Golden Interstar Xpeed LX3
Re: Golden Interstar Xpeed LX3
nic v zlom, ale henry33 by mohol zalozit vlastne vlakno ohladom jeho problemu, pretoze sa to riesilo uz asi na 5 stranach spolu tu v casti GOLDEN INTERSTAR a aj vo vlakne o parabole E-85.
Nechem nikoho urazit, ale uz boli polozene henrymu polozene asi vsetky otazky a bojim sa ze odpovedal na polovicu. Kazdopadne ak to nevadi, tak to nerieste v tomto vlakne
Nechem nikoho urazit, ale uz boli polozene henrymu polozene asi vsetky otazky a bojim sa ze odpovedal na polovicu. Kazdopadne ak to nevadi, tak to nerieste v tomto vlakne
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
Sice nevím proč by se problémy s LX neměly řešit v tomto vlákně ale máš pravdu v tom, že henry33 není schopen odpovědět na jednoduchou otázku. Jenom malý dotaz, co se má tedy řešit v tomto vlákně a kdo o tom bude rozhodovat?
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
- Radkoslav2
- Pokročilý

Příspěvek od Radkoslav2 »
Henry, dik za info. Tiez som skusal rozne kombinacie. Mam to zapojene teraz takto:
tuner A: diseqC 4/1 A=13, B=19.2, C=23.5, D=28.2
tuner B: je prepojeny tym ciernym kablom s tunerom A
tuner C: DVB-T
Mam kupeny aj twin LNB inverto black ultra, ktory chcem dat na poziciu 23.5E, ale este som ho nenamontoval, lebo je kosa
Premyslal som aj nad dokupenim 4.tunera S2, ale ked to neslape, tak neviem, ci to nie su zbytocne vyhodene prachy.
tuner A: diseqC 4/1 A=13, B=19.2, C=23.5, D=28.2
tuner B: je prepojeny tym ciernym kablom s tunerom A
tuner C: DVB-T
Mam kupeny aj twin LNB inverto black ultra, ktory chcem dat na poziciu 23.5E, ale este som ho nenamontoval, lebo je kosa
Premyslal som aj nad dokupenim 4.tunera S2, ale ked to neslape, tak neviem, ci to nie su zbytocne vyhodene prachy.
VU+ Ultimo 4K: DVB-S2 + DVB-T2, 1TB HDD, R.I.P. Xpeed LX3
FTE AL 105: 13°E, 19.2°E, 23.5°E a 28.2°E
50" plazma Panasonic Viera
dufoq3 nehneva sa,ale mudrost nadovsetko kazdy sa tu snazil riesit moj problem a na KAZDU otasku SOM ODPOVEDAL a nik nedokazal moj problem doriesit,plno reci a skutek utek.Nechal som to tak.Georg11 parabolu mam na streche panelaku.
- Radkoslav2
- Pokročilý

Dobre páni, nebudem uz spamovat, ale mam este otazku:
Moze vadit, ak je funkcny nadbytocny satelitny kabel zmotany do kruhu o priemere asi 40cm, cca 5 zavitov? Nechcel som ho totizto este skracovat, pretoze som tomu vsetkemu hladal pevne miesto.
Signal mam OK, skor mam na mysli prave to prepinanie s diseqcom. Mate to niekto z vas podobne, alebo mate kabel natiahnuty presne?
Dik.
doplnenie: kábel mám CAVEL KF114
Moze vadit, ak je funkcny nadbytocny satelitny kabel zmotany do kruhu o priemere asi 40cm, cca 5 zavitov? Nechcel som ho totizto este skracovat, pretoze som tomu vsetkemu hladal pevne miesto.
Signal mam OK, skor mam na mysli prave to prepinanie s diseqcom. Mate to niekto z vas podobne, alebo mate kabel natiahnuty presne?
Dik.
Georg niet nad jasnu odpoved......
to bude ten feed
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Kde je zapojený "funkcny nadbytocny satelitny kabel zmotany do kruhu" ? Myslíš kábel za diseqc prepínačom v smere do prijímača ? Ak áno, aká je celková dĺžka kábla ? Podľa Tvojho popisu by prebytočný kábel mohol mať cca 6m, čo by nemalo robiť problém.Radkoslav2 píše:Dobre páni, nebudem uz spamovat, ale mam este otazku:
Dik.
PS. No ked máte tie problémy s diseqc 1.0 problémy, skúsim zobrať prijímač k segre a vyskúšať ho na dvoch prepínačoch . Ale nebude to hneď.
Xpeed LX3,SF8008,T 90.
- Radkoslav2
- Pokročilý

Mam to zapojene takto:
4x single LNB GT-SAT DIAMOND Single GT-LST40D
Diseqc prepinac (momentalne AMIKO 4/1 Premium outdoor) mam asi 1.5m od LNB-ciek za parabolou.
Asi 1m od diceqc-u smerom k prijimacu mam ten stoceny kabel.
Celkova dlzka kabla od prijimaca k diseqc-u je asi 20-25m. Kábel mám CAVEL KF114.
Vidim v popise, ze mas tiez LX3-jku a parabolu T90. Aky mas diseqc a kolko toho tam mas nasekaneho? Ak ti to ide uplne bez problemov, skus pre tu srandu spustit plugin Test Diseqc.
Dik
4x single LNB GT-SAT DIAMOND Single GT-LST40D
Diseqc prepinac (momentalne AMIKO 4/1 Premium outdoor) mam asi 1.5m od LNB-ciek za parabolou.
Asi 1m od diceqc-u smerom k prijimacu mam ten stoceny kabel.
Celkova dlzka kabla od prijimaca k diseqc-u je asi 20-25m. Kábel mám CAVEL KF114.
Vidim v popise, ze mas tiez LX3-jku a parabolu T90. Aky mas diseqc a kolko toho tam mas nasekaneho? Ak ti to ide uplne bez problemov, skus pre tu srandu spustit plugin Test Diseqc.
Dik
Tak jsem ten DiSEqC Tester odzkoušel a výsledek je následovný.
Po podrobném prozkoumání jsem zjistil, že chyby mám na TP které, nemohu naladit z důvodu malé paraboly.
Např. na 5W to je 11,059 H (120cm parabola)
výpis z logu:
5.0W Ku-band Eutelsat 5 West A, Low Band, H:
Tested 2 transponders
1 (50%) transponders succeeded
1 (50%) transponders failed
The 1 unsuccessful tuning attempts failed for the following reasons:
tune_failed: 1 transponders failed
tune_failed previous planes:
5.0W Ku-band Eutelsat 5 West A, Low Band, V ==> 5.0W Ku-band Eutelsat 5 West A, Low Band, H
(10972, 29950, 1, 5, 2, 3550, 0, 1, 0, 2, -1, -1) ==> (11059, 23700, 0, 3, 2, 3550, 0, 1, 0, 2, -1, -1)
TP na 10,972 V jede v pohodě. Okolní TP 11,054/V a 11,096/V jedou taky.
Další chyby jsou na Astře 28E což je logické s T55.
Používám DiSEqC S8/1PCP-W2 na tuneru B - přepínání O.K.
Po podrobném prozkoumání jsem zjistil, že chyby mám na TP které, nemohu naladit z důvodu malé paraboly.
Např. na 5W to je 11,059 H (120cm parabola)
výpis z logu:
5.0W Ku-band Eutelsat 5 West A, Low Band, H:
Tested 2 transponders
1 (50%) transponders succeeded
1 (50%) transponders failed
The 1 unsuccessful tuning attempts failed for the following reasons:
tune_failed: 1 transponders failed
tune_failed previous planes:
5.0W Ku-band Eutelsat 5 West A, Low Band, V ==> 5.0W Ku-band Eutelsat 5 West A, Low Band, H
(10972, 29950, 1, 5, 2, 3550, 0, 1, 0, 2, -1, -1) ==> (11059, 23700, 0, 3, 2, 3550, 0, 1, 0, 2, -1, -1)
TP na 10,972 V jede v pohodě. Okolní TP 11,054/V a 11,096/V jedou taky.
Další chyby jsou na Astře 28E což je logické s T55.
Používám DiSEqC S8/1PCP-W2 na tuneru B - přepínání O.K.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Pozor na online aktualizaci openatv-4.3-xpeedlx3-20150109 box nenajede, ale dá se do něj dostat přes FTP.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
Totéž je i při aktualizaci openatv-4.2-xpeedlx3-20150109Tabi píše:Pozor na online aktualizaci openatv-4.3-xpeedlx3-20150109 box nenajede, ale dá se do něj dostat přes FTP.
Ahoj, můžete prosím někdo vyzkoušet PIP u kanálů na stejném transporderu např Nova HD /Prima HD U mě zapnu PIP na Nově, prehodím na Primu vše ok, dám prohodit programy v hlavím okně se prohodí PIP zůstane černý. Podobné problémy jsou údajně i na xtrendech. Díky za info
Na mém dreamboxu 8000 to chodí jak má.
Na mém dreamboxu 8000 to chodí jak má.
- Radkoslav2
- Pokročilý

Aj mne to robi. Taktiez, ak dam 2 HD programy, tak mi obcas seka obraz, ale aj po vynuti PIP. Pomoze len prepnut na iny program a potom sa vratit spat.
-
velký Johny
- Mírně pokročilý

Příspěvek od velký Johny »
Tak se prokousávám laborováním různým nastavováním svojí LX3 a přicházím na stále nové a nové věci, s kterými si nevím rady.
Do dneška jsem měl ve flaschi NFR 4.3 s multibootem. V multibootu však nebylo nic. Dnes jsem nabyl přesvšdčení, že lepší ve flaschi bude Egami. Tak jsem do flasche chtěl hodit image Egami 6.4 - zálohu Ellana. Egami se sice nainstalovalo, verze 6.4 také, ale čisté !! Úplně bez ničeho. Tak jsem postupnš vše potřebné nainstaloval a povídám si: mám tady ještě zálohu z Ellana ATV 4,2, hodím ji do multibootu na USB. Box ji v multibootu přes media/egamiboot/EgamiUpload viděl. Dal jsem instalovat a během 4-5 sec bylo hotovo. Při bootingu mi box sice ATV nabídlo sice, ale nic se nespustilo. Loading stále dokola. Nenainstalovalo se nic. Tak jsem to zkusil několikrát-xkrát jsem přitom formátoval USB a stále stejné.
Proto se ptám - je možné do multibootu instalovat různé zálohy? Nebo pouze čisté image? A v jakém tvaru musí být instalovaný soubor ? V takovém, v jakém mi ho vyhodí box třeba po zálohování nebo v jakém mi přišel emailem z Ellana? Můžu si ho nějak upravit, myslím název? Koncovka "usb.zip" i musí být zachovánaPtáte se, proč chci cpát do multibootu Egami nějakou starou zálohu?
Protože v těch zálohách mi všechno šlapalo, jak má. Nejsem si ještě jistý v kramflecích, abych vše nastavoval od základu - hlavně share- sdílení, tudíž Oscam a CCcam jsou pro mně zatím docela velkou neznámou. Zatím tápu, co mám do boxu nainstalovat a popřípadě jakou verzi, aby mi chodila karta Skylink a sdílení (client).
Do dneška jsem měl ve flaschi NFR 4.3 s multibootem. V multibootu však nebylo nic. Dnes jsem nabyl přesvšdčení, že lepší ve flaschi bude Egami. Tak jsem do flasche chtěl hodit image Egami 6.4 - zálohu Ellana. Egami se sice nainstalovalo, verze 6.4 také, ale čisté !! Úplně bez ničeho. Tak jsem postupnš vše potřebné nainstaloval a povídám si: mám tady ještě zálohu z Ellana ATV 4,2, hodím ji do multibootu na USB. Box ji v multibootu přes media/egamiboot/EgamiUpload viděl. Dal jsem instalovat a během 4-5 sec bylo hotovo. Při bootingu mi box sice ATV nabídlo sice, ale nic se nespustilo. Loading stále dokola. Nenainstalovalo se nic. Tak jsem to zkusil několikrát-xkrát jsem přitom formátoval USB a stále stejné.
Proto se ptám - je možné do multibootu instalovat různé zálohy? Nebo pouze čisté image? A v jakém tvaru musí být instalovaný soubor ? V takovém, v jakém mi ho vyhodí box třeba po zálohování nebo v jakém mi přišel emailem z Ellana? Můžu si ho nějak upravit, myslím název? Koncovka "usb.zip" i musí být zachovánaPtáte se, proč chci cpát do multibootu Egami nějakou starou zálohu?
Protože v těch zálohách mi všechno šlapalo, jak má. Nejsem si ještě jistý v kramflecích, abych vše nastavoval od základu - hlavně share- sdílení, tudíž Oscam a CCcam jsou pro mně zatím docela velkou neznámou. Zatím tápu, co mám do boxu nainstalovat a popřípadě jakou verzi, aby mi chodila karta Skylink a sdílení (client).
Xpeed LX3, GM 9080 Combo, T 90
do multibootu EGAMI je samozrejme mozne nainstalovat staru zalohu.V egami stlacis MENU na DO (dialkovy ovladac) potom EGAMI MULTIBOOT, spyta sa ta kam ho chces nainstalovat (odpurucam na USB a nie na HDD). Po nainstalovatni (trva cca par sekund) sa ti na danom USB vytvoria nejake priecinky (okrem ineho aj "EgamiBootUpload" - sem nakopiruj tu svoju zalohu v zoZIPovanom formate. Cize napr "MojaZaloha-Ellano-openATV.zip".
Nasledne chod cez DO do menu EGAMI MULTIBOT a zvol INSTALOVAT IMAGE a nasledne zvol prvu moznost z USB. Malo by ti ponuknut instalovat subor, ktory si nakopiroval do EgamiBootUpload - potom si este mozes upravit nazov - ako sa Ti bude ten image zobrazovat a nasledne volis ci chces, aby sa ti kopiroval channel list a setting z EGAMI. Pokial tam davas uz existujucu zalohu (co je podla tvojho popisu aj tvoj pripad) Zvol kopirovanie channel list aj setting NIE. Vyrobca EGAMI a aj ja osobne Ti vzdy odporucam minimalne pri moznosti copy setting dat vzdy NIE.
Po nainstalovani image sa ti box automaticky restartne a po restarte by mal nabehnut prave nainstalovany image. Z takto nainstalovaneho image si vies skopirovat potrebne nastavenia pre OSCAM alebo CCCAM, aby si mal ich zalohu a podobne. Taktiez si vies samozrejme odzalohovat picony, ktore ellano defaultne dava na /usr/share/enigma2/picon a taktiez picony displaya /usr/share/enigma2/piconlcd.
Neviem ci ti bude takto nainstalovana zaloha cez EGAMI-multiboot chodit spolahlivo, no ak nie - vzdy si z nej mozes vykopirovat potrebne nastavenia aj bez toho, aby si mal ten dany image prave spusteny. Instalacia toho image sa Ti ulozi do (za predpokladu, ze si to dal na USB) /media/usb/EgamiBootl/nazov_image_ktory_si_zvolil_pri_instalacii.
Nasledne chod cez DO do menu EGAMI MULTIBOT a zvol INSTALOVAT IMAGE a nasledne zvol prvu moznost z USB. Malo by ti ponuknut instalovat subor, ktory si nakopiroval do EgamiBootUpload - potom si este mozes upravit nazov - ako sa Ti bude ten image zobrazovat a nasledne volis ci chces, aby sa ti kopiroval channel list a setting z EGAMI. Pokial tam davas uz existujucu zalohu (co je podla tvojho popisu aj tvoj pripad) Zvol kopirovanie channel list aj setting NIE. Vyrobca EGAMI a aj ja osobne Ti vzdy odporucam minimalne pri moznosti copy setting dat vzdy NIE.
Po nainstalovani image sa ti box automaticky restartne a po restarte by mal nabehnut prave nainstalovany image. Z takto nainstalovaneho image si vies skopirovat potrebne nastavenia pre OSCAM alebo CCCAM, aby si mal ich zalohu a podobne. Taktiez si vies samozrejme odzalohovat picony, ktore ellano defaultne dava na /usr/share/enigma2/picon a taktiez picony displaya /usr/share/enigma2/piconlcd.
Neviem ci ti bude takto nainstalovana zaloha cez EGAMI-multiboot chodit spolahlivo, no ak nie - vzdy si z nej mozes vykopirovat potrebne nastavenia aj bez toho, aby si mal ten dany image prave spusteny. Instalacia toho image sa Ti ulozi do (za predpokladu, ze si to dal na USB) /media/usb/EgamiBootl/nazov_image_ktory_si_zvolil_pri_instalacii.
Jen pro upřesnění Egami 6.4 je poněkud starší verze bude potom problém s instalací některých nových image.
vidis, to som si ani nevsimol, ze tam ma v6.4.
@velky Johny - urcite tam daj v6.6, pretoze ak nie si v linuxe ako tak zdatny, tak budes mat aj problem s mountnutim HDD resp USB v image-och cez multiboot
@velky Johny - urcite tam daj v6.6, pretoze ak nie si v linuxe ako tak zdatny, tak budes mat aj problem s mountnutim HDD resp USB v image-och cez multiboot
-
velký Johny
- Mírně pokročilý

Příspěvek od velký Johny »
Přesně, jak mi tady radí dufoq3, jsem udělal, ale záloha se mi nenainstalovala. Já tedy o ní tak zase moc nestojím - je již dost stará. Ale jde mi hlavně o ten oscam a cccam. Ty tam jsou již nainstalované. Všechny picony již mám na USB, to je v pohodě. Setting mám také již svůj.
Jde tedy nějak vytáhnout z té zálohy Ellana jakou verzi Oscamu a CCcamu mám použít?
Jde tedy nějak vytáhnout z té zálohy Ellana jakou verzi Oscamu a CCcamu mám použít?
Xpeed LX3, GM 9080 Combo, T 90
ak ti to pomoze, tak tu je moj setting oscamu - len som z neho povymazaval pre teba nepotrebne veci.
Nakopiruj ho do spravneho priecinku (ten zalezi od image a aj od oscamu).
S tymto settingom by sa ti mala bez problemov rozbehnut skylink karta (okrem M7).
prihlasenie cez webove rozhranie:
port: 8888
meno: root
heslo: oscam
ak chces riesit OSCAM-PICONY tak cesta je nastavena /media/usb/picon-oscam.
pribalil som tam aj moje oscam.srvid, oscam.services, oscam.tiers, oscam.keys a oscam.provid, ktore sice pre funkcnost oscamu nie su potrebne, ale pomozu...
Nakopiruj ho do spravneho priecinku (ten zalezi od image a aj od oscamu).
S tymto settingom by sa ti mala bez problemov rozbehnut skylink karta (okrem M7).
prihlasenie cez webove rozhranie:
port: 8888
meno: root
heslo: oscam
ak chces riesit OSCAM-PICONY tak cesta je nastavena /media/usb/picon-oscam.
pribalil som tam aj moje oscam.srvid, oscam.services, oscam.tiers, oscam.keys a oscam.provid, ktore sice pre funkcnost oscamu nie su potrebne, ale pomozu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51