ano a s tymto vedomim sem chodia vsetci somrackovia a hniloviabagr3210 píše:Ale vzdyt ne kazdy a furt to chce vse zadara. A je tady kopec lidi,co jak pises nadobudlo tezko sve vedomosti a poradi a dokonce poradi zadara.mtester270 píše: Clovek co nieco vie a vie ako tazko nadobudol svoje vedomosti tak vam tu rady zadarmo davat nebude. A za tymto si stojim a mozete sa aj po.rat vsetci co sa tu na mna vykydate.
uz chcem vidiet servisaka na auta ktory ti ochotne poradi .. maximalne takl jak vymenit vodu v ostrekovacochPokud se i s tim nekdo zivy,tak jednou radu urcite nestrati milion zakazniku. Je to stejne jak u auta,neco si udelam a umim udelat sam,ale neco necham na servis,i kdyz mi servisak radi,jak to udelat!
a nas sa sem teda vykydal ked v linuxe je borec ? mal si v klude porozmyslat a dosiel by na to tak isto rychlo ako ked som ho ja poskadlil ..Jde o to,ze pokud nechci,tak nepisu alespon sr***. ORFIN se zrejme nekde zasekl,potreboval nakopnout,nebo poradit a misto toho mistrovsky kecy.
Klidne si stoj za tym,drzim pesti..
a ty zas si sa pridal k dlhej rade somrakov .. nabuduce ked uvidim vyplakavanie od nejakeho bágra poslem ho rovno tam kde chrbat straca svoje pekne meno@dlhe pole: myslim,ze tim svojim prispevkem si se posunul o level ubohosti vys,bravo..Nad Tebe uz nikdo!