Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Myslel som u oboch čítačiek dať mhz-600 a cardmhz-356. Takto to na Alienoch2 chodí.
Naposledy upravil(a) logan dne 14.únor 2014 - 11:55, celkem upraveno 1 x.
@cuco11. Teď jsem s tebe trochu zmatený.Píšeš:Ja mam stale na enabled a dekodovanie viacerych programov naraz mi funguje bezproblemovo a zapisy na kartu 0D96 tiez funguju. Tak ti to funguje,nebo ne
Jestli ti obraz nenaskočí po probuzení z deep standby režimu,tak ti to nefunguje. Ty nahráváš v pohodě 3HD kanály při nastavení na ENABLED? Pak tedy máme asi každý jiný Hyperion.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
-
cuco11
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ SOLO2
@logan ok vyskusam a dam vediet vysledok
@inuita Zle som sa vyjadril nabeh po deep standby alebo z vypnuteho prijimaca mi blbne raz nabehne inokedy nie. Ale ked nabehne alebo oscam zapnem rucne nasledne uz funguje spolahlivo - tak som to myslel. Co sa tyka nahravania, tuto funkciu vyuzivam aj ja ale nie az v takom masivnom meritku, poväcsinou nahravam max 1 program a druhy pozeram, vynimocne nahravam 2 programy naraz. Ale skusal som sucasne nahravat 3 programy a 4. pozerat ale kolko z nih bolo HD to naozaj netusim. A bolo to urcite pri enabled.
@inuita Zle som sa vyjadril nabeh po deep standby alebo z vypnuteho prijimaca mi blbne raz nabehne inokedy nie. Ale ked nabehne alebo oscam zapnem rucne nasledne uz funguje spolahlivo - tak som to myslel. Co sa tyka nahravania, tuto funkciu vyuzivam aj ja ale nie az v takom masivnom meritku, poväcsinou nahravam max 1 program a druhy pozeram, vynimocne nahravam 2 programy naraz. Ale skusal som sucasne nahravat 3 programy a 4. pozerat ale kolko z nih bolo HD to naozaj netusim. A bolo to urcite pri enabled.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm
Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
-
cuco11
- Mírně pokročilý

Tak som to skusil Mhz=600 CardMhz=356 a stale rovnake - pri disabled tma. kurat sa mi zvysila odozva karty zo 150 na 200 ms.
Test nahravania 3 HD kanalov - HD kanaly dekodovane z karty - len 2 idu sucasne nahravat 3. vypina. Pri kombinacii s HD kanalmi, ktore su dekodovane cez sharing idu nahravat aj 3HD a 4 pozerat.
Nemozete mi niekto poslat alebo dat link na oscam setting, ktory funguje na disabled s oscam-ymod?
Diky.
Test nahravania 3 HD kanalov - HD kanaly dekodovane z karty - len 2 idu sucasne nahravat 3. vypina. Pri kombinacii s HD kanalmi, ktore su dekodovane cez sharing idu nahravat aj 3HD a 4 pozerat.
Nemozete mi niekto poslat alebo dat link na oscam setting, ktory funguje na disabled s oscam-ymod?
Diky.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm
Zkus tam šoupnout toto z přílohy. Karta ICE horní čtečka.cuco11 píše:Tak som to skusil Mhz=600 CardMhz=356 a stale rovnake - pri disabled tma. kurat sa mi zvysila odozva karty zo 150 na 200 ms.
Diky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
-
cuco11
- Mírně pokročilý

Inuita, velke dakujem uz to funguje aj pri disabledInuita píše: Zkus tam šoupnout toto z přílohy. Karta ICE horní čtečka.

To jsem rád.cuco11 píše:Inuita, velke dakujem uz to funguje aj pri disabledInuita píše: Zkus tam šoupnout toto z přílohy. Karta ICE horní čtečka.
Caute,
podarilo sa vam rozbehnut samba server?
potreboval by som pripojit svoj USB disk na amiko2, aby som si vedel kopirovat filmy z PC, ktory je v inej izbe na disk, ktory je pripojeny na TV.
Stale, co budem chciet prenasat udaje, pripojim tento disk na amiko2, ktory je vedla neho a z PC by som po sieti posielal.
Samba server sa mi nepodarilo rozbehat. Vdaka
potreboval by som pripojit svoj USB disk na amiko2, aby som si vedel kopirovat filmy z PC, ktory je v inej izbe na disk, ktory je pripojeny na TV.
Stale, co budem chciet prenasat udaje, pripojim tento disk na amiko2, ktory je vedla neho a z PC by som po sieti posielal.
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
-
cuco11
- Mírně pokročilý

Sice velmi dobre nerozumiem co chces kam a ako kopirovat ale ani mne sa nepodarilo spojazdnit vstavany samba server v H3.mihu84 píše:Caute,
Takze pouzivam stary dobry sambaserver v.1, ktory funguje spolahlivo vratane autostartu-pripajam.
Config si vies editovat v /etc/samba/smb.conf
Dufam ze pomoze
V Hyperionu3 je třeba nastavit oba samba servery,jak Samba server,tak PKT Samba server a pak to frčí. 
-
bleskovka12
Příspěvek od bleskovka12 »
Kdo mi poradí s Montáží wifi pro amiko alien 2+ triplex s E2.Tady už jse m přečetl vše a nikde se tu o tom nepíše.tady jsem něco našel
Blupanel/siec/wlan setup/driver setup - tu wybierasz sterownik w zaleznosci jaki masz
Blupanel/siec/wlan setup/adapter setup - tu przypisujesz wszystko na sztywno, dhcp na nie ( mozesz probowac na tak) , szyfrowanie-tak, wpa, tkip.Blupanel/siec/wlan setup/restart wlan
Blupanel/siec/wlan setup/wlan scanning - zielonym dajesz polacz i wyrzuci cie do wlan setup. Na koncu sprawdzam w wlan status i ewentualnie robie test sieci.
Zawsze tak robie w tej kolejnosci i zero problemow
Odesláno: 16.únor 2014 - 15:22Zobrazit zprávu
ale v tonm 2 bodu je potřeba vše vyplnit a to je tam asi 8 položek kterým nerozumím jak je například szyfrowanie-tak, wpa, tkip.
Blupanel/siec/wlan setup/driver setup - tu wybierasz sterownik w zaleznosci jaki masz
Blupanel/siec/wlan setup/adapter setup - tu przypisujesz wszystko na sztywno, dhcp na nie ( mozesz probowac na tak) , szyfrowanie-tak, wpa, tkip.Blupanel/siec/wlan setup/restart wlan
Blupanel/siec/wlan setup/wlan scanning - zielonym dajesz polacz i wyrzuci cie do wlan setup. Na koncu sprawdzam w wlan status i ewentualnie robie test sieci.
Zawsze tak robie w tej kolejnosci i zero problemow
Odesláno: 16.únor 2014 - 15:22Zobrazit zprávu
ale v tonm 2 bodu je potřeba vše vyplnit a to je tam asi 8 položek kterým nerozumím jak je například szyfrowanie-tak, wpa, tkip.
Už jsem ti to psal v soukromých zprávách,že musíš uvést jaký máš wifi adapter a víš vůbec jaké máš šifrování své wifi sítě??? Jestli máš šifrování WPA2-PSK,tak ti ani originál adaptér Amiko Nano v E2 Na 90% nepůjde.Podle mne E2 toto šifrování nepodporuje. Alespoň mě to v hyperionu nešlo. Ve Sparku to šlo,ale jak už jsem ti psal,adaptér se tak silně zahříval,že na něj nebylo možné položit prst.Po 2 měsících skončil na reklamaci a sám prodejce raději vrátil peníze,než by ho vyměnil. Zlatej spolehlivej kablík. 
Nejdriv bych ti rekl abys pouzil drat na pripojeni k internetu, protoze o wifi asi moc nevis. Ale jeste nehazej rucnik do ringu, nejdriv si musis zjistit, jake sifrovani pouziva tvoje domaci wifi sit. Zarizeni pak musi pouzit tu samou sifru (kodovani) ktera je bud wep (velmi slabe zabezpecni), nebo wpa nebo pak wpa2, to druhe je dnes celkem bezne a pokud mozno, tak doporucene (aspon ve vetsich mestech kde piratstvi muze spise kvest). Podvyber pod wpa2 je pak bud tkip nebo aes, anebo tkip a aes soucasne, cili oba dva mody sifrovaciho klice (nebo co ty zkratky presne znamenaji, coz te nemusi zajimat).bleskovka12 píše: ale v tonm 2 bodu je potřeba vše vyplnit a to je tam asi 8 položek kterým nerozumím jak je například szyfrowanie-tak, wpa, tkip.
Ne kazde koncove zarizeni (prijimac wifi signalu) umi pouzit novejsi kodovani wpa2 a tak musi byt domaci vysilac nastaveny na nejnizsi spolecny jmenovatel, aby i to nejstarsi a zastarale zarizeni ktere doma mas umelo jeho signal rozkodovat.
Takze nejdriv si musis zjistit, jakou wifi sit doma mas, nebo muzes zkusit nastavit tu enigmu naslepo a uvidis co bude nebo nebude fungovat. Ale nejspis budes potrebovat nekoho znaleho techto veci aby se ti na to mrknul, sem takove dotazy moc nepatri, kdo si spini ruce s linuxem, ten vice mene zna jak nastavit sit, ledaze je to specialne v nejake enigme nestandardne resene.
Natahni drat jestli muzes, aspon pro zacatek a enigma se pripoji automaticky. Nevim jak je enigma inteligentni, nektera zarizeni si dovedou zjistit typ wifi site sama a jen si reknou o heslo a jmeno site (SSID), jenze to asi nebude pripad enigmy.
Naposledy upravil(a) vinov dne 18.únor 2014 - 14:46, celkem upraveno 1 x.
-
bleskovka12
Zatím moc děkuji jak inuita tak vinov.To co jsi zde napsal mně hodně pomohlo za prve SSID - jmeno sítě jsem nevěděl i taková maličkost mi pomohla a to wpa2 kodování také - jsem nevěděl co to je hned se podívám na nastavení routeru - Huawei EchoLife HG520i. wifi mam-802.11 b/g/n Mini size Wireles Lan USB2.0 adapter (WEP,WPA2,WPS,WMM) a podle toho polského postupu se to možná rozjede.Ještě jednou dík.Na drát jedu vpořádku ale přístroj potřebuji do patra a tam drát nejde táhnout jen velmi těžce tak to zkouším takto a potřebuji pár rad kdo se s tím zabýval nebo kdo tak jede.
Asi máš adapter co je na obrázku v příloze že? Teoreticky by to mělo jít.Když si klikl na ten driver RT5370 napsalo ti to,že to rozpoznalo adaptér? Stále,ale pochybuji,že E2 se připojí přes WPA2-PSK. Ale možná máš nižší způsob zabezpečení a půjde ti to. Přeji hodně úspěchů.bleskovka12 píše:Zatím moc děkuji jak inuita tak vinov.To co jsi zde napsal mně hodně pomohlo za prve SSID - jmeno sítě jsem nevěděl i taková maličkost mi pomohla a to wpa2 kodování také - jsem nevěděl co to je hned se podívám na nastavení routeru - Huawei EchoLife HG520i. wifi mam-802.11 b/g/n Mini size Wireles Lan USB2.0 adapter (WEP,WPA2,WPS,WMM) a podle toho polského postupu se to možná rozjede.Ještě jednou dík.Na drát jedu vpořádku ale přístroj potřebuji do patra a tam drát nejde táhnout jen velmi těžce tak to zkouším takto a potřebuji pár rad kdo se s tím zabýval nebo kdo tak jede.
Skopírované iného fora:
Miesto wifi kľúča je možnosť použiť aj wifi mostík, výjde to na asi 30€ a je použiteľný stále a do všetkého, aj tam kde zariadenie nepodporuje žiadne wifi pripojenie iba káblom s koncovkou rj40. Nevýhodou je že ho treba schovať alebo strpieť že mi pribudla skrinka s anténkou.
Aj to je riešenie, takto si môžeš na poschodí naťahať káble aj k ďalším zariadeniam.
Miesto wifi kľúča je možnosť použiť aj wifi mostík, výjde to na asi 30€ a je použiteľný stále a do všetkého, aj tam kde zariadenie nepodporuje žiadne wifi pripojenie iba káblom s koncovkou rj40. Nevýhodou je že ho treba schovať alebo strpieť že mi pribudla skrinka s anténkou.
Aj to je riešenie, takto si môžeš na poschodí naťahať káble aj k ďalším zariadeniam.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
-
bleskovka12
Inuita
přesně jak píšeš.Po kliknutí na ovladač rt 5370 to detekuje wifi s Mac adresou a píše:
Note when wireless mode is enable Lan interface is down.
if you need to-re use LAN interface you need to disable wireless support and restart tuner
if you want to use wlan interface you need perform 2 steps
1.wifi setup
2.re/start wlan
you can check if connection has been established by runing the option conection status
ale pak je tam další problem
PKT WLAN setup
netvork SSID nevím co tam dat dal jsem tam INTERNET jak to našlo jedinou síť
šifrování dal jsem ano možnost ne
encryption Type dal jsem WPA možnost WEP,WPA2, -
encryption WAP2 Type dal jsem TKIP možnost AES
encryption WEP KEY index dal jsem 1 možnost 2,3,4
šifrovací klíč dal jsem .......... ten co používám pro notebook
Wireles Mode dal jsem Infrastrukture možnost ADHOC
Link mode dal jsem 11bgn- mixed
TX power je 100
použít DHCP ano možnost ne
IP adresa co mi určil routr
síť maska 255.255.255.0
Brána 10.0.0.138 routru a sále někde je chba nefachčí
přesně jak píšeš.Po kliknutí na ovladač rt 5370 to detekuje wifi s Mac adresou a píše:
Note when wireless mode is enable Lan interface is down.
if you need to-re use LAN interface you need to disable wireless support and restart tuner
if you want to use wlan interface you need perform 2 steps
1.wifi setup
2.re/start wlan
you can check if connection has been established by runing the option conection status
ale pak je tam další problem
PKT WLAN setup
netvork SSID nevím co tam dat dal jsem tam INTERNET jak to našlo jedinou síť
šifrování dal jsem ano možnost ne
encryption Type dal jsem WPA možnost WEP,WPA2, -
encryption WAP2 Type dal jsem TKIP možnost AES
encryption WEP KEY index dal jsem 1 možnost 2,3,4
šifrovací klíč dal jsem .......... ten co používám pro notebook
Wireles Mode dal jsem Infrastrukture možnost ADHOC
Link mode dal jsem 11bgn- mixed
TX power je 100
použít DHCP ano možnost ne
IP adresa co mi určil routr
síť maska 255.255.255.0
Brána 10.0.0.138 routru a sále někde je chba nefachčí
Hlavni vec je jake zabezpeceni site pouzivas.Jestli tu nejvyssi wpa2-psk,tak ti to v E2 na 90% nepujde.
To jmeno site (SSID) a typ zabezpecni (wpa nebo wpa2) a typ klice (tkip, aes) bys mel byt schopny vycist z nastaveni toho tveho wifi routeru, kdyz se do nej nalogujes. Ty vsechny udaje musi souhlasit, jinak se ta enigma nepripoji.
Jestlize do par set metru od tebe nemaji sousedi wifi a enigma si sama nasla ten SSID: INTERNET, tak to zrejme bude tvoje domaci wifi sit. SSID je nutne k rozpoznani ci je ta ktera wifi sit, ve meste se wifi site muzou dost prekryvat.
Jestlize do par set metru od tebe nemaji sousedi wifi a enigma si sama nasla ten SSID: INTERNET, tak to zrejme bude tvoje domaci wifi sit. SSID je nutne k rozpoznani ci je ta ktera wifi sit, ve meste se wifi site muzou dost prekryvat.
Tak mám malý poznatek.Od té doby co jsem zneschopnil plugin ClearMem mi chodí zápisy v pořádku.Už je to měsíc.Ono to čištění paměti stejně nemá dlouhodobý význam.Jakmile jsem začal nahrávat,tak paměť stejně klesla na hodnotu kde byla před čištěním.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51