Optibox Aligator/Panthera FW
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: Optibox Aligator/Panthera FW
Armin a ktoremu vyrobcovi ide o ine ako zisk?Je pravda ten zvuk obcas zablbne,ale ked tak pozres fora pomaly neexistuje znacka pri ktorej nieco neskripe.To mas prast jak uhod.Menu nie je problem,ak ti nevyhovuje daj si tam iny soft mas na vyber 3 druhy grafiky.U mna boduje tym ,ze ma pasivne chladenie-nehuci ventilator,nahravky dava do jedneho video suboru-neseka ich podla velkosti,ma mnozsvo moznosti na pripojenie,uni dialkove,moznost wifi-co uz dnes ma viac strojov,2x citacka 2x CI.Je pravda,ze kto zdiela mohol by byt ten soft iny a este ten zvuk obcas blbne.U mna to nie je priorita lebo z nasich stanic nenahravam a malo pozeram vobec hlavne markizu kde to najviac blbne.Inde to ide v pohode.Nakoniec vidis podla seba ,chvalis tu 9600-ku ides na ine forum a nadavaju na nu ako najvacsi crep...........tak si vyber spotrebitel 
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
-
armin.owen
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od armin.owen »
Tak ale ked to mam porovnat s integrovanym DVB-S tunerom na Samsung TV, tak to sa asi ani neda, nic tam neseka, a hlavne je tam normalny softver, nahrava to, pritom Optibox ked nahrava tak tomu da skrateny nazov taze niekedy neviem co sa nahralo. Mne sadlo rozhranie z 9600vky lebo bolo take uhladne. Ked to ma aj siet, tak za tolky peniaz co to stalo by tam mohol byt aj nejaky prehravac zo siete + internetove funckie, tak ako to ma Xtreamer, alebo Samsung integrovane v TV. Ved co ma tento prijimac viac oproti nejakemu HD prijimacu za par eur? A ten uni ovladac, nemuseli davat zakladne funkcie cez viac stlaceni ako jeden, ako napr pri zapnuti TXT alebo zmene zvuku. vacsinou na to je osobitne tlacidlo, no tu je plno inych veci len to co treba nie.
-
mzahalka
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
- Kontaktovat uživatele:
Pořád trvám na tom, že Alligator je šunt. Holt jsme si v té době mysleli, že za málo peněz bude hodně muziky. Jeden poznatek mám, často poslouchám Radio Beat a tam žádné výpadky zvuku nejsou. Souvisí to podle mně s datovým tokem, který občas není schopen Alligator zpracovat. Přemýšlím o reklamaci a chci se zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti. Myslím, že dydaj to tak řešil. Uznají rekalmaci na to, že dochází k občasnému vypadnutí zvuku? Nebo mám do něj pustit 380 V aby vyhořel? Podle mně bude jistota Dreambox.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
Dream je ine kafe,len tie male sa mi nepacia a velke su drahe.Teda a kuria vraj poriadne,klon je zase riziko,bud sa podari alebo nie.To uz v tejto cene by som radsej isiel do coolstreamu......
-
kontakt.spy
- Pokročilý

- satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c
Příspěvek od kontakt.spy »
Aligátor-pokud nevyhoří sám,měnit nebudu,jak sleduji fora-ještě to jde,dvb-t potřebuji na poláky/jedou v pohodě/,drahý stroj odejde uplně stejně a taky není bezproblémový,uvidím co udělá IRDETO,v Havířově je po ročních cslink obr.sháňka-ve středu,když pojede-budu spokojen !
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
Ja asi tiez nie,hlavne to sklamalo ludi ktori cakali funkcu enigmu k comu ich viedla uvaha ,ze je to cip broadcom a mozno aj slubovanie predajcov (niektorych).Ale ma to DVB-T,kto to pouziva tomu posluzi.Proste to nie je otvoreny linux a ten zvuk obcas.Keby bola enigma bez problemov isiel by na odbyt ako cukor a hned by bola cena hore.....
Nemusíš mít obavy IRDETO ti v uni čtečte pojede je to odskoušeno.kontakt.spy píše:Aligátor-pokud nevyhoří sám,měnit nebudu,jak sleduji fora-ještě to jde,dvb-t potřebuji na poláky/jedou v pohodě/,drahý stroj odejde uplně stejně a taky není bezproblémový,uvidím co udělá IRDETO,v Havířově je po ročních cslink obr.sháňka-ve středu,když pojede-budu spokojen !
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
To jsou stále pořád nějaké kdyby. Je to zavřený linux, nic se s tím nedá dělat a výpadky zvuku je něco takového, jako kdyby ti auto chcíplo po hodině jízdy. Já ten stroj nechci, pokud ho někdo za 2 tis Kč koupí, tak jej prodám. Krom výpadků zvuku nemá chybu a je ještě v záruce.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
Zajímalo by mě jestli ty výpadky zvuku jsou i při zapojení přes scart? Propojení přes scart jsem nezkoušel.Já jsem na optice na AV reciveru výpadky zvuku během posledních měsíců nepostřehl žádné a přes HDMI propojení na TV opravdu málokrát.V záznamech na SW 20.04_x v obraze ani ve zvukové stopě žádné výpadky 100% nejsou (nahráno mnoho filmů a převedeno na DVD bez jediného výpadku zvuku). Pokud by byly měly by být i záznamu.Na SW 20.99 přes tovární nastavení a nahrání UserDataBase,jsem teprve pochopil na co si vlastně všichni stěžují když,během hodiny a půl mi vypadl zvuk i pětkrát na několik vteřin.Dokonce i jeden záznam na tomto softu, nedokáže Sat .box (žádné SW od 20.04 až po 21.28 po sobě zvukovou stopu přehrát,obraz je celou nahrávku úplně bez zvuku.(po převedení na standardní DVD je přitom zvuková stopa bez jediné chyby a zvuk je OK. Při sdílení Newcamd k žádnému výpadku zvuku ani na 20.99 přitom nedochází.Po návratu na Sw 20.04_x ( obnova zálohy přes telnet ) s kartou výměna (ICE) na SW 20.04_x ,Boot 4.42 jsem zatím ještě žádný výpadek zvuku nepostřehl.Sledováno Nova HD,MTV HD HBO HD, PrimaTV,,ČT HD, FILBOX HD, iConcerts HD,MGM a i pár jiných TV nepřetržitě,většinou více jak hodinu a půl, bez jediného výpadku zvuku .(Autoapdate karty –vypnuto nastavení Audio - Encoded ) Pokud má někdo zájem mohu poskytnou svoji kompletní zálohu SW 20.04_x, kde u mě k výpadkům zvuku nedochází a souběžné nahrávání i tří HD programů se stejného TP je skoro bez chyb na otestování tomu,kdo má nastavení pro motor.(15W-45E)
Naposledy upravil(a) Zapa dne 12.srpen 2011 - 21:47, celkem upraveno 1 x.
- dydaj1
- Odborník

- satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Môžem ti potvrdiť výpadky zvuku aj cez scart ale jedno by ma zaujímalo aký máš LNB konvertor a aké ma šum.číslo: 0,1, 0,2 alebo 0,3 dB a typ. Ja ma Twin a v jednom výstupe mi seká a zaujímavé v to druhom neseká, tak nevie ši to nemá aj nie jaky vplyv na ten náš problémZapa píše:Zajímalo by mě jestli ty výpadky zvuku jsou i při zapojení přes scart? Propojení přes scart jsem nezkoušel.
Pouzivam lnb ALPS a tusim tam mam aj GLOBO Gold edition - vsetko 02 a 03 sum.Prepinac mam Golden Interstar.Ten zvuk blbne na markize a sem tam na stv1.Inak absolutne nikde a sekanie obrazu uz vobec nepoznam !Teraz som nahodil SAB 21.28 a hram sa ..... 
-
kontakt.spy
- Pokročilý

- satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c
Příspěvek od kontakt.spy »
Scart mohu v noci vyzkoušet,jinak mám podobné nastavení,kromě tovar.nastavení 20.99,výpadky minim.,smart titánium 0.2,motor-Zapa mohu odskoušet -děkuji !/kontakt.spy seznam.cz/
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
LNB mám Chess Edition 3 Twin - 0,1 dB, připojeno na dva sat.boxy.dydaj1 píše:Môžem ti potvrdiť výpadky zvuku aj cez scart ale jedno by ma zaujímalo aký máš LNB konvertor a aké ma šum.číslo: 0,1, 0,2 alebo 0,3 dB a typ.
http://www.2shared.com/file/DZlB9HbF/Fi ... 0_212.html
SAB 21.28 komu sa nepaci grafika optibox nech to vyskusa.Armin owen aby si nemal otlaky na prstoch od tolkeho mackania tak zlty a modry na DO sluzi priamo na volbu audio a txt.....
SAB 21.28 komu sa nepaci grafika optibox nech to vyskusa.Armin owen aby si nemal otlaky na prstoch od tolkeho mackania tak zlty a modry na DO sluzi priamo na volbu audio a txt.....
Docela zajímavý nápad.dydaj1 píše:Môžem ti potvrdiť výpadky zvuku aj cez scart ale jedno by ma zaujímalo aký máš LNB konvertor a aké ma šum.číslo: 0,1, 0,2 alebo 0,3 dB a typ. Ja ma Twin a v jednom výstupe mi seká a zaujímavé v to druhom neseká, tak nevie ši to nemá aj nie jaky vplyv na ten náš problémZapa píše:Zajímalo by mě jestli ty výpadky zvuku jsou i při zapojení přes scart? Propojení přes scart jsem nezkoušel.
Dal jsem svůj Alligator na otestování známému na tři dny,on má LNB šum.číslo: 0,3 dB ,zda to má nějakou souvislost s výpadky zvuku.
Natavení nemá ani motor, pouze má příjem ze dvou sat. 19.E a 23.E. Opravdu jsem zvědav zda zaznamená výpadek zvuku na mém bezproblémovém SW 20.04_X.
Po testu dám vědět.
- dydaj1
- Odborník

natiahol som 8000HD 20.99 a klobuk dole šlape bez problemovliquere píše:http://www.2shared.com/file/DZlB9HbF/Fi ... 0_212.html
Sakra v tom horku nosis klobuk
hlavne nestrat ten navratovy soft....!Inak je to naozaj len o tom komu sa ktora grafika viac alebo menej pozdava.....
- dydaj1
- Odborník

naopak o grafiku mi nejde ale o stabilitu pred tym klobuk dole neseklo mi ani raz za 24hodliquere píše:Sakra v tom horku nosis klobukhlavne nestrat ten navratovy soft....!Inak je to naozaj len o tom komu sa ktora grafika viac alebo menej pozdava.....
Tak potom kym nebude nieco lepsie zostan na tom SAB-e a hotovo.Ako som pisal ja moc na to sekanie netrpim,mozno je to tym ze obcas ak mam chut a cas nahram soft niektoreho klona.Mozno je to blbost alebo nahoda ale je to tak.V noci nahraval box z Nova HD a Servus HD vsetko od 9 do 15 GB a bez problemov.Kym ma to neprestane bavit a bude to dobre fungovat necham toho SAB-a. 
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Další poznatek z provozu. Nahrál jsem SW SAB 21.28 od liquere. Box je připojen přes HDMI k TV a současně přes cinch k AV reciveru. Pokud zapnu současně s TV reciver, tak při volbě zvuku PCM jsou oba zvuky synchronní, pokud dám Dolby (encoded), tak zvuk z reciveru o zlomek vteřiny předebíhá zvuk z TV.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51