Samsung TV a OSCAM client ?

Oscam v TV . Nastroje, postupy, pomocky .
Pravidla fóra
Forum urcene len pre OSCAM v TV prijimacoch !
Odpovědět
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Re: Samsung TV a OSCAM client ?

Příspěvek od dlhe_pole »

bagr3210 píše:
mtester270 píše: Clovek co nieco vie a vie ako tazko nadobudol svoje vedomosti tak vam tu rady zadarmo davat nebude. A za tymto si stojim a mozete sa aj po.rat vsetci co sa tu na mna vykydate.
Ale vzdyt ne kazdy a furt to chce vse zadara. A je tady kopec lidi,co jak pises nadobudlo tezko sve vedomosti a poradi a dokonce poradi zadara.
ano a s tymto vedomim sem chodia vsetci somrackovia a hnilovia
Pokud se i s tim nekdo zivy,tak jednou radu urcite nestrati milion zakazniku. Je to stejne jak u auta,neco si udelam a umim udelat sam,ale neco necham na servis,i kdyz mi servisak radi,jak to udelat!
uz chcem vidiet servisaka na auta ktory ti ochotne poradi .. maximalne takl jak vymenit vodu v ostrekovacoch
Jde o to,ze pokud nechci,tak nepisu alespon sr***. ORFIN se zrejme nekde zasekl,potreboval nakopnout,nebo poradit a misto toho mistrovsky kecy.
Klidne si stoj za tym,drzim pesti..
a nas sa sem teda vykydal ked v linuxe je borec ? mal si v klude porozmyslat a dosiel by na to tak isto rychlo ako ked som ho ja poskadlil ..
@dlhe pole: myslim,ze tim svojim prispevkem si se posunul o level ubohosti vys,bravo..Nad Tebe uz nikdo!
a ty zas si sa pridal k dlhej rade somrakov .. nabuduce ked uvidim vyplakavanie od nejakeho bágra poslem ho rovno tam kde chrbat straca svoje pekne meno
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

mtester270 píše:
Clovek co nieco vie a vie ako tazko nadobudol svoje vedomosti tak vam tu rady zadarmo davat nebude. A za tymto si stojim a mozete sa aj po.rat vsetci co sa tu na mna vykydate.
tak tak .. ja sa ti cudujem ze mas tolku trpezlivost odpisovat hnilom na fore a medzi nimi je aj vacsina tych ktory maju bud klony alebo si naklonovali mac adresu len aby nemuselo zaplatit ani euricko za aktualizaciu ..
mtester270
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mtester270 »

Vela krat ma to nebavi a to ti radsej nejdem hovorit co dojde niekedy mailom. Ako pikosku: niektori si myslia ze ked zaplatia 1€ tak im idem robit servis ked im to na boxe nejde (posledne si panko nevedel nastavit korektne prihlasovacie udaje).
OFF
bagr3210
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Samsung H+J-series

Příspěvek od bagr3210 »

a ty zas si sa pridal k dlhej rade somrakov .. nabuduce ked uvidim vyplakavanie od nejakeho bágra poslem ho rovno tam kde chrbat straca svoje pekne meno
Nechapem,o jakej buducnosti pises, ked Teba som o ziadnu radu neprosil..Ty ani poradit nevies,tak nechapem,cim ako "vyhrozujes".. Somrak je ten,co Ta rano obuva..
uz chcem vidiet servisaka na auta ktory ti ochotne poradi ..
Nielen,ze nevies radit,este si zrejme i slepy..Nie kazdy je taky somrak,ako Ty..
tak tak .. ja sa ti cudujem ze mas tolku trpezlivost odpisovat hnilom na fore a medzi nimi je aj dlhe_pole
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB
mtester270
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mtester270 »

Nema zmysel sa tu hadat. Proste clovek ktore nezivi hlava to nepochopi alebo horsie koho zivi mama alebo socialka (toho zase zivime mi).

Vies kolkym ludom som pomohol a zadarmo? No nevies. V mojom pripade ma nebavi robit obohratu platnu a pomahat dookola s tym istym.
OFF
bagr3210
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Samsung H+J-series

Příspěvek od bagr3210 »

mtester mas pravdu a chapem,ze nechce sa Ti uz radit...Ale bud sa ozvem a poradim,alebo mlcim.. a nie,mlzit a mliet nezmysly a urazat..
To,ze niekto chce poradit neznamena,ze tu vyplakava..okrem toho,toto je forum,ak dobre chapem a nie predajna rad,produktov a techniky.
Ofin nechcel subory z platenej sekcie samygo. A ak dobre citam,tak ponukol uplatu za radu,nastavenie.
TV Samsung J6272+H6270(oscam) * * 80cm klasika-plech ** Inverto Monoblok Twin 0,2dB
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

bagr3210 píše: Ofin nechcel subory z platenej sekcie samygo. A ak dobre citam,tak ponukol uplatu za radu,nastavenie.
vidis a tu je ten problem ktory ma vytocil do nepricetnosti ..
cesky kolenovrtek chcel vsetko zadarminko a ked to nedostal kopal nozickami.. nakoniec dosiel druhy kolenovrtek bager ktory si ho zastaval ..

kua ludia kedy pochopite ze prizivovat sa na niekom/niecom nejde donekonecna !! to uz je zatazko nejakemu vyvojarovi na samygo projekte prispiet ?
myslis ze preco sa poslednou dobou nevyvija.. alebo inak .. myslis ze preco sa v poslednej dobe nic nedava public, oscam m7, oscam nagra, oscam viaccess3des a pod .. no prave koli takymto somrackom.. cloveka ktory by aj nieco pustil by aj tak nakoniec drblo z pritepanych dokola opakujucich sa primitivnych otazok .. vid sekcia oscam a config pre irdeto, alebo archivy sk/cz ..
ved to si tu clovek pripada jak na fore dementov !!
Odpovědět

Zpět na „Oscam - TV API“