 2100-2300mhz
no ja ti to možem požičať esli chceš, cez deň bívam v Nitre,
mne sa merať nechce, ak si urobíš na tvojom zostatku závitík tak to možeš aj vyskúšať
toto je ale mmds blava upc, neviem či je tam aj iný rozdiel ako frekvencia, sa mi zdá že nie
mne sa merať nechce, ak si urobíš na tvojom zostatku závitík tak to možeš aj vyskúšať
toto je ale mmds blava upc, neviem či je tam aj iný rozdiel ako frekvencia, sa mi zdá že nie
aha, no ja toto sledujem iba na pol oka priznám sa,
ja na nu (teda na tú druhú časť v site) teraz chytám stále upc blava ale už digitálne v dvb-c, ako som písal na prvej strane
ja na nu (teda na tú druhú časť v site) teraz chytám stále upc blava ale už digitálne v dvb-c, ako som písal na prvej strane
vie mi niekto zhrnut a napisat ci tie anteny maju este buducnost (som z okolia NR a na streche mame este californiu + sito)
ci je potrebne zakupit neake dvb...
ci je potrebne zakupit neake dvb...
a pešo by nemali ale ta kalifornia sa pravdepodobne musi na tom site vymeniť za inu z nižšou frekvenciou zišlo by sa opisať štitok znej ale ak bola na analog treba ju vymeniť za inu na nižšie pasmo sito može ostad a dokupiť dvb-t tuner k telke
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
nie to si zle pochopil mas antenu s nitrianskou frekvenciou potrebujes tam mat bratislavsku 2.1-2.3 ghz v Nitre mi to pred par rokmi jeden pan robil ale ci este funguje neviem
čiže si to nepochopil.
Ak sa "california"prerába na inú frekvenciu tak treba bezpodmienečne prerobiť
elektronické obvody.
Rozumnejšie bude zaobstarať si konkrétný typ než anténu prerábať napr.
u firmy CSAT-Vrbové pri Piešťanoch,možno u nich zakúpiť i náhradné dielce ako vrták a pod.
Ak sa "california"prerába na inú frekvenciu tak treba bezpodmienečne prerobiť
elektronické obvody.
Rozumnejšie bude zaobstarať si konkrétný typ než anténu prerábať napr.
u firmy CSAT-Vrbové pri Piešťanoch,možno u nich zakúpiť i náhradné dielce ako vrták a pod.
-
romannitra
- Mírně pokročilý

Příspěvek od romannitra »
Zdravím, ja používam na príjem Californiu od Jenču z Prešova, výstup na uhf od cca 502Mhz.Mal som to ešte na jar, potom som ju požičal kamarátovi, teraz je u mňa naspať.Ide to vcelku dobre, občas sa na obraze zjaví sem tam nejaký štvorček, ale minimálne.Pozerám to na tv Panasonic P42S10e, mám to skôr z experimentálnych dovodov.Ešte musím vyskúšať dvbt na sat.prijíimači.Z antény to lezie medzi kanálmi, takže lepšie je mať dvbt tuner, ktorý sa dá frekvenčne doladiť, nie na pevno.Z Ba californii to u môjho známeho vychádza od 314Mhz,záleží na anténe.Na príjem používa dvbt prijímač Optex, ktorý má tuším plný rozsah aj do s-kanálov.Neviem ešte, ktoré dvbt prijímače tento rozsah majú.Len treba dať pozor na to rušenie z mobilných vysielačov, ja tu našťastie nemám na blízku nič.
- maolynx
- satelitni prijimac: ant. Iskra DTX-92F + 16dB
- Kontaktovat uživatele:
Tak som pomeral ten vrták (UPC, 2.2GHz) a vyzerá to dosť jednoducho - pravidelne. Priemer všetkých prstencov je "magických" 44,4 mm (ΦY podľa mmiriboy schémy) a ich hrúbka 1,5 - 3 mm. Je ich dokopy 16. 15 je rovnomerne od seba po 33 mm (x3, ... x16) a prvý (najbližší ku konvertoru) má rozteč 66 mm (x2). Začiatok k prvému prstencu (bez závitu, x1) je 19 - 20 mm (toto sa meralo trochu ťažšie, ku stredu prstenca). Takže celková dĺžka 528 (od prvého prstenca po posledný) + 19 (x1) = 547 mm (X).
@mmiriboy: Ak sa ti to podarí zrealizovať, tak napíš ako sa zmenila sila/kvalita signálu. Keď to teraz máš na hrane, kolíše ti sila/kvalita signálu podobne ako pri DVB-T pri zmenách počasia ?
@mmiriboy: Ak sa ti to podarí zrealizovať, tak napíš ako sa zmenila sila/kvalita signálu. Keď to teraz máš na hrane, kolíše ti sila/kvalita signálu podobne ako pri DVB-T pri zmenách počasia ?
Neuvádzaš či sa jednalo o vrták 2.1-2.3 alebo 2.5-2.7 GHz.
MMDS converter 2.5-2.7 GHz by mal zachytiť aspon analogový signál z Kamzíka vo vertikále a Zobora v horizontále.
MMDS-DVB-T zo Zobora na 2.2-2.3 GHz vo vertikále
MMDS UPC s Kamzíka na 2.2-2.3 GHz v horizontále.
V minulosti bolo možné zohnať MMDS "vrták" rôzných výrobcov,
žiaľ niektoré typy boli tak nekvalitné,že púhe priblíženie sa k vrtáku spôsobilo zánik signálu,
neskôr boli nahrádzané zostavou MMDS sito+konvertor napr.AIDC.
Ak si natrafil na nekvalitný "vrták" tak sa nečuduj ,že nič nezachytíš.
Osobne by som na testy použil osvedčený a kvalitný converter
napr. typ MMDS AIDC 3419 L
alebo typ MMDS AIDC 3418
Kto by sa chcel príjmu MMDS venovať ako zdatný amatérsky nadšenec, mohol by ísť inou cestou,napr. zostava profi Logaritmicko-periodická
anténa s rozsahom príjmu 2.1 až 2.7 GHz so ziskom 12 dBd v cene cca 300 € / slovenský výrobca na zákazku / + laditeľný filter +laditeľný oscilátor so zosiľnovačom.
MMDS converter 2.5-2.7 GHz by mal zachytiť aspon analogový signál z Kamzíka vo vertikále a Zobora v horizontále.
MMDS-DVB-T zo Zobora na 2.2-2.3 GHz vo vertikále
MMDS UPC s Kamzíka na 2.2-2.3 GHz v horizontále.
V minulosti bolo možné zohnať MMDS "vrták" rôzných výrobcov,
žiaľ niektoré typy boli tak nekvalitné,že púhe priblíženie sa k vrtáku spôsobilo zánik signálu,
neskôr boli nahrádzané zostavou MMDS sito+konvertor napr.AIDC.
Ak si natrafil na nekvalitný "vrták" tak sa nečuduj ,že nič nezachytíš.
Osobne by som na testy použil osvedčený a kvalitný converter
napr. typ MMDS AIDC 3419 L
alebo typ MMDS AIDC 3418
Kto by sa chcel príjmu MMDS venovať ako zdatný amatérsky nadšenec, mohol by ísť inou cestou,napr. zostava profi Logaritmicko-periodická
anténa s rozsahom príjmu 2.1 až 2.7 GHz so ziskom 12 dBd v cene cca 300 € / slovenský výrobca na zákazku / + laditeľný filter +laditeľný oscilátor so zosiľnovačom.
Zásadnou chybou je pokúšať sa o bezproblémový DVB-T príjem settopboxom
ktorý nie je určený pre S-pásmo!!! Taký sa totiž ani nevyrába s toho dôvodu,že DVB-T je koncipované pre VHF+UHF.
Ak je po konverzii výsledný produkt v oblasti 230 MHz až 460 MHz tak takto konvertované muxy je možno naladiť a prijímať iba niektorými settopboxmi.,osobne mám odskúšané pre S pásmo resp.neštandartné frekvencie recejvre GM UNI BOX 9080,DVB-T2 STB IceCrypt STC6000HDPVR a tiež merače signálov.Na uvedených recejvroch bolo možné ručne zadať šírku pásma,frekvenciu a region.Lacné merače neboli schopné rozpoznať či sa jedná o analogový alebo digitálný signál.,merače vyššiej triedy / nad 1000 €/ síce dokázali vyhodnotiť a spracovať konverzný produkt no u niektorých sa vyskytovali vady v obálke.
Technickým problémom pri príjme konverzného produktu niektorými DVB-T settopmi je to,že settopbox dostáva aj prvotnú informáciu o materskej frekvencii spolu s informáciou o konverzných frekvenciach a "nevie si vybrať" medzi kanálom 27/522MHz/ a konverzným produktom toho istého kanálu na frekvencii napr.314MHz s toho dôvodu,že obe frekvencie obsahujú rovnaké ID služby za predpokladu,že prípadná transmodulácia bola bezchybná.
Doporučujem vyhnúť sa MMDS konvertoru,ktorý robí prevod do S pásma a použiť MMDS konvertor s prevodom do UHF pásma / alebo v krajnom prípade použiť konvertor S/UHF ovšem s taktiež neistým výsledkom /.
ktorý nie je určený pre S-pásmo!!! Taký sa totiž ani nevyrába s toho dôvodu,že DVB-T je koncipované pre VHF+UHF.
Ak je po konverzii výsledný produkt v oblasti 230 MHz až 460 MHz tak takto konvertované muxy je možno naladiť a prijímať iba niektorými settopboxmi.,osobne mám odskúšané pre S pásmo resp.neštandartné frekvencie recejvre GM UNI BOX 9080,DVB-T2 STB IceCrypt STC6000HDPVR a tiež merače signálov.Na uvedených recejvroch bolo možné ručne zadať šírku pásma,frekvenciu a region.Lacné merače neboli schopné rozpoznať či sa jedná o analogový alebo digitálný signál.,merače vyššiej triedy / nad 1000 €/ síce dokázali vyhodnotiť a spracovať konverzný produkt no u niektorých sa vyskytovali vady v obálke.
Technickým problémom pri príjme konverzného produktu niektorými DVB-T settopmi je to,že settopbox dostáva aj prvotnú informáciu o materskej frekvencii spolu s informáciou o konverzných frekvenciach a "nevie si vybrať" medzi kanálom 27/522MHz/ a konverzným produktom toho istého kanálu na frekvencii napr.314MHz s toho dôvodu,že obe frekvencie obsahujú rovnaké ID služby za predpokladu,že prípadná transmodulácia bola bezchybná.
Doporučujem vyhnúť sa MMDS konvertoru,ktorý robí prevod do S pásma a použiť MMDS konvertor s prevodom do UHF pásma / alebo v krajnom prípade použiť konvertor S/UHF ovšem s taktiež neistým výsledkom /.
Ano viem, ze DVB-T settopboxov je ovela viac na vyber v UHF pasme, ale nevedel som od oktobra zohnat iny konvertor ako 3819, tak som nemal na vyber. Optex 88xx, Di-Way T-1000 aj Di-Box T-30 maju vsetky manualne zadavanie frekvencie aj sirky pasma a bez problemov naladili 3 frekvencie, T-30 aj tu stvrtu. Zial T-22 sa mi uz nepodarilo nikde zohnat, dalsie prijimace som uz neskusal, neviem, co by povedali v obchode, ze stale kupim a vratim do 7 dni
Beriem to ako zaujimavu moznost mat slusny balik programov bez riesenia satelitu a jednoduchsie pre viac TV.
niwe hore sdole ale na ine miesto tu antenu premiestni do strany ide o nehomogenne pole ak si vyškou zmenil aj signal k horšiemu
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
Signál sa môže zhoršovať / degradovať / i následkom silnejšieho príjmu rušivého signálu.,či je tomu tak zrejme zistíš iba predmetným meračom
prípadne meračom,ktorý je schopný zmerať a vyhodnotiť spektrum a zároven
zmerať chybovosť.
Settopbox iba spracuje dodaný signál na obraz a zvuk
merač aj zmeria aj spracuje dodaný signál
Vyšším umiestnením antény môže stúpnuť zisk žiadaného teda DVB-T /MMDS/signálu
a zároven aj rušiaceho signálu to môže mať za následok vysokú chybovosť,ktorá spôsobí rozpad DVB-T signálu.
Pokiaľ vieš na akej frekvencii by mohlo byť rušenie,tak v mnohých prípadoch
je možno ono rušenie spozorovať na bežnom televízore s analogovým tunerom na ktorom ručne preskenuješ kanál za kanálom vrátane S pásma.
prípadne meračom,ktorý je schopný zmerať a vyhodnotiť spektrum a zároven
zmerať chybovosť.
Settopbox iba spracuje dodaný signál na obraz a zvuk
merač aj zmeria aj spracuje dodaný signál
Vyšším umiestnením antény môže stúpnuť zisk žiadaného teda DVB-T /MMDS/signálu
a zároven aj rušiaceho signálu to môže mať za následok vysokú chybovosť,ktorá spôsobí rozpad DVB-T signálu.
Pokiaľ vieš na akej frekvencii by mohlo byť rušenie,tak v mnohých prípadoch
je možno ono rušenie spozorovať na bežnom televízore s analogovým tunerom na ktorom ručne preskenuješ kanál za kanálom vrátane S pásma.
Nechcem davať hlupe otazky, čital som celú temu ale viac som sa iba zamotal. Chytal som teda na MMDS antenu nejakých cca 12kanalov na anlogu. Anténa je zhodena na streche. Ked mám 3TVprijimace s digi tunerom, mám dať anténu naspať, a naladím na tých telkách ten MEGAbalik programov? Musím mať DVB-C ci stací DVB-T? Alebo kazdý TVp má obycajne DVB-T/C. No ked dojdem domov pozrem kam tá MMDS konvertuje ci je to UHF, alebo S lebo si nepamatám, a ci je to na 2100-2300MHz. Teda nech to zhrniem:
1. ak je anténa 2100-2300MHz
2. ak kovertuje do UHF
3. zapnem TV a dám scanovať tkanály?
4. musím niekde hladat a zadať televízoru ze má použiť DVB-C?? mám samsung LE40B620
Ďakujem
1. ak je anténa 2100-2300MHz
2. ak kovertuje do UHF
3. zapnem TV a dám scanovať tkanály?
4. musím niekde hladat a zadať televízoru ze má použiť DVB-C?? mám samsung LE40B620
Ďakujem
- maolynx
- Kontaktovat uživatele:
Otázky by neboli hlúpe, len treba k tomu ešte doplniť aj základné údaje. Kde to prijímaš a odkiaľ. A keď zistíš tak aj tie údaje z antény/konvertora - vstupná a výstupná frekvencia.
Podľa tvojho predchádzajúceho príspevku odhadujem, že si prijímal analógové Satro z Nitri v Serdi ? V tom prípade ti nebude vyhovovať konvertor (analóg z Nitri bol na 2500 - 2700 MHz). Ak by si vymenil konvertor za 2100-2300MHz, tak by ti to malo ísť v DVB-T.
BTW: Sú už teraz analógové MMDS Satro (Nitra, Bratislava) vypnuté ?
Podľa tvojho predchádzajúceho príspevku odhadujem, že si prijímal analógové Satro z Nitri v Serdi ? V tom prípade ti nebude vyhovovať konvertor (analóg z Nitri bol na 2500 - 2700 MHz). Ak by si vymenil konvertor za 2100-2300MHz, tak by ti to malo ísť v DVB-T.
BTW: Sú už teraz analógové MMDS Satro (Nitra, Bratislava) vypnuté ?
Noo dobre si to vyzistil ze to chcem v Seredi
a dokonca aj to že mám MMDS 2500 az 2700MHz. Takže skusim zohnať knvertor 2100 až 2300MHz.
Inak na to ci su vypnute alebo zapnute neviem zhodil som anténu koli digitálu. Skor by ma zaujímalo, ako dlho /aspon odhadom/ by to mohlo fungovať.
Dakujem.
Inak na to ci su vypnute alebo zapnute neviem zhodil som anténu koli digitálu. Skor by ma zaujímalo, ako dlho /aspon odhadom/ by to mohlo fungovať.
Dakujem.
- maolynx
- Kontaktovat uživatele:
To by aj mňa zaujímalo, aké s tým má prevádzkovateľ plány. Ale to asi ťažko zistiť
Ja neviem ani kto vlastne prevádzkuje tú Nitriansku MMDS (DVB-MT), žeby TV Nitrička ? O tej Piešťanskej MMDS je viac informácií.
Momentálne sa MMDS konvertory v pásme 2.1-2.3GHz ťažko zhánajú a s
výstupom do UHF asi najbližšie v írsku.
Pravdepodobne to je spôsobené tým,že SATRO prevádzkuje na 2.5-2.7GHz
a o konvertory 2.1-2.3GHz nebol 5 rokov záujem,takže treba čakať až sa predajcom uráči objednať dnes už opäť žiadané konvertory.
výstupom do UHF asi najbližšie v írsku.
Pravdepodobne to je spôsobené tým,že SATRO prevádzkuje na 2.5-2.7GHz
a o konvertory 2.1-2.3GHz nebol 5 rokov záujem,takže treba čakať až sa predajcom uráči objednať dnes už opäť žiadané konvertory.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51