zzaner píše:nezůčasťnoval jsem se této debaty,protože jsem si myslel,že tyto kraviny máte dávno přezkoušené,no,asi jsem se mýlil.
Snad ještě pro úplnost, kdyby někdo uvedl, co vlastně ukládá tl. SAVE. SAamozřejmě to není důležité, ale jsem zvědav.

zzaner píše:nezůčasťnoval jsem se této debaty,protože jsem si myslel,že tyto kraviny máte dávno přezkoušené,no,asi jsem se mýlil.

havana píše:Díky tato odpověď je dostačující a zdá se správnázb1 píše:Tlačítko TV/SAT spína ovládacie napätie na SCART TV (horný scart konektor na Octagone). Ak má ešte niekto prepojený Octagon s TV cez SCART týmto tlačítkom sa prepína signál TV/SAT.![]()

Samozrejme som to vyskúšal s posledným fw. Ak sa to niekomu chová inak tak buď nemá plne zapojený scart alebo jeho televízor to nepodporuje (alebo v menu TV sa dá automatické spínanie vypnúť). Mám plazmu Panasonic prepojenú s Octagonom cez HDMI, ale kôli novému fw som to na skúšku prepojil cez SCART.janik1971 píše:havana píše:Díky tato odpověď je dostačující a zdá se správnázb1 píše:Tlačítko TV/SAT spína ovládacie napätie na SCART TV (horný scart konektor na Octagone). Ak má ešte niekto prepojený Octagon s TV cez SCART týmto tlačítkom sa prepína signál TV/SAT.![]()
Ak je toto tosprávne tak napíš ako sa to chová pretože okrem hlášky v pravom hornom rohu obrazovky "TV alebo SAT" som žiaden efekt nepostrehol.Či????

havana píše:Bohužel ano, já to vyzkoušel až později.Ale měl jsem pocit, že v minulosti se to takto chovalo a ted ne protože používám druhý skart.Bud to byl jenom pocit anebo se změnou FW se to změnilo.
takže zkoušet daléj

zzaner píše:Musíš mít nastavení" kanály",pak můžeš ukládat jednotlivě(mám tam 609).Zatím co jsem zkoušel,drží.
Tak tohle je dobrá věc, která se mi teď hodila u druhého programu Markízy Doma, kde je slabý zvuk. Protože jsem to večer nastavoval v rychlosti, tak se zeptám: Dá se někde v Menu nastavit výchozí hlasitost? Mně se nastavuje 16 a to je málo - potřebuji asi 24. Díky předem za rady.MarekO píše:Už jsem to našel Menu/Další nastavení/Ovládání hlasitosti a výběr buď
kanál a nebo všechny kanály.Měl jsem samozřejmě to druhé.Díky za odskoušení.
Díky i za tuto odpověď. Projedu stanice a postupně nastavím a uložím jejich hlasitosti. U mně je to otázka řekněme 15-20 minut.EmbreOnyx píše:Bohuzel neda mam skoro vsude 20...

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz