tak si slabo cital. pretoze vsetko potrebne naozaj najdes tu na fore, dokonca Ti to zjednodusim - tu v tomto threade.. pokial ti to nic nehovori tak si radsej niekomu zaplat za vzdialenu konfiguraciu, usetris cas a nervy ostatnych tu, pretoze nie kazdeho bavi stale dookola odpovedat na to isteslovaky22 píše:Dobrý deň, prečítal som celých 8 strán, skúšal som všetky navrhnuté riešenia napr.
doscam, Oscam - EMU svn 10656, Oscam-6089
snažil som sa zapisovať všetky konfiguracie , napriek tomu sa mi to nepodarilo spustiť.
Chcel by som Vás poprosiť ak má niekto riešenie v Oscam nech mi prosím pošle celý hotový config a odkaz na stiahnutie celého EMU. Ďiky
Karta - RTVS (0668)
Oscam - rady, návody a postupy
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

- satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
Re: RTVS karta
Ano čas ušetrí ale nervy treba šetriť asi len tebedlhe_pole píše:tak si slabo cital. pretoze vsetko potrebne naozaj najdes tu na fore, dokonca Ti to zjednodusim - tu v tomto threade.. pokial ti to nic nehovori tak si radsej niekomu zaplat za vzdialenu konfiguraciu, usetris cas a nervy ostatnych tu, pretoze nie kazdeho bavi stale dookola odpovedat na to isteslovaky22 píše:Dobrý deň, prečítal som celých 8 strán, skúšal som všetky navrhnuté riešenia napr.
snažil som sa zapisovať všetky konfiguracie , napriek tomu sa mi to nepodarilo spustiť.
Chcel by som Vás poprosiť ak má niekto riešenie v Oscam nech mi prosím pošle celý hotový config a odkaz na stiahnutie celého EMU. Ďiky
SAMSUNG UE40EH5450 ,parabola E-85 multifocus, OPENBOX AS4 K Pro, parabola 105,FORMULER F4 TURBO,HD-BOX FS-9105+ Sky Link,53,0°E/56,0°E/36E/23,5°E/19,2°E/16E/13,0°E/01,0°W
Za istých okolností táto karta nemusí nabehnúť.Napr. v DM500s s image "geminy4.6" túto kartu v internej čítačke nijako nerozbeháš,pretože driver čítačky nedokáže nastaviť potrebné komunikačné(vcelku atypické) parametre.Prejavuje sa to tak,že karta je podľa ATR rozpoznaná,no ďalej sa už s ňou nekomunikuje.Možno je to aj tvoj prípad.slovaky22 píše:Dobrý deň, prečítal som celých 8 strán, skúšal som všetky navrhnuté riešenia napr.
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

a toto je co zase za blbost ? zase to tvoje atr, este ze si do toho nezamiesal o5 force irdeto !!holmatro píše:Za istých okolností táto karta nemusí nabehnúť.Napr. v DM500s s image "geminy4.6" túto kartu v internej čítačke nijako nerozbeháš,pretože driver čítačky nedokáže nastaviť potrebné komunikačné(vcelku atypické) parametre.Prejavuje sa to tak,že karta je podľa ATR rozpoznaná,no ďalej sa už s ňou nekomunikuje.Možno je to aj tvoj prípad.slovaky22 píše:Dobrý deň, prečítal som celých 8 strán, skúšal som všetky navrhnuté riešenia napr.
... predstav si ze do dreamu 500 som robil oscam pre rtvs kartu, image openplicko, ale to je myslim sum a fuk ... karta ide jak z partesu.. az neveris mozem Ti nejaky ten oscam zbastlit "only for you"
Trocha od oscamu- kartu som objednal pred viac ako 3 tyzdnami, doteraz nedosla. Nie, ze by som ju niejak potreboval, ale clovek nikdy nevie. Je uz dalsia varka kariet, alebo mam urgovat?
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
- Radkoslav2
- Pokročilý

Příspěvek od Radkoslav2 »
Ja som ju objednaval medzi prvymi a doteraz mi nedosla. Poslali mi akurat mail, ze aby som pockal, ze maju toho vela...
Ale uz mi ju ani nemusia posielat ... na co?
Ale uz mi ju ani nemusia posielat ... na co?
VU+ Ultimo 4K: DVB-S2 + DVB-T2, 1TB HDD, R.I.P. Xpeed LX3
FTE AL 105: 13°E, 19.2°E, 23.5°E a 28.2°E
50" plazma Panasonic Viera
FTE AL 105: 13°E, 19.2°E, 23.5°E a 28.2°E
50" plazma Panasonic Viera
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

no chlapci neviem neviem.. stare karty, teda prva varka boli de facto karty plustelkove (ležiaky), tie sa minuli a je celkom mozne ze 2 varka budu uniblocky.. to zas bude plakania 
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

tak tak.. zlaty cryptoworks... pripadne este conax je fajn system...
ved si len zober kamaráde co je to za system to irdeto, ked zabudli implementovat do ecm dotazu informaciu o aktual datume ... preto zo zaciatku ice karty slapali za blockerom aj rok, kym sa nanaucili zmenou OP kluca v kombinacii s service chid-mi ciastocne fixnut tento nedostatok .. hold blby underwasserman - soudruh z NDR co vymyslel tento system a e este blbejsi cehun co ho prevzal (myslim Jaru G., to az ma miestny hrdobci nenapadaju za nacionalizmus)
BTW: nezabudni si upravit "vies co"
z dec na hex v pripade ze pouzivas script na update oscamu, pretoze od binarky 10682 je zmena - vid: http://www.streamboard.tv/oscam/changeset/10682
ved si len zober kamaráde co je to za system to irdeto, ked zabudli implementovat do ecm dotazu informaciu o aktual datume ... preto zo zaciatku ice karty slapali za blockerom aj rok, kym sa nanaucili zmenou OP kluca v kombinacii s service chid-mi ciastocne fixnut tento nedostatok .. hold blby underwasserman - soudruh z NDR co vymyslel tento system a e este blbejsi cehun co ho prevzal (myslim Jaru G., to az ma miestny hrdobci nenapadaju za nacionalizmus)
BTW: nezabudni si upravit "vies co"
script na auto update oscamu v žiadnom prípade
ale myslím že zmena sa týka iba výpisu-logu, nie configu, ale dôvod som vôbec nepochopil
Edit:
overené
po doplnení 19 prestal zapisovať 0x13
po doplnení 37 prestal zapisovať 0x25
po doplnení 55 prestal zapisovať 0x37
po doplnení 64 prestal zapisovať 0x40
atď ....
ale myslím že zmena sa týka iba výpisu-logu, nie configu, ale dôvod som vôbec nepochopil
Edit:
overené
atď ....
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Openpli nie je geminy,a o tom som písal(máš to tam v úvodzovkách).A nepomôže ti žiaden oscam,kedže chyba je drajvroch.Myslím,že podaktorí mohli padnúť práve na tomto,preto som tú informáciu sem dal.Perličkou je to,že v externej čítačke karta šlape,aj keď nie je na tom nič zvláštne,keďže tam sa komunikácia nastavuje defakto hw_ovo.dlhe_pole píše:a toto je co zase za blbost ? zase to tvoje atr, este ze si do toho nezamiesal o5 force irdeto !!holmatro píše:Za istých okolností táto karta nemusí nabehnúť.Napr. v DM500s s image "geminy4.6" túto kartu v internej čítačke nijako nerozbeháš,pretože driver čítačky nedokáže nastaviť potrebné komunikačné(vcelku atypické) parametre.Prejavuje sa to tak,že karta je podľa ATR rozpoznaná,no ďalej sa už s ňou nekomunikuje.Možno je to aj tvoj prípad.slovaky22 píše:Dobrý deň, prečítal som celých 8 strán, skúšal som všetky navrhnuté riešenia napr.
... predstav si ze do dreamu 500 som robil oscam pre rtvs kartu, image openplicko, ale to je myslim sum a fuk ... karta ide jak z partesu.. az neveris mozem Ti nejaky ten oscam zbastlit "only for you"
A inak nemáš za čo.
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

geminy som prestal pouzivat hned potom ako tam zacali davat timebomb... dlhy cas som pouzival edg nemessis a z nastupom openpli teamu u e2 som vyskusal aj openpli na e1 a "ujalo sa" .. naozaj v nom ide RTVS karta jak vino...holmatro píše: Openpli nie je geminy,a o tom som písal(máš to tam v úvodzovkách).A nepomôže ti žiaden oscam,kedže chyba je drajvroch.Myslím,že podaktorí mohli padnúť práve na tomto,preto som tú informáciu sem dal.Perličkou je to,že v externej čítačke karta šlape,aj keď nie je na tom nič zvláštne,keďže tam sa komunikácia nastavuje defakto hw_ovo.
A inak nemáš za čo.
Chlapik ma doma server na tplinku 1043 a uz nebol volny port v USB hub-e a tak sa vyuzil jeden z DM500-viek z detskej izby ako cardserver pre tuto novu RTVS kartu.. Slape to uz nejaky ten piatok a aj na vzdialenej sprave vidim ze to je bez vypadkov
dlhe_pole píše:BTW: nezabudni si upravit "vies co"z dec na hex v pripade ze pouzivas script na update oscamu, pretoze od binarky 10682 je zmena - vid: http://www.streamboard.tv/oscam/changeset/10682
až teraz som sa k tomu viac dostal,Steiner píše:script na auto update oscamu v žiadnom prípade
Edit:
overené
atď ....
takže dôvodom bolo to že mnohí ľudia sú zvyknutí na hexadecimálne Emm dĺžky teraz v logovaní/blokovaní EMM u Sky Germany
vyriešené (svn10708), a ako rýchlo
Kód: Vybrat vše
card_usb0 [irdeto] oscam1 emmtype=global, len=37 (hex: 0x25), cnt=1: written (66 ms)„Cross of Iron“
-
miso7711
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: DM800 HD SE A8P,VITAMIN ENIGMA
Irdeto je dobrý system pre providerov. Dynamicky camkey, parovanie,surflock len pomahaju limitovat share. Mame tu aj insie systemy, ktore uz funguju na novej baze Nagra Ma , a ktore tlacia provideri do svojich novych primacoch a eliminuju sharedlhe_pole píše:tak tak.. zlaty cryptoworks... pripadne este conax je fajn system...
BTW: nezabudni si upravit "vies co"z dec na hex v pripade ze pouzivas script na update oscamu, pretoze od binarky 10682 je zmena - vid: http://www.streamboard.tv/oscam/changeset/10682
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

nemas tak celkom pravdu.. nagra, irdeto, nds su zmaknute... problem bol len power vu, ale moderne PC uz pred pol rokom poriesili aj tento problem.. ale je nova TOP 1 v neprekonatelnosti a vola sa Verimatrixmiso7711 píše: Irdeto je dobrý system pre providerov. Dynamicky camkey, parovanie,surflock len pomahaju limitovat share. Mame tu aj insie systemy, ktore uz funguju na novej baze Nagra Ma , a ktore tlacia provideri do svojich novych primacoch a eliminuju share
A kúúúú...a, a je to tu,dlhe_pole píše:no chlapci neviem neviem.. stare karty, teda prva varka boli de facto karty plustelkove (ležiaky), tie sa minuli a je celkom mozne ze 2 varka budu uniblocky.. to zas bude plakania
dorazila 2. várka: 1029....
prvá bola: 4276....
... ale ščúl nemám čas sa s tým zaoberať.
...idem na prechádzku do prírody.Steiner píše:...Prednosťou "uniblocku" je aspoň to že normálny človek nebude čumieť do bedny ale pôjde radšej na prechádzku do prírody...
„Cross of Iron“
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

jj, to sa dalo cakat, pretoze prva varka bola leziaky karty z plustelky. irdeto uz myslim vyse rtoka nerobi karty bez uniblocku, ba dokonca par ludom sa v sufliku povaluje aj irdeto v7 karta.
tak si to zhrnme:
1, nove rtvs karty su uz s uniblockom
2, zaroven tym padom aj nove karty plustelka uz budu len uniblock
riesenie:
1, ostava len kupa starych pultovych plustelka kariet a modlit sa ze v buducnosti sa spoja dokopy a na oboch kartach bude mozme mat chidy 000001,000002, a 000006
2, pohnut sedou mozgovou korou a vyriesit uniblock
tak si to zhrnme:
1, nove rtvs karty su uz s uniblockom
2, zaroven tym padom aj nove karty plustelka uz budu len uniblock
riesenie:
1, ostava len kupa starych pultovych plustelka kariet a modlit sa ze v buducnosti sa spoja dokopy a na oboch kartach bude mozme mat chidy 000001,000002, a 000006
2, pohnut sedou mozgovou korou a vyriesit uniblock
Uvidíme s akymi kartami príde nový "skylink". To aby človek kupoval prístroj aspoň so štyroma šachtami na karty. 
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1
PANASONIC TX-42AS600E
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1
PANASONIC TX-42AS600E
Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51