Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Pepča

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od Pepča »

Nejede mě na Optiboxu Panthera ani Horor film.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Lamper píše:Nie som odborník na túto oblasť (nejako tomu nerozumiem) a preto sa pýtam?
Súbor zaloha SW21.39.rar rozbaliť a súbor zaloha.tgz dať na usb disk do zadneho usb.
a potom?
inštalovať len cez sieť ? nejde to cez menu prístroja?
a nemohol by si dať zálohu urobenú cez menu prístroja "UserDataBase_xxxx.udb" ?
Nainstalovat zaloha.tgz jde pouze po síti.(jedná se o kompletní zálohu boxu)UserDataBase není kompletní záloha, ale nic se tím nedá pokazit, tak ji dávám do přílohy.Jde použít jak na SW.21.39,tak i na SW21.66.(otestováno)Kvůli so největší korektnosti přidávám i další soubor. Pro jistotu si udělej svoji UserDataBas. Rozbal rar a nahraj postupně oba soubory přes menu boxu.
(poznámka:Přechod z SW.21.39 na SW21.66 i zpět je bezproblémové a nemusí se dávat tovární nastavení.NewCamd je určitě lepší na SW21.66 než na SW.21.39)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Zapa dne 16.únor 2013 - 17:59, celkem upraveno 2 x.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Kto ma chut skusat - optibox alligator na manhattan passion 21.96 a spät.
Osobne som neskusal.
http://uloz.to/xRNJzzJ/alligator-to-passion-21-96-7z
-pripadna odozva potesi.
Až budu mít čas ta to otestuji,ale potřeboval bych heslo pro Manhattan Passion.Měl jsem hesla i na další klony,ale nemůžu to najít.Bylo to zde na AB, ale je to smazané.Pokud je někdo znáte tak je napište.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Este som nasiel v zalohach........
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Díky.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Nie je zac.Testuj ked mas chut, pokial viem pridali tam nieco do emu na vychod od nas, ale neviem co.JA uz trapim VU+.Pripadne daj echo co si este zistil.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

Nazdar liquere,zatím mě přešla chuť na amico triplex-nedodělaný sw,totež GM i s cortexem9,vypadá to že nejjistější je VU+/2/,cena je však patřičná,zatím musím zůstat u aligátora,už jen kvůli obrazu, mezi přístroji jsou podstatné rozdíly,na to ,že je to můj první HDstroj ,jsem se nezklamal a něco naučil !
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Nazdar pokial nepotrebujes 2-tuner kup si UNO. Uz existuje aj donho dvojtuner, menitelny.A mas na vyber velke mnozstvo E2.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Nie je zac.Testuj ked mas chut, pokial viem pridali tam nieco do emu na vychod od nas, ale neviem co.JA uz trapim VU+.Pripadne daj echo co si este zistil.
Hlavně chci zjistit jestli také nekončí název v záznamu na háčku,nebo na čárce, jestli je kvalita záznamu a obrazu alespoň tak dobrá jak na Aligátorovi a otestovat NewCamd.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Pepča píše:Potřebuji vypnout rodičovský zámek, aby mě šlo Private Spice.
Pokud jsi dal reset pinu přes web, tak jdi do menu karty a udělej změnu pinu a až potom vypni rodičovskou kontrolu. Karty ICE nemají z výroby aktivován PIN karty.(Pin se dá aktivovat i jinak,ale nejednoduší je to přes web Skylink) V menu karty General card information musíš mít Current Maturity Rating : Disable MR.Dávat MR na programy které začínají po půlnoci mi je pro mě naprosto nepochopitelné.Asi neví,že v každém sat.boxu i vtom nejlevnějším jdou zablokovat jakékoli programy.
Pepča

Příspěvek od Pepča »

Zapa, prosím Tě, měj se mnó strpení, su ztoho uplně blbé.
Reset pinu sem dával přes web. Ale jaky čislo na změnu pinu v kartě? Toto 0000? To sem dával.
A jak vepnu tu rodičovskó kontrolu? Current Maturity Rating : Disable MR tam mám.
Zapa nejede mě ani Horor film. Na obrazovce je nápis : NEBĚŽÍ NEBO ZAKÓDOVÁNO.
Moc a moc děkuju za odpověď , pochopení a strpení. Ještě jednó děkuju.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Pepča a jaky balicek nebo programy mas zaplacene?
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Pepča

Příspěvek od Pepča »

mufak76, balíček MULTI.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Pokud máš v menu karty General card information Current Maturity Rating : Disable MR, tak by to mělo jít.S tímto nastavením na kartě jdou i EroX HD, EroXX HD, EroXXX HD .(pokud jsou předplacené)Skus refreš karty přes web Skylink a pokud to nepomůže,tak kontaktuj Skylink.
Pepča

Příspěvek od Pepča »

Zapa. Refreš karty přes web Skylink jsem dělal. Reset pinu jsem dělal, Skylink jsem kontaktoval a pořáď
nic. Nejede to. Dnes sem bel v Katexu prodlóžet baliček Multi a měl sem sebó kartu a hoch dal kartu do jejich přístroje pohrál si a říkal že be to mělo jet. Když to nepojede, tak mám přejit s aparátem, že be se na to podival. Zapa děkuju za odpověď. Jěště jednou díky.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Kto ma chut skusat - optibox alligator na manhattan passion 21.96 a spät.
Osobne som neskusal.
http://uloz.to/xRNJzzJ/alligator-to-passion-21-96-7z
-pripadna odozva potesi.
Tak jsem dnes nahrál do boxu Manhattan Passion SW 21,96.Protože mám motor a nechtělo se mi dělat nový sat. sken tak jsem použil SAT,TP a Fav.skupiny ze zálohy Alligatora.(doufám.že to nijak neovlivní korektnost testu) Poskládáno ve Fav.skupinách je to Ok,ale názvy Fav.skupin to nepřeneslo a musel jsem je přejmenovat. Vše ostatní jsem musel nastavit.( UserDataBase_ xx z Alligatora se použít nemůže).Většina položek v nastavení je stejná jak na Aligátorovi.Rozdíly: po zpuštění najede úvodní logo Manhattan Passion–dá se však vypnout. U čteček karet se dá přepnout na 5V nebo 3V, dá se nastavit barevné pozadí a nastavení serveru nejde zaheslovat.Ostatní nastavení v menu se zdá být stejné.Za pár dní .až to trochu otestuji, tak dám vědět zda se to vyplatí přeflešovat. První poznatky co se týče obrazu i Newcamd se zatím zdají být kladné.
Lamper

Příspěvek od Lamper »

pre ZAPA:
Vďaka za info.
Keď budem mať čas (asi až v marci) skúsim oba spôsoby a prípadne dám vedieť. Dúfam, že dovtedy bude odskúšaný aj ten *Manhattan*
Lamper

Příspěvek od Lamper »

Len tak som hľadal info o Manhattan-e a našiel som toto:
Братья GI-9195/9196

BAS HD9200 PVR

Digiline 7000HD

Drake 5500T Full HD

INFINITY PLUS HD

GI S9195HD

GI ST9196HD

Manhattan Passion 1920

Next YE-2000 DobraTech

Optibox Alligator HD TSE & Optibox Panthera HD 2CI2CXE PVR

Oron ISTS-2000HD

PRO SKY HD-S400SCI

SAB Ultimedia 8000 HD

StarMax 2x2 HD PLUS

SuperMax SHD-7000 CACI

SuperMax SM 2100 HD
ak to už bolo niekde uverejnené tak sa dopredu ospravedlňujem.
Ale všade som našiel SW vo verziách ako sa uvádzajú tu na fóre per Alligátora. Takže si myslím (ale rád by som sa mýlil), že pri použití SW z týchto prijimačov asi to bude rovnaké.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Softy jsou sice podobné,ale stejné určitě nejsou.Grafiky menu jsou rozdílné a verze SW i při stejném čísle nejsou úplně stejné.Porovnával jsem SW Alligatora a některých klonů na stejném čísle SW a úplně stejné to nebylo.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Protože i u Manhattan Passion SW 21,96 je to stejné jako na každém SW Alligatora a včerejší záznam byl pojmenován HBO2:V, (Věc: Počátek) a v záznamu končí název nahraného filmu na prvním háčku nebo čárce (např . ve výběru záznamů jsem měl HBO HD(3):Mu, HBO HD(5):Mu, HBO HD(6): Mu . Teprve až po spuštění záznamu se dá zjistit ,že HBO HD(3): Mu je Muži kteří nenávidí ženy, HBO HD(5): Mu je Muži v naději, HD(6): Mu je Muž,který nebyl. Proto zde dávám svůj návod pro Alligator,Pantera i klony, jak to udělat,aby se v prohlížeči boxu zobrazoval celý název záznamu a dalo se poznat co je nahráno.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“