Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
kanagon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od kanagon »

dydaj1 píše:V tom máš pravdu že to je originál na CONAX len vďaka FW v X to šľape na naše karty po zmene oscamu ja mam originál soft karta ide bezproblémovo a aj new...cccam, stačí skúšať prepisovať oscam veď je to predsa linux...
Ahoj mám tomu rozumieť že ak prehrám FWx na originál budem potrebovať
CA modul aby mi to čítalo kartu ?
kanagon
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Samozrejme,ved to mas v parametroch prijimaca napisane ze citacka conax.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Mládeži ,zde bych měl jeden problém,při ofiko sw 20.72 mi cam modul MR s fw 312 naskočí bez problémů,s sw 20.72 X absolutně nic -inicializuji,má s tím někdo zkušenosti-děkuji !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Tak to je v pr......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
dzavil

Příspěvek od dzavil »

Tak jsem dnes řesil problém aktivace I....o karty (nemluvím o ICE) a problém v Pantheře FW 20.04X. Kartu vidí jako I....o ale nečte ji. V přístroji Icecrypt 3000HD to samé. V Topfieldu 6000CR, který podle Skylinku nemá problém při FW 1.00.86 (Uvedeno na jejich stránkách) se objevila hláška ve smyslu, že "Bohužel tato karta není podporováná".
Jediný, který ji vzal byl "šunt" Icecrypt 1500 !!!

Vidím to bledě, tísíce přístrojů bez CI slotu poletí do kontejneru. ](*,) ](*,)

Zitra vyzkousim 20.72x, ale moc tomu nedavam.
zburo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zburo »

Buď budú nowé FW, alebo máme CI sloty alebo sharing. Na všetko sa niečo nájde ;)
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Zatiaľ CI sloty stačia ide to \:D/ mam overene ale som zvedavý na čítačku a na vyjadrenie dzavila ako to ide v 20.72X
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

Pánové jak funguje Dekódovací modul MASCOM CryptoWorks/Irdeto v Optibox Panthera? Jde v pohodě i aktualizace ze satelitního kanálu? Díky za Info Chtěl bych v rámci akce co bude u Skylink bezplatně vyměnit kartu Cryptoworks za Irdeto. Jak se v karta Irdeto v tomhle dekoderu chová v Pntheře? Jsou nějaké problémy ? Díky za Info.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

dydaj1 píše:Zatiaľ CI sloty stačia ide to \:D/ mam overene ale som zvedavý na čítačku a na vyjadrenie dzavila ako to ide v 20.72X
Myslím si,že to zatím na 20.72_X bez modulu nejde. podívej se na http://streamboard.gmc.to:8001/wiki/CardsList
Irdeto Skylink 0624 No. Ostatní Skylink i Skylink ICE Ok.Je to však jen otázka času.
aadam
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od aadam »

A mas to odskusane, ze s niektorym modulom (uved aj konkretne s ktorym) ide Ierdeto karta bez problemov? Bolo by dobre, keby sa aj ten zvuk nesekal.
Zapa píše:
dydaj1 píše:Zatiaľ CI sloty stačia ide to \:D/ mam overene ale som zvedavý na čítačku a na vyjadrenie dzavila ako to ide v 20.72X
Myslím si,že to zatím na 20.72_X bez modulu nejde. podívej se na http://streamboard.gmc.to:8001/wiki/CardsList
I....o Skylink 0624 No. Ostatní Skylink i Skylink ICE Ok.Je to však jen otázka času.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

A mas to odskusane, ze s niektorym modulom (uved aj konkretne s ktorym) ide Ierdeto karta bez problemov? Bolo by dobre, keby sa aj ten zvuk nesekal.

Už som to tu dal len sa vráť o stranu dozadu :twisted: aadam
Ľudkovia naučte sa čítať a nešpliechajte tu blbe otázky :shock:
dzavil

Příspěvek od dzavil »

Zapa píše: Myslím si,že to zatím na 20.72_X bez modulu nejde. podívej se na http://streamboard.gmc.to:8001/wiki/CardsList
I....o Skylink 0624 No. Ostatní Skylink i Skylink ICE Ok.Je to však jen otázka času.
Zapa má pravdu. Ve FW 20.72 karta Irdeto nejede. Vidí ji ale ve vlastnostech karty píše: " Card is not subscribed"
aadam
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od aadam »

Neboj sa. Cital som to co si pisal o stranu pozadu, ale som si myslel, ze si sa asi pomylil alebo si robis kozy z nas. Neverim tomu, že Ti ide Ierdeto (nie ICE) karta v module Cryptoworks (konkretne si tam myslim, ze mal SCM).
dydaj1 píše:A mas to odskusane, ze s niektorym modulom (uved aj konkretne s ktorym) ide Ierdeto karta bez problemov? Bolo by dobre, keby sa aj ten zvuk nesekal.

Už som to tu dal len sa vráť o stranu dozadu :twisted: aadam
Ľudkovia naučte sa čítať a nešpliechajte tu blbe otázky :shock:
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Mal známi problém z optibox PVR neprimá zapisi na kartu I.......o tak až po vložení karty do modulu cr******s zápis prišiel :clapping: ale neskúšal som výpadky zvuku :unknown:
hazarder

Příspěvek od hazarder »

Tiež som sa trápil s vypadávajúcim zvukom a občasným sekaním obrazu na Skylinku. Mám ICE kartu a tiež maďarskú HelloHD. Pretože maďari idú ako hodinky pochopil som, že problém je v neštandardnom cryptoworkse ktorý v poslednej dobe používa Skylink. Problém som vyriešil tak, že som dal ruky preč od crw a kúpil som modul Neotion s logom Skylink. Beží na IRDETO bez problémov a ani zvuk ani obraz nemajú výpadky. Stálo ma to síce 42E ale vypadá to tak, že problémy sú navždy (?) zažehnané. Zdieľanie si overím v blízkej budúcnosti, najprv musím kúpiť druhý prijímač. Dám vedieť ako to dopadlo.

Optibox Panthera, predtým dlho Openbox810 ( super stroj) anténa 85cmAl, Invacom dual.
FraMar
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od FraMar »

Som z tohto prijímača úplne sklamaný. :( Neviem čo s tým zvukom robiť - podľa mňa je to v softe a ja ho idem definitívne reklamovať.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Daj nam vediet ako si dopadol........
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Prosim poradte mi jaky dalsi pristroj prikoupit k Panthere (klient) aby dobre fungoval jako server a ma tyto vlastnosti:
Mpeg4
blocker
scart - pokud je pristroj horsi jak Panthera jinak nemusi byt ;)
jako server sdileni a na Panthere se nebude sekat zvuk
karta Cryptoworks Skylink
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Příspěvek od peterv »

Zdravim Vas. Bol som majitelom aligatora,ale som ho dal svojim rodicom,lebo som si kupil dreambox a zostal mi po nom hard drive samsung 500 GB, na ktorom mam nejake nahravky,ktore by som si chcel prehodit do PC a vobec neviem,ako to mam urobit. Dokonca,ked ho napojim cez usb do pc, nevidim ani co tam vobec je nahrane. Je na to nejaky program,aby som tie nahravky mohol konvertovat?Alebo,co mam spravit,aby som ich aspon videl?Ak niekto vie,nech pomoze.Dakujem.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Peter ved to mas uz popisane precitaj dozadu vlakno a najdes to.Ide to cez TC aj Ext2fsd.To ti zobrazi obsah disku a mozes kopirovat na PC.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“