AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
Ahoj. Mám to přesně tak. Takže podle tebe tam má být v tom mapping řádku ENABLE nebo DISABLE,abych mohl nahrávat více kanálů? Mě to nahrává více jenom s DISABLE.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
-
iqual
Příspěvek od iqual »
ahojte všetci: teraz sa asi nechám dosť zahanbiť mojou otázkou, dnes mi došiel AA2 a tešil som sa hlavne na terestriál, čo potrebujem k tomu aby som mohol príjmať terestriálne vysielanie... dvb-t príjmač už mám
čosa týka DVB-T som úplný začiatočník, ale nie je to moje ospravedlnenie, ale...
ešte dalšia otázočka ohľadne príslušenstva do amika... kde ich je možné zohnať za rozumnú cenu ?
ešte dalšia otázočka ohľadne príslušenstva do amika... kde ich je možné zohnať za rozumnú cenu ?

Potřebuješ obyčejnou anténu,klidně stačí síto,nejlépe se zesilovačem,ale prodávaj se i speciální na DVB-T.iqual píše:ahojte všetci: teraz sa asi nechám dosť zahanbiť mojou otázkou, dnes mi došiel AA2 a tešil som sa hlavne na terestriál, čo potrebujem k tomu aby som mohol príjmať terestriálne vysielanie... dvb-t príjmač už mámčosa týka DVB-T som úplný začiatočník, ale nie je to moje ospravedlnenie, ale...
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Musi tam byt disable pro oscam.. je to symlink pro CA0-CA1.Inuita píše:Ahoj. Mám to přesně tak. Takže podle tebe tam má být v tom mapping řádku ENABLE nebo DISABLE,abych mohl nahrávat více kanálů? Mě to nahrává více jenom s DISABLE.
Enable jen v pripade kdyz pouzijes mgcamd nebo jine emulatory jinak by nefungoval.
Zkuste jinou binarku treba tuhle ... ale je to moje kompilace takze znacne ocesana.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
-
iqual
Příspěvek od iqual »
inuita ĎAKUJEM
chcel by som chytiť dvb-t kanál ktorý je od môjho bydliska vzdialený cca 70km, takže stará anténa by asi nebola dobrý nápad... môže byť niečo takéto ? http://www.mall.sk/dvb-t-anteny/optex-trinappe-7000
chcel by som chytiť dvb-t kanál ktorý je od môjho bydliska vzdialený cca 70km, takže stará anténa by asi nebola dobrý nápad... môže byť niečo takéto ? http://www.mall.sk/dvb-t-anteny/optex-trinappe-7000
Raději si kup anténu komplet se zesilovačem. 70Km je dost a jestli je slabý vysílač,tak to budeš bez zesilovače špatně chytat.iqual píše:inuita ĎAKUJEM![]()
-
iqual
Příspěvek od iqual »
ok. pre overenie čo by si z tohto poradil:
http://www.mall.sk/vonkajsie-dvb-t-ante ... shark-35db
http://www.mall.sk/vonkajsie-dvb-t-ante ... sdv8622-12
http://www.mall.sk/vonkajsie-dvb-t-ante ... sdv5228-12
Ten nenatáčí 2 kanály vůbec.martinxp píše:Musi tam byt disable pro oscam.. je to symlink pro CA0-CA1.Inuita píše:Ahoj. Mám to přesně tak. Takže podle tebe tam má být v tom mapping řádku ENABLE nebo DISABLE,abych mohl nahrávat více kanálů? Mě to nahrává více jenom s DISABLE.
Enable jen v pripade kdyz pouzijes mgcamd nebo jine emulatory jinak by nefungoval.
Zkuste jinou binarku treba tuhle ... ale je to moje kompilace takze znacne ocesana.
Bral by sem tuto:Philips SDV8622/12 (vonkajšia anténa). 40 Decibelů to už je děloiqual píše:ok. pre overenie čo by si z tohto poradil:
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Našťastie, nahrávanie nie je moja priorita - max. 1 kanál...Inuita píše:Vtip je v tom,že já když dám na ENABLED,tak při natáčení jednoho kanálu nemohu sledovat jiný.logan píše:Mám mapping CA0-CA1 na enabled asi 10 dní a je pokoj na disabled mi to robilo od konca minulého roku to isté... Tak dúfam, že už bude pokoj.Inuita píše:Tak jsem zjistil,že Amiko Alien2 není schopen pravidelně zpracovat zápisy na kartu,když skylink mění klíče.To je dost nemilé,pokaždé strkat kartu do certifikované čtečky.
Máte s tím někdo zkušenosti? Nemůže to dělat ten mapping CA0-CA1,když je na disabled?
Tak mě vysvětli jak s tím nastavením na ENABLE natáčíš více kanálů
Já mám tedy tuto:Anténa venkovní DVB-T HN50 a jsem s ní spokojen,výborná i na HD,ale on si chtěl vybrat s těch co dal link.polulin píše:Ani jedno z toho není anténa, nýbrž pastička na tvou peněženku.
-
iqual
Příspěvek od iqual »
Inuita píše:Já mám tedy tuto:Anténa venkovní DVB-T HN50 a jsem s ní spokojen,výborná i na HD,ale on si chtěl vybrat s těch co dal link.polulin píše:Ani jedno z toho není anténa, nýbrž pastička na tvou peněženku.
nemusí byť z linku
-
stimpy_hoek
Příspěvek od stimpy_hoek »
Ahoj vsichni,
mam UPC freesat, AA2 s 2xtuner DVBS bez DVBT, nainstalovaný HDMU 11856. Problém mám s SD programy.
Nejhorší je asi ZOOM. To je hnus se na to dívat. vždy se postupně obraz zhoršuje cca 3 sec. a pak naskoci zase peknej a zhoršuje se a tak porad dokola. Ve Sparku je vše ok. Nějaká rada? Mám nastaveno 1080p, 60Hz, YUV. zkoušel jsem snad všechny ostatni kombinace - bez úspěchu.
HDMU mám protože chci ve vnitřní síti sledovat stream jiného programu než jede na TV.
Díky za nápady
mam UPC freesat, AA2 s 2xtuner DVBS bez DVBT, nainstalovaný HDMU 11856. Problém mám s SD programy.
Nejhorší je asi ZOOM. To je hnus se na to dívat. vždy se postupně obraz zhoršuje cca 3 sec. a pak naskoci zase peknej a zhoršuje se a tak porad dokola. Ve Sparku je vše ok. Nějaká rada? Mám nastaveno 1080p, 60Hz, YUV. zkoušel jsem snad všechny ostatni kombinace - bez úspěchu.
HDMU mám protože chci ve vnitřní síti sledovat stream jiného programu než jede na TV.
Díky za nápady
Hoď si tam Hyperion a máš obraz jako fík. Streamovat můžeš do PC,nebo tabletu a koukat na jiný kanál taky.stimpy_hoek píše:Ahoj vsichni,
Díky za nápady
-
alessandro.s
Příspěvek od alessandro.s »
Měl bych dotaz jak jste na tom s RAM pamětí. Mám E2 hyperion 3 v2596 a běžně mám cca 30MB volno, ale pokud dám přehrát avi po siti tak mi po chvilce dojde RAM a video se kouše jak to nestíhá, CPU je přitom zatíženo jen na max na 30%. Používám standardní přehrávač co je v hyperionu. Máte to taky tak nebo mám špatně něco Já? Ve sparku to samé prehraji OK.
Teď jsem to zkoušel,zkusil jsem formát MOV a MKV. MKV přehrává v pohodě,stále ještě zbývá 15MB ram,ale soubor MOV se mi taky kouše,u toho je ram 2MB. Fakt to má malou ram. Ony ty soubory MOV a AVI jsou o dost větší než MKV.alessandro.s píše:Měl bych dotaz jak jste na tom s RAM pamětí. Mám E2 hyperion 3 v2596 a běžně mám cca 30MB volno, ale pokud dám přehrát avi po siti tak mi po chvilce dojde RAM a video se kouše jak to nestíhá, CPU je přitom zatíženo jen na max na 30%. Používám standardní přehrávač co je v hyperionu. Máte to taky tak nebo mám špatně něco Já? Ve sparku to samé prehraji OK.
PS/ Když přehrávám AVI kodek MPEG4 Video-(XVID) rozlišení 720-576,tak přehrává bez zádrhelů a ram zbývá 25MB,ale když zvednu rozlišení na víc,tak už přehraje jen zvuk. Je to divné,když přehraje TS ve vysokém rozlišení.
Proc nezkusis do Aliena pichnout starou antenu, jestli ji porad mas na strese, za to nic nedas... Ja jedu uz rok na asi tricet let starou antenu, kterou jsem byl po skonceni analogoveho vysilani liny sundat ze strechy - a ted fachci jako nova, od vysilace jsem asi 50 km.iqual píše:inuita ĎAKUJEM![]()
Pod strechou jsem mival dipol, ten byl na prijem Ct a zrejme to bylo VHF pasmo, a ta antena na kterou jedu doted je sitova na UHF pasmo, ta je venku nad strechou. Dlouho jsem na ni v analogu prijimal Tv Novu. A to dokonce mam porad asi 4m stareho koaxialu (RG59) od te anteny pod strechu, dolu to pak uz vedu novym (RG6) koaxem a funguje to jako z praku
Proto verim tem casnym testum toho DVB-T tuneru, ve kterych byl ohodnoceny jako velmi citlivy na signal (myslim ze to hodnoceni bylo ze slovenskeho obchodu Elano, nebo jak se jmenuje)
----------
V souvislosti s Alienem a DVB-T bych jeste zminil jednu vec - mam diseqC dvojity prepinac, ktery ma vstup pro DVB-T koax a slucuje ho do jednoho ze Sat svodu (abys nemusel tahnout treti kabel dolu k Alienu ale jen dva pro ty dva sat tunery - mimochodem to je doporuceno mit pro kazdy svuj kabel) a dole u prijimace pak musis mit za asi sto Kc rozbocovac signalu... to se v mem pripade ukazalo jako nefunkcni, po asi pul hodine provozu me na DVB-T klesla sila signalu tak, ze se obraz zadrhaval a nakonec zmizel uplne a dalo se to vratit na puvodni silu signalu jen restartem Alienu (myslim, ze k tomu dochazelo kdyz jsem prepnul na satelit a pk zpet na pozemni vysilani, uz si presne napamatuji, nekde tady vyse jsem to asi kdysi popsal).
Vyresil jsem to natahnutim tretiho kabelu jen pro DVB-T a to slucovani zabudovane v tom prepinaci nepouzivam a uz bych tomu neveril a pri koupi prepinace by me vubec nezajimalo, jestli tuhle funkci vubec ma. Jsou to jen vyhozene penize, vcetne te stokoruny za rozbocovac.
Naposledy upravil(a) vinov dne 27.leden 2014 - 14:50, celkem upraveno 1 x.
-
iqual
Příspěvek od iqual »
dik za radu
ale stara antena je niekde davno zabalena... ale kto vie mozno ju vyskusam...
vinov píše:Proc nezkusis do Aliena pichnout starou antenu, jestli ji porad mas na strese, za to nic nedas... Ja jedu uz rok na asi tricet let starou antenu, kterou jsem byl po skonceni analogoveho vysilani liny sundat ze strechy - a ted fachci jako nova, od vysilace jsem asi 50 km.iqual píše:inuita ĎAKUJEM![]()
Pod strechou jsem mival dipol, ten byl na prijem Ct a zrejme to bylo VHF pasmo, a ta antena na kterou jedu doted je sitova na UHF pasmo, ta je venku nad strechou. Dlouho jsem na ni v analogu prijimal Tv Novu. A to dokonce mam porad asi 4m stareho koaxialu (RG59) od te anteny pod strechu, dolu to pak uz vedu novym (RG6) koaxem a funguje to jako z praku
Proto verim tem casnym testum toho DVB-T tuneru, ve kterych byl ohodnoceny jako velmi citlivy na signal (myslim ze to hodnoceni bylo ze slovenskeho obchou Elano, nebo jak se jmenuje)
----------
V souvislosti s Alienem a DVB-T bych jeste zminil jednu vec - mam diseqC dvojity prepinac, ktery ma vstup pro DVB-T koax a slucuje ho do jednoho ze Sat svodu (abys nemusel tahnout treti kabel dolu k Alienu ale jen dva pro ty dva sat tunery - mimochodem to je doporuceno mit pro kazdy svuj kabel) a dole u prijimace pak musis mit za asi sto Kc rozbocovac signalu... to se v mem pripade ukazalo jako nefunkcni, po asi pul hodine provozu me na DVB-T klesla sila signalu tak, ze se obraz zadrhaval a nakonec zmizel uplne a dalo se to vratit na puvodni silu signalu jen restartem Alienu (myslim, ze k tomu dochazelo kdyz jsem prepnul na satelit a pk zpet na pozemni vysilani, uz si presne napamatuji, nekde tady vyse jsem to asi kdysi popsal).
Vyresil jsem to natahnutim tretiho kabelu jen pro DVB-T a to slucovani zabudovane v tom prepinaci nepouzivam a uz bych tomu neveril a pri koupi prepinace by me vubec nezajimalo, jestli tuhle funkci vubec ma. Jsou to jen vyhozene penize, vcetne te stokoruny za rozbocovac.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51