Kartina TV na HD-Box-u

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
marco37
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: něco by se našlo...;o)

Kartina TV na HD-Box-u

Příspěvek od marco37 »

Ahoj Kluci, tak jsem testnul vysílání služby Kartina TV na svém HD-BOX FS-9105+ (PLUS) HD PVR . Kdo by chtěl také na svém Boxu testovat, tady pár informací. Kdo to už vyzkoušel, tak ať to nečte... :)

Kartina TV je kabelová (internetová společnost), nabízející své televizní služby prakticky do všech zemí, a to Rusko- jazyčných TV programů z Německa a je možnost bezplatného 3 denního testování buď na jejich internetovém přehrávači (stáhnout , nainstalovat, zapsat přihlašovací údaje a jede se), což je trochu nepohodlné, sedět u "kompu" a přepínat kanály. Nebo testovat v satelitních, či jiných zařízeních (podporující ať nějakým pluginem, nebo už vloženým a přednastaveným softem v daném přijímači), připojené konektorem LAN a tedy sledovat na své televizní obrazovce.
http://www.kartina.tv/
Pokud chcete sledovat a využít tuto službu, je potřeba (pokud někdo ještě nemá) , založit si účet na sociálních sítích Одноклассники (ruská obdoba facebooku), Facebook, Google Plus.
V mém případě byl použit k testu můj účet facebook.
Pro testování na 4 programy můžete vyzkoušet jednorázově kod pro dostupnost testu 4 programů a tyto následující přihlašovací údaje:

Абонемент: 140 Пароль: 041
Абонемент: 141 Пароль: 141
Абонемент: 142 Пароль: 241
Абонемент: 143 Пароль: 341
Абонемент: 144 Пароль: 441
Абонемент: 145 Пароль: 541
Абонемент: 146 Пароль: 641
Абонемент: 147 Пароль: 741
Абонемент: 148 Пароль: 841
Абонемент: 149 Пароль: 941
---------------------------------------- funkčnost neověřována...
Pro celou nabídku v testu zdarma 3dnů, která obsahuje celkem 158 Ruských, Ukrajinských a TV z Litvy, Estonska a Lotyšska ... přejděte na facebook "website"http://www.facebook.com/KartinaTVOffici ... ts&fref=ts
kde jim napište na "nástěnku" v ruštině, nebo angličtině , co máte za satelitní přijímač, a že chcete využít 3denní nabídku testu zdarma , napište jim , že prosíte o zaslání přihlašovacích údajů na Váš platný e-mail. Odpověď jsem měl do 24 hodin, samozřejmě s údaji.
Po zapsání přihlašovacích údajů do HD-Boxu, se přijímač připojil za pár sekund bezproblémově na službu .
V HD-Boxu mám nainstalován předposlední firmware, ohledně služby musím konstatovat, že se mi služba i prostředí docela líbilo. Ovšem při vysílání jsem zaznamenal časté krátkodobé "zamrznutí", nebo sekání vysílajících kanálů. Ohledně rychlosti přepínání a vyhledávání v 158 programech jsem byl naopak příjemně překvapen rychlostí a jednoduchostí. Po uplynutí testovací doby se server sám odhlásí a bude požadovat při pokusu o navázání spojení se službou už nové přihlašovací údaje. Hodnotím službu jako dobrou, ale jen jako testovací, na sledování je v našich podmínkách podle mne dost drahá. Jako alternativa pro rusky mluvící občany žijící, nebo pohybující se mimo Rusko, výhodné. Ohledně toho sekání a občasného zastavení programu musím konstatovat, že v jiných přijímačích, nebo s jiným FW, nebo přímo v jejich internetovém playeru Kartina se tato závada nemusí projevit, tak jako se projevila u mne. Ještě jedno konstatování, sice méně programů, ale sledování vytvořené "Ruské kabelovky" vrámci pluginu do HD-Boxu tady na foru ke stažení, tam to jede myslím v kvalitě stejné a bez vážnějších potíží.
SOUHRN" kdo chce vyzkoušet na HD-BOXU 3 denní bezplatný test, vyzkoušejte dle popsaného návodu, nic to nestojí.....Enjoy :smoke:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:good:
Openbox x810, Ariva 200HD, HD-BOX FS-9105+, X-Trend ET 4000, VU+ SOLO2, DM 800SE v2
Sat.dish: 105, 125, 180, 240 Motor: DigiPower SG-2100: 85E - 45W, LNB: Invacom SNH-031,
Sat card: Sky/CS Link, Telewizjanakarte
and full share...
Obrázek
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Re: Kartina TV na HD-Box-u

Příspěvek od revis »

hlavne pozor na datovo obmedzeny internet :)
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Je to pekná funkcia keby nebola vložená priamo v fw prijmača. Preto žé je plugin, krorý sa dá dohrat dodatočne do fw a pre vačšinu znás je uplne zbytočný lebo zaberá veľa miesta v pamati prijmači. Na test stačí plugin.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Existuje vobec osobitny plugin Kartina TV pre prijimace Fortis ??? Co som hladal na internete tak som nasiel len pre Spark a Dreambox pre Enigmu 2...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Dufajme ,ze to neexistuje ako osobitny plugin a aspon cz/sk dovozcovia si daju zalezat, aby to nebolo distribuovane vo fw pre prijimace urcene na nas trh .
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Ako samostaný plugin može existovať, je vec jednotlica, ktorý ho chce použiť na študijne účely ale nech ho vydajú samostatne a nie s fw. Ani v E2 nie je vopred nainštalovný.
JeeL

Příspěvek od JeeL »

Vlastnim prijimac Skytec Kleio a ten to ma integrovane priamo vo verzii firmware 2.11.07. Na stranke vsak maju napisane, ze su oficialnym dealerom programov Kartina TV, takze je to tym padom jasne.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

No ved, to staci aby sa program stal viac pouzivanym. oni sa uz net operatori postaraju, aby data z ukrajiny neprudili do europy takym tokom :)
Oni chlapci si este neuvedomuju, ze nestaci hovno vysrat, este ho treba aspon kdesi odkopnut, nech nesmrdi . :)
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“