Cesta kde se uklada timeshift se da nastavit treba in na disk d: (v tomto pripade usb klic), prave jsem to udelal. Je treba pamatovat na to, ze prvni pripojeny disk dostane pridelene c: a druhy d: atd., takze pri pripadnem odpojeni toho usb klice je treba s tim pocitat - aby dostal zase to same pismeno, nebo to zmenit v nastaveni, aby timeshift fungoval. Taky se me ted stalo, po nastaveni timeshiftu na disk d: se tam presunulo i nahravani, ale po jeho nastaveni zpet na c: zustal timeshift na tom d:mirotaso píše:timeshift ma netrapi, urcite by som to riesil cez kluc, da sa nastavit cesta kam sa ma stopa timeshiftu ukladat.
ide mi o riadne pouzivanie hdd, aby sa zbytocne netocil, ked ho nebudem prave pouzivat. moj stary topfield po 2 minutach nepouzivania hdd vypol a ked bolo treba tak ho zobudil. bol to interny 3.5". pri tomto prijimaci ale zatial som sa o takej funkcii nikde nedocital
skratka chcem mat hdd funkcny vtedy ked treba a ked nic nenahravam alebo nepozeram, aby bol vypnuty, aby sa nehrial, nehucal, neopotrebovaval, nezral elektrinu...
Disk se neprestava tocit i kdyz na nem neni timeshift, ale ty male disky jsou tiche, takze me zadny hluk netrapi, v prumerne hlucne mistnosti se uplne ztrati. Kdyz jsem provozoval ipbox250s s 3.5 palcovym 500GB Seagate diskem, tak tam byla prodleva pri kazdem zacatku nahravani nez se roztocil a hlavne to nabihani bylo dost slyset.
Kdo neplanuje skladovat nahravky, tak muze jet treba na 8 nebo 16 GB klic, ty se daji sehnat celkem levne a par filmu i s tim timeshitem se na ne lehce vejde.