AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
sq9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: AX51 UHD ,Formuler F1 ...
Kontaktovat uživatele:

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od sq9 »

Protolux v4 není vhodný pro ALIEN2/TRIPLEX

Flash je odlišná struktura :D :idea:

pouze stejný je RC :idea:
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

V Pingulusu to maká v EMU jako u Sparku,karty zatím nevím.Pro tento přijmac je to zajímavý SW(jen houšť a větší kapky)! :good:
gab79

Příspěvek od gab79 »

kispicer píše:
gab79 píše:tak na aliena 1 ci piginluse e2 samozrejme je...me se jedna ted o aliena 2 na ktery pokud vim jeste e2 neni...

Odesláno z mého Nexus S pomocí Tapatalk 2
Ja to bohužel nemužu odzkoušet,ale podle mě asi málo čteš....
ProtoLux v4 NF-EOS-Dev-Team Image by měl jet i na alien 2,spark triplex a i na nového pingula
http://ab-forum.info/viewtopic.php?p=426992#p426992
RC.jpg
asi jsem slepej, ale kde je napsáno, že funguje na alien 2 ? německy umím...píšou pouze amiko alien a jestě k tomu NETESTOVÁNO :poklona:
kispicer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko SHD-8900 Alien, Vu+ Duo

Příspěvek od kispicer »

gab79
asi jsem slepej, ale kde je napsáno, že funguje na alien 2 ? německy umím...píšou pouze amiko alien a jestě k tomu NETESTOVÁNO :poklona:

Ne nejsi slepý!
Ja jsem jen myslel, že když už tam hodili podporu těch ovládačů jako třeba GM Triplex, tak to bude fakčit i na dvou a třítunerových boxech " (- RC-Auswahl: Pingu RC1, Pingu RC2, Pingu RC1+2, GM Triplex, Amiko Alien (ungetestet), Standard) "
No neva...vypadá to tak, že na Enigmu na alien2,a na jeho další brášky s chipem STi7162 si budete muset ještě chvilku počkat :oops:
Vu+ DUO PVR Twin
OpenATV-3.0-vuduo
MOTOR Optibox DM 2400
Lojza3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: SF8008,Hitube 4K,Alien 2,Humax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lojza3 »

dr.x píše:No tak čekáme na LOJZU3 a MartinNR, jak se s tou dobrou cenou ALIEN2 Triple poperou :-) :-) :-) ...
Tak jsem neodolal a objednal - "AKCIA - UVÁDZACIA CENA platná iba do 1.7.2012!". Snad dorazí a převezmu jej nějak. Máte ještě pár hodin...
gab79

Příspěvek od gab79 »

taky o nem premyslim...jeste pockam, jak to bude casem s podporou, zkusenostmi atd. a pak se rozhodnu. uz jsem skoro objednal aliena 1, ale ted nevim nevim :?:

Odesláno z mého Nexus S pomocí Tapatalk 2
dr.x
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660

Příspěvek od dr.x »

Lojza3 píše:
dr.x píše:No tak čekáme na LOJZU3 a MartinNR, jak se s tou dobrou cenou ALIEN2 Triple poperou :-) :-) :-) ...
Tak jsem neodolal a objednal - "AKCIA - UVÁDZACIA CENA platná iba do 1.7.2012!". Snad dorazí a převezmu jej nějak. Máte ještě pár hodin...
Kluci tu někde psali, že Ti to doručí kalsicky domů po tel. domluvě a zaplatíš v českých korunách dle kurzu ČNB, tak by to mělo být bez problémů. Zrovna se už koukám na klávesnici AMIKO WLK-100 , neboť nevím ,který soft na android ICS4 by mi ji nahradil .
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »

.... tak jsem doufal, že už dneska dorazí, ale bohužel. Zatim, ale dorazil majlík jak od dodavatele tak i od přepravce a krásně sleduju co se s balíkem děje.
Pokud splni 24hodin dodací lhutu tak by měl zitra dorazit.....tak jsem zvedavej.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Lojza3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: SF8008,Hitube 4K,Alien 2,Humax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lojza3 »

dr.x píše:Kluci tu někde psali, že Ti to doručí klasicky domů po tel. domluvě a zaplatíš v českých korunách dle kurzu ČNB, tak by to mělo být bez problémů. Zrovna se už koukám na klávesnici AMIKO WLK-100 , neboť nevím ,který soft na android ICS4 by mi ji nahradil .
OK - vím, měl jsem na mysli termín - jsou svátky a pak mám zahraniční dovolenou...
Klávesnici WLK-100 a Amiko Wifi USB Nano jsem objednal zároveň. Po dovolence napíšu zkušenosti...
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

Mi to donde také až dnes do 12 hod. , dle sms:-) ... Přeji hezkou dovolenou chlapi , já budu testovat - jedu tak doprdele - zadřel jsem o vikendu motorku na srazu u RAMBAJZU ROKU :-(..oprava tak 15-20tis... ja debil.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

Tak první seznámení s ALIENEM 2 .... Nezaměřoval jsem se na Satelitní funkce ,ale spíše ostatní postřehy:
1: Přístroj se softem 1.2.51 ještě neumí zvuk v MKV DTS a tyto MKV videa se bud´to mírně zasekávají, nebo zrychlují, zobrazení externích titulků mi dělalo problém s českou znakovou sadou a nenašel jsem jak to nastavit,aby se zobrazovaly korektně.
2. zadní USB neumí obsloužit disk bez napájení (testoval jsem Western Digital My Passport 500GB, 2,5") - přední USB pracovalo myslím bez problémů Flash disky 32Gb jely bez problémů.
3. Některé aplikace v AppStore padaly , jako by do zelené obrazovky na DM800,ale nebyl problem z toho vyjet jen přes EXIT a aplikaci odinstalovat , bez rebootu:-) .
4. Síťové online přehrávače jsem testoval nejvíce , kdy f Youtube , Radia , a jine online věci fungovaly bez nějakého zaškobrtnutí,
5 Test DVB-T - musím podotknout, že tuner je velice citlivý a dovede využít i slabý signál k tomu ,abych mohl sledovat pozemní vysílání bez jakéhokoli zaškobrtnutí , či kostičkování- porovnával jsem s vestavěný tunerem DVB-T na televizi LG50PK350 - obrazově jsem nezaznamenal žádný rozdíl mezi vestavěným tunerem televize a přenosem z satelit. tuneru , přes obyč HDMI kabel a automatické nastavení rozlišení.
6. Menu SPARK SW mi připadá velice jednoduché, přehledné a uživatelsky přivětivé a dalo by se řící, že pro účel přístroje dostačující , pokud z tohoto nechcete udělat krabičko opravdu na vše:-)....
7. Na to , že jsem prolézal jen menu, pracoval DVB-T tuner a LAN , byl zadní pravý roh celkem celkem teplý ,ovšem na pracující KLON DM800HD to nemá :-) to je žehlička ,bez větráčku se upeče v tomto horku a HD programu:-).

Tak to je jen tak z kraje co jsem postřeh.... Pořádný test, či recenzi připravuje RADIS , mužeme se tešit .
MartinNR
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU+ SOLO 2

Příspěvek od MartinNR »

ocenil by som nejake tie screeny, pripadne funkncnost casovaca/nahravania z viac tunerov naraz (hlavne 2xS).
pripadne ci dvb-t berie aj S-pasmo, konkretne frekvencie okolo 300 MHz.
vopred vdaka.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
kadko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008,Vu+ Uno 4K se

Příspěvek od kadko »

Je možné niekde stiahnúť setting,poprípade program na úpravu settingu pre Aliena 2,ako napríklad dreamset a pod.
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »

Takže dneska dorazil. Zatim se na mě šklebí v krabici, protože jsem ještě v práci. Večer bude první zapojení, tak jsem zvědavej. Měl by tam být nainstalován nejnovější verze softu. Na co jsem ale více zvědav bude na E2 až vyjde. :)
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Tomic
satelitni prijimac: LE40C670, Ariva 250HD

Příspěvek od Tomic »

Zdravim. No vcera som zobral Triple za 166Eur. Chcem sa opytat, ako tam rozbeham Skylink kartu? Z conax urobit nejaku UNI, kedze to nema CI (co by som bral ako samozrejmost). Mozte mi dat nejaky postup pripadne, kde stiahnem potrebny soft. Je to moj prvy Linuxovy STB, takze sa este bude pytat :) Dakujem.
weltmajster
satelitni prijimac: AB IPBOX 400s

Příspěvek od weltmajster »

dobrý deň vospolok - tak, nejak som sa nechal nalákať tou akciou a aj konštatovaním predajcu, že prijímač bude nastavený na prijímanie cs link aj skylink - len hm...akosi to nejde - tedaa...pripojil som prijímač, vložil kartu (dúfam že správne čipom dolu) a...a nič - kódované programy nejdu...doteraz som mal (resp. ešte mám IP BOX 400s) a v tom bola enigma - toto je pre mňa trošku iné - nové prostredie a neviem nejak, čo tam treba spustiť/aktivovať k tomu, aby tá čítačka resp. dekodér či ako to nazvať - dokázala prečítať moju skylink irdeto výmena kartu...inak skúšal som iné funkcie - sieťové služby v pohode, pripojený 2,5 HDD taktiež v pohode...celkovo to prostredie vyzerá prívetivo - len kurnik - no, nie som na také zvyknutý...poradí mi ktosi ako na to rozkódovanie? pls
Uskoo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Uskoo »

Karty sa vkladaju čipom na hor! takže opačne.
weltmajster

noo tak to by bol prvý krok - už mám správne vloženú kartu:) co dál:)
Tomic
satelitni prijimac: LE40C670, Ariva 250HD

Příspěvek od Tomic »

Po spravnom vlozeni karty cipom hore sa vpravom hornom rohu displeja zobrazi napis CA
weltmajster

hm - nič také sa ale nestane - skúšal som obidve čítačky....ani náznak...netreba tam čosi zapnúť/vypnúť? našiel som v "menu" , "pripojiť" nejaké pluginy - o. i. mgcamd alebo oscam - treba tam niečo nejakým spôsobom nastaviť? resp. v akej podobe by to malo byť (lebo hm - neviem či som v rýchlosti - keď som tam tú kartu mal opačne, tak či somt am nepozapínal čosi, čo nebolo zapnuté pôvodne)...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“