Paneboze za čo!fanatix píše:Mám zapnuté blokovanie zápisov. Neviem ako to presne funguje, ale ak pridajú nový program, tak mi to nabehne okamžite. Doteraz mi bežia aj HD športy na karte medium a to už je nejaký ten mesiac.dlhe_pole píše:bezi ti to zrejme preto ze ti nedosiel este mazaci zapis
freeSAT (UPC Direct)
Re: freeSAT (UPC Direct) - aktuálne parametre na str. 1
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
Dobrý den, předně se omlouvám pokud se ptám na něco pro Vás triviálního, ale jsem laik. Mám přijem freesatu a od nich pronajatý sat. příjmač. Četl jsem, že když budu mít příjmač vlastní, budu moct příjmat i FTA programy, hlavně mi jde o maďarský sport 1 a sport 2 a dajto (ano, fotbal
). Jenže nevím jaký přístroj koupit, můžete mi prosím poradit? Jde mi o to, aby uměl HD (to snad již umí všechny) a aby uměl nahrávat na hdd. Cenu pokud možno co nejníže, nepotřebuju aby se uměl připojit k internetu nebo aby uměl přehrávat filmy (to řeším jinak). Taky mě zajímá, jak se ty programy FTA naladí? automaticky? nebo se musí nějak dohledat? Omlouvám se za tak triviální dotaz, ale snažím se něco načíst, no moc tomu nerozumím 
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
skús tu si niečo prečítať aby si bol v obraze , stačí pár stránok do zadu . http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... start=2160
vyber si nejakých favoritov podla seba a potom sa pýtaj ...
vyber si nejakých favoritov podla seba a potom sa pýtaj ...
Všetko 4K
Díky moc efendy55, koukal jsem a moc nerozuměl
No líbil by se mi například Golden Interstar VOYAGER II. Podle parametrů by měl zvládat co od něj chci. Bude fungovat bez problému? (tzn že do něj vložím kartu od freesatu a naladím/automaticky se naladí stanice?)
Potom se mi líbí (velikostí a překvapivě i dizajnem) Amiko Mini HD, no u toho si nejem už vůbec jistý jestli bude fungovat. Nemusí se nahrávat nějaký firmware nebo podobně? Pokud ano, tak kde, připadně zvládne to někdo jako já? (trubka)
Potom se mi líbí (velikostí a překvapivě i dizajnem) Amiko Mini HD, no u toho si nejem už vůbec jistý jestli bude fungovat. Nemusí se nahrávat nějaký firmware nebo podobně? Pokud ano, tak kde, připadně zvládne to někdo jako já? (trubka)
-
alfsvk
Příspěvek od alfsvk »
Krot svoje vasne..
napred bonzni, aky mas prenajaty stroj a aku kartu.
Az je parovana zo strojom tak moc vody na inom stroji nenamutis.
napred bonzni, aky mas prenajaty stroj a aku kartu.
Az je parovana zo strojom tak moc vody na inom stroji nenamutis.
FTA su nekodovane programy. Box si mozes kupit hocijaky s irdeto citackou. Pokial chces nahravat na HDD, tak musi mat aj podporu HDD, nenapisal si konkretne na aky typ HDD chces nahravat (IDE, SATA ... alebo ti staci nejake usb).stoprvni píše:Dobrý den, předně se omlouvám pokud se ptám na něco pro Vás triviálního, ale jsem laik. Mám přijem freesatu a od nich pronajatý sat. příjmač. Četl jsem, že když budu mít příjmač vlastní, budu moct příjmat i FTA programy, hlavně mi jde o maďarský sport 1 a sport 2 a dajto (ano, fotbal). Jenže nevím jaký přístroj koupit, můžete mi prosím poradit? Jde mi o to, aby uměl HD (to snad již umí všechny) a aby uměl nahrávat na hdd. Cenu pokud možno co nejníže, nepotřebuju aby se uměl připojit k internetu nebo aby uměl přehrávat filmy (to řeším jinak). Taky mě zajímá, jak se ty programy FTA naladí? automaticky? nebo se musí nějak dohledat? Omlouvám se za tak triviální dotaz, ale snažím se něco načíst, no moc tomu nerozumím
Nemam freesat, ale nejak mi nejde do hlavy ako mozes sledovat madarsky sport1, 2 a dajto tak, ze zmenis box.
Ved predsa ty si platis programy a tie su na karte, cize ty ked si kupis novy box aj za milion a kartu pouzijes tu co mas teraz, tak ti pojde to iste co aj na starom boxe.
Neviem ako to freesat riesi z regionmy, ci na cz kartach su aj svk a hu programy ..... Ked som mal kartu upc a platil som si balik plus, tak som mal vseko sk/cz/hu.
Teraz naozaj neviem ako to je, ale novym boxom to urcite neporiesis.
- efendy55
- Legenda Fóra

no za tie peniaze môžu byť ,ale tuším že tieto bazmeky nahrávajú na hdd kodovane to znamená že to prehráš len v tom bazmeku v ktorom si to nahral ,nikde inde ani v pc .
či prehráš soft sám to ja neviem ,ale radšej si to daj nahrať tam kde to budeš kupovať a pri skenovaní satelitu by som ti potom ked už tak odporučil v menu nastaviť sieťové vyhladávanie , niekto tu písal že funguje aj fastscan na upc ,tak neviem . ale najprv skús to sieťové....
ale to sa mi nezdá že by tieto programy nefungovali na ich boxe
skús im zavolať na upc pracujú tam denne od 10-00 do 22-00-hod aj v nedelu .
ale to sa mi nezdá že by tieto programy nefungovali na ich boxe
Všetko 4K
No, na internetu píšou, že pokud budu mít vlastní příjmač s kartou freesat (tu bych nechal vyměnit, ta současná je zřejmě spárovaná s pronajatým boxem, jak píše alfsvk), můžu příjmat mimo programů pro český trh i programy pro slovenský
A na slovensku jde Dajto, MT4 sport a maďarské mutace programu sport 1 (který vysílá napříkad Laligu, nebo MS v hokeji skupina B apod, mají lepší sožní než jejich česká mutace).
Takže sem si to představoval (asi koukám naivně), že freesatu vrátím jejich box i kartu, která v něm je. Koupím si vlastní přístroj, objednám u nich jenom kartu, kterou vložím a naladím i svk programy.
pro efendyho: děkuju za radu, kódované nahrávání mi nevadí, manželka by si tam občas nahrála nějakou kravinu, na kterou by se mrkla až bude mít čas. TV moc neřeším, no sport mám rád a rád se podívám, proto se to snažím vyřešit i když tomu nerozumím
Na freesat jsem volal, ta slečna tomu podle mě rozuměla ještě méně než já. No asi to zkusim znova, možná tam bude někdo jiný
Kód: Vybrat vše
"Další podstatné výhody vlastního přijímače...
- příjem všech programů UPC bez regionálního omezení*
- vlastní řazení programové nabídky
- multimediální funkce (poslech hudby, MP3, prohlížení fotografií, přehrávání video souborů, Divx, ...)
- možnost připojení k internetu
* dle zvolené freeSAT nabídky, lze naladit např. na Slovensku kompletní českou nabídku a naopak"Takže sem si to představoval (asi koukám naivně), že freesatu vrátím jejich box i kartu, která v něm je. Koupím si vlastní přístroj, objednám u nich jenom kartu, kterou vložím a naladím i svk programy.
pro efendyho: děkuju za radu, kódované nahrávání mi nevadí, manželka by si tam občas nahrála nějakou kravinu, na kterou by se mrkla až bude mít čas. TV moc neřeším, no sport mám rád a rád se podívám, proto se to snažím vyřešit i když tomu nerozumím
Ta slecna tam je dneska sama 
Ak si sa zaviazal u freesatu a zobral si aj box, tak asi ti neostava nic len platit za neho prenajom.
Je mozne, ze sa s nimi dohodnes, ze chces vlastny box (za ten co mas samozrejme budes dalej platit) a ze ti poslu novu nesparovanu kartu.
To uz musis riesit zo slecnou
Ak si sa zaviazal u freesatu a zobral si aj box, tak asi ti neostava nic len platit za neho prenajom.
Je mozne, ze sa s nimi dohodnes, ze chces vlastny box (za ten co mas samozrejme budes dalej platit) a ze ti poslu novu nesparovanu kartu.
To uz musis riesit zo slecnou
volal jsem tam v pátek, snad tam bude někdo jiný
No jdu to zkusit
Díky moc za rady
edit: tak tam sice byl někdo jiný, ale paní taky nevěděla. Tak nic
budu googlovat dál 
edit: tak tam sice byl někdo jiný, ale paní taky nevěděla. Tak nic
- efendy55
- Legenda Fóra

to sú študenti tý ti neporadia , takže to ber s rezervou , ale majú tam aj technika pýtaj si toho k telefonu ten sa tomu rozumie , tiež som s ním po telefone niečo riešil .
Všetko 4K
No řekl bych že tam mají moje číslo už vedené jako "problémový idiot, nezvedat"
zkusil jsem napsat email prodejcům sat. techniky, kteří o tom celém píšou na svých stránkách, snad mi poradí co a jak udělat tak, aby to fungovalo 
mmiriboy: Díky moc, často mě mají za idiota
... Takže to je jak jsem si myslel, takhle přesně bych to rád udělal. Parabola je moje, takže vrátím jenom přístroje. Jenom ještě, bude to tedy fungovat tak jak si myslím? Že na svém přístroji s jejich kartou naladím i programy slovenského freesatu? (sport 1 HU, sport 2 HU, M4 sport, slovenské dajto? )
-
dlhe_pole
- Veterán fóra

- satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910
a ty si myslis ze je to jakoze hop na kravu a je tela ? u freesatu je viazanot 12 mesiacov a 3 mesiace vypovedna lehota.. ak chces vypoved skor, mozes ale je tam zmluvna pokuta ktora sa rovna minimalne vyske zvysku viazanostimmiriboy píše: Čo treba urobiť?
- zrušiť doterajšiu zmluvu, ktorá je viazaná na tvoju súčasnú kartu a stb! Po zrušení zmluvy vrátiť všetky komponenty do FreeSATu! Samozrejme ak boli iba prenajaté, nie odkúpené!
ano este stale su ICE-cky- zadovážiť si v predajcu FreeSAT inú kartu (myslím, že teraz ponúkajú svojim zákazníkom Irdeto ICE), ktorá je vhodná a plne funkčná skoro vo všetkých stb s UNI čítačkou!
v pohode mu posluzi aj stara 15-rocna 60-siatka parabola Phillips z cias prveho UPC.. ta schova hocijaku 80-tku parabolu vratane abkom china dish- a čo sa týka paraboly a LNB, ak budeš musieť odovzdať aj tie, tak tu je to taktiež prosté! Parabola aspoň s priemerom 80cm a LNB štandartné - universal.
Už jsem to vyřešil, mám objednaný nový příjmač, s freesatem vše domluveno, do konce týdne by to snad mělo vše fungovat. Děkuju Vám tady za rady a trochu i návod jak na to 
EDIT: tak vše funguje jak jsem doufal, teď už jenom vyšpekulovat de sehnat anglickou PL a bude to stoprocentní.
Ještě jednou děkuju za snahu pomoct, na jiných forech se mi vysmáli že jsem bbec a ať je neotravuju...
EDIT: tak vše funguje jak jsem doufal, teď už jenom vyšpekulovat de sehnat anglickou PL a bude to stoprocentní.
Ještě jednou děkuju za snahu pomoct, na jiných forech se mi vysmáli že jsem bbec a ať je neotravuju...
Slovak Sport TV - konec u ST, stěhování u freeSATu
Slovenský sportovní kanál Slovak Sport TV končí v sítích společnosti Slovak Telekom (ST) - Magio Sat a Nová Digi TV SK. Z tohoto důvodu dochází ke stěhování programu z kapacity ST na transpondér UPC DTH.
Společnost Slovak Telekom se rozhodla ve svých satelitních platformách již dále neposkytovat stanici Slovak Sport TV. Náhradou je pro diváky Nová Digi TV SK stanice Digi Sport 4 v základním souboru programů Štandard.
S ohledem na skutečnost, že Slovak Telekom poskytoval distribuční signál svým abonentům a také klientům UPC DTH v Česku a na Slovensku, dochází k přesunu programu na transpondér UPC DTH, operátora platformy freeSAT. Pro další sledování programu bude proto nutné provést přeladění přijímače na níže uvedené parametry.
V době publikování zprávy byla již v provozu programová pozice "Slovak Sport 1 HD" ale bez video a audio bit rate. Naladění programu na některých přijímačích proto bude možné až po spuštění programu na nové frekvenci.
technické parametry:
satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,034 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
plánované CA systémy: Irdeto (CAID 0653, 0D97), Nagra MA (1815)
Přeladění se bude týkat jen HD verze - tedy Slovak Sport HD. Klasická SD verze Slovak Sport se od počátku vysílá z kapacity UPC DTH.
Slovak Sport TV se původně zaměřoval na slovenské sporty, které nedostávaly prostor na jiných stanicích. Později byla programová nabídka rozšířena o populární mezinárodní sportovní soutěže.
zdroj: parabola.cz
Slovenský sportovní kanál Slovak Sport TV končí v sítích společnosti Slovak Telekom (ST) - Magio Sat a Nová Digi TV SK. Z tohoto důvodu dochází ke stěhování programu z kapacity ST na transpondér UPC DTH.
Společnost Slovak Telekom se rozhodla ve svých satelitních platformách již dále neposkytovat stanici Slovak Sport TV. Náhradou je pro diváky Nová Digi TV SK stanice Digi Sport 4 v základním souboru programů Štandard.
S ohledem na skutečnost, že Slovak Telekom poskytoval distribuční signál svým abonentům a také klientům UPC DTH v Česku a na Slovensku, dochází k přesunu programu na transpondér UPC DTH, operátora platformy freeSAT. Pro další sledování programu bude proto nutné provést přeladění přijímače na níže uvedené parametry.
V době publikování zprávy byla již v provozu programová pozice "Slovak Sport 1 HD" ale bez video a audio bit rate. Naladění programu na některých přijímačích proto bude možné až po spuštění programu na nové frekvenci.
technické parametry:
satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,034 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
plánované CA systémy: Irdeto (CAID 0653, 0D97), Nagra MA (1815)
Přeladění se bude týkat jen HD verze - tedy Slovak Sport HD. Klasická SD verze Slovak Sport se od počátku vysílá z kapacity UPC DTH.
Slovak Sport TV se původně zaměřoval na slovenské sporty, které nedostávaly prostor na jiných stanicích. Později byla programová nabídka rozšířena o populární mezinárodní sportovní soutěže.
zdroj: parabola.cz
NOVÉ PROGRAMY FREESAT CZ/SK
JEDNOTKA HD 12 054 H 30 000 pozor má to ísť len v balíku MEDIUM !!!
ŠLÁGR TV CZ 12 054 H 30 000 balík MEDIUM
TV LUX 11 977 H 30 000 balík MEDIUM
SLOVAK SPORT TV 1 12 034 V 30 000 balík FREESAT HD (len treba preladiť ! )
mali ešte pridať SPORT 1 CZ HD (balík FREESAT HD) ale dnes ráno som to nevedel ešte naladiť a nikde som nenašiel ani parametre, stále mi idú len SPORT 1 HU HD a SPORT 2 CZ HD.
JEDNOTKA HD 12 054 H 30 000 pozor má to ísť len v balíku MEDIUM !!!
ŠLÁGR TV CZ 12 054 H 30 000 balík MEDIUM
TV LUX 11 977 H 30 000 balík MEDIUM
SLOVAK SPORT TV 1 12 034 V 30 000 balík FREESAT HD (len treba preladiť ! )
mali ešte pridať SPORT 1 CZ HD (balík FREESAT HD) ale dnes ráno som to nevedel ešte naladiť a nikde som nenašiel ani parametre, stále mi idú len SPORT 1 HU HD a SPORT 2 CZ HD.
LG 65UF950V 4K 164cm
Parabola Toroidal T-90 Maximum Wave Frontier
Thor 0.8W + Astra 23.5E + Astra 19.2E
Parabola Toroidal T-90 Maximum Wave Frontier
Thor 0.8W + Astra 23.5E + Astra 19.2E
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51