Flash je odlišná struktura
pouze stejný je RC

asi jsem slepej, ale kde je napsáno, že funguje na alien 2 ? německy umím...píšou pouze amiko alien a jestě k tomu NETESTOVÁNOkispicer píše:Ja to bohužel nemužu odzkoušet,ale podle mě asi málo čteš....gab79 píše:tak na aliena 1 ci piginluse e2 samozrejme je...me se jedna ted o aliena 2 na ktery pokud vim jeste e2 neni...
Odesláno z mého Nexus S pomocí Tapatalk 2
ProtoLux v4 NF-EOS-Dev-Team Image by měl jet i na alien 2,spark triplex a i na nového pingula
http://ab-forum.info/viewtopic.php?p=426992#p426992RC.jpg

asi jsem slepej, ale kde je napsáno, že funguje na alien 2 ? německy umím...píšou pouze amiko alien a jestě k tomu NETESTOVÁNOgab79

Tak jsem neodolal a objednal - "AKCIA - UVÁDZACIA CENA platná iba do 1.7.2012!". Snad dorazí a převezmu jej nějak. Máte ještě pár hodin...dr.x píše:No tak čekáme na LOJZU3 a MartinNR, jak se s tou dobrou cenou ALIEN2 Triple poperou![]()
![]()
...

Kluci tu někde psali, že Ti to doručí kalsicky domů po tel. domluvě a zaplatíš v českých korunách dle kurzu ČNB, tak by to mělo být bez problémů. Zrovna se už koukám na klávesnici AMIKO WLK-100 , neboť nevím ,který soft na android ICS4 by mi ji nahradil .Lojza3 píše:Tak jsem neodolal a objednal - "AKCIA - UVÁDZACIA CENA platná iba do 1.7.2012!". Snad dorazí a převezmu jej nějak. Máte ještě pár hodin...dr.x píše:No tak čekáme na LOJZU3 a MartinNR, jak se s tou dobrou cenou ALIEN2 Triple poperou![]()
![]()
...

Příspěvek od Marek_marek »

OK - vím, měl jsem na mysli termín - jsou svátky a pak mám zahraniční dovolenou...dr.x píše:Kluci tu někde psali, že Ti to doručí klasicky domů po tel. domluvě a zaplatíš v českých korunách dle kurzu ČNB, tak by to mělo být bez problémů. Zrovna se už koukám na klávesnici AMIKO WLK-100 , neboť nevím ,který soft na android ICS4 by mi ji nahradil .

Příspěvek od Marek_marek »

Příspěvek od weltmajster »

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz